Orijinalini görmek için tıklayınız : Ufak Detaylar Hayat Kurtatır..
Punisher45
16.May.2016, 22:19
Bugün akşam eve dönerken ışıklarda durmama yakın motordan tıkırtılar geldi kesildi (bir kaç kere tekrar etti). Işıklarda durdum ve şöyle bi bakındım hızlıca. Kalkarken fark ettim ki vites kolunun bağlantılarından birinin somunu düşmüş ve vites geçmiyordu. Trafik iş çıkış saati olduğu için yoğundu ve iyi ki motoru ışıklarda boşa almamışım. Evimde çok uzak olmadığı için sakince ve trafiği de sıkıştırmadan geldim. Hemen düşen somunun yerine yenisini taktım ve keşke daha önceden kontrol etseydim diye düşündüm. Normalde bunun gibi küçük detayları pek atlamam ama bir kere bile sonra bakayım demek hem sizi hemde motorunuzu tehlikeye sokuyor. Abilerim kardeşlerim hepiniz biliyorsunuz elbette ama bende hazır sezon açılmışken ufak bir uyarı yapayım hepimize. İster kısa mesafe olsun ister uzun yol her şekilde motorunuzun parçalarını gözden geçirin ve büyük hasarlardan (maddi-manevi) kurtulun. Hepimizin yolu açık olsun, tekerlerimiz düz bassın..
Andarkan_
16.May.2016, 23:16
Eyvallah abi,geçmiş olsun iyi ki bir şey olmamış.
Punisher45
16.May.2016, 23:22
Eyvallah abi,geçmiş olsun iyi ki bir şey olmamış.
Teşekkür ederim bir şey olmadan atlattık daha da dikkat edicez artık 8)
Faydalı bir paylaşım olmuş teşekkürler
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaşanmış tecrübeler en etki bırakan hallerdir. Geçmiş olsun kardeşim. 8)
İyi kurtarmışsın abi şanzımanı geçmiş olsun paylaşım için teşekkürler
Punisher45
17.May.2016, 17:53
Teşekkür ederim bu sefer sorunsuz atlattık, artık daha dikkatli olup önlemleri alıp riskleri azaltıcaz..
Sağ salim evine varbilmişsin abi geçmiş olsun. Paylaşımın için teşekkürler
Merhaba,
Aslında her sürüş öncesi kontrol etmek lazım malum motorlar titreşimli ve gevşemeler oluyor
Kıyafetimiz için nasıl titizlik gösterip yırtık, sökük var mı diye bakıyorsak motorumuza da bakmalıyızki bize yakışsın
10Ur1903
02.June.2016, 11:21
Geçmiş olsun ufak kontroller hayat kurtarır
Tugay Güreşen
02.June.2016, 17:09
Kontrol etmek şart bazı durumlarda kendimde olmak üzere etmeden bindiğimiz mutlaka oluyordur ama gözden kaçırmamak lazım
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.