PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yakıt Tuketımı

LiveForRide
16.May.2016, 01:34
Arkadaslar oncelıkle merhaba
hemen konuya giriş yapıyorum bende daytona 350 var 2. el almıstım baya sorun cıkardı aldıgım adam biraz şerefsiz cıktı neyse Allah sizi korusun bu tıp satıcılardan :)
Once full depo (8lt normal +2lt) sadece 110 km yol katedebiliyodum şimdi karburator degıstırdım katalizor değiştirdim ayarları vs yapıldı serviste
sizce yedek depo da dahıl ne kadar km yapabılmem lazım ortalama yardımcı olursanız cok sevınırım

AMZ35
16.May.2016, 01:56
Arkadaslar oncelıkle merhaba
hemen konuya giriş yapıyorum bende daytona 350 var 2. el almıstım baya sorun cıkardı aldıgım adam biraz şerefsiz cıktı neyse Allah sizi korusun bu tıp satıcılardan :)
Once full depo (8lt normal +2lt) sadece 110 km yol katedebiliyodum şimdi karburator degıstırdım katalizor değiştirdim ayarları vs yapıldı serviste
sizce yedek depo da dahıl ne kadar km yapabılmem lazım ortalama yardımcı olursanız cok sevınırım
Kardesim ortalama 100km'de 4lt benzin gidiyor. Oradan hesap et.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kuwaha
16.May.2016, 08:00
Yakıt önemli durum ya benim makina iyi yakıyor öğrenci bütçesine sıkıntılı durum kontrolünde fayda var 8)

CaNeR
16.May.2016, 09:43
Kardeşim dur önce bi sakin ol kendini tanışma başlığında bi tanıt ki bizde sana daha iyi yardımcı olabilelim 8)
http://www.raptorriders.com.tr/forums/newthread.php?do=newthread&f=27