Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mobil Uygulama

tgypmk
17.May.2016, 10:40
Değerleri başkanlarım,abilerim ve arkadaşlar bitirme tezim için android veya ios için uygulama yapmam gerekiyor aklımda bir kaç proje var bunlardan 1 tanesi RR için :) ihtiyaç var ise başkanlarımda uygun görürse sizlerin tavsiye ve ihtiyaçları doğrultusunda bi uygulama yapmak istiyorum :)

bronks
17.May.2016, 10:44
Mantıklı desteklenmeli :)

Fatih
17.May.2016, 10:51
Super fikir bencede. Ama ne yapilacagi hakkinda en ufak bir fikrim yok :))))

frknulas
17.May.2016, 11:09
Kolay resim yuklenebilicek bizi tapatalktan kurtaracak bi uygulama çok iyi olur bence yapılmalı 8)

Peder
17.May.2016, 11:22
RR mobil uygulaması çok güzel olurdu gerçekten

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DarkMacros
17.May.2016, 12:12
Ohh be bence olması lazım kesinlikle. Şu tapatalktan kurtar bizi. Online mesajlaşma platformu ve forumla bağlantılı birşey olursa bence süper olur.8)

penguennoktanet
17.May.2016, 13:51
Değerleri başkanlarım,abilerim ve arkadaşlar bitirme tezim için android veya ios için uygulama yapmam gerekiyor aklımda bir kaç proje var bunlardan 1 tanesi RR için :) ihtiyaç var ise başkanlarımda uygun görürse sizlerin tavsiye ve ihtiyaçları doğrultusunda bi uygulama yapmak istiyorum :)

Branşın nedir? Uzun zamandır benim kafamda olan, fakat iş yükü nedeni ile bir türlü başlayamadığım/yazamadığım çok güzel bir proje var.

spue
17.May.2016, 14:03
Tugay,
Formda bir kaç uygulamanın kolaylaşması iyi olurdu. Ama daha önemlisi senin bitirme tezin için bizim yapabileceğimiz birşey varsa söyle...8):Rockn Roll:

tgypmk
17.May.2016, 14:43
Tugay,
Formda bir kaç uygulamanın kolaylaşması iyi olurdu. Ama daha önemlisi senin bitirme tezin için bizim yapabileceğimiz birşey varsa söyle...8):Rockn Roll:

uygulamayı yapmaya izin varsa yeterli :) kısa sürede iyi bişey çıkartabilirsem sizlerin kullanımı ve uygulamanın dolu görünümü bana iyi bir puan getirir. :)

tgypmk
17.May.2016, 14:44
Branşın nedir? Uzun zamandır benim kafamda olan, fakat iş yükü nedeni ile bir türlü başlayamadığım/yazamadığım çok güzel bir proje var.

bilgisayar müh. son sınıf :)

tbaylan
17.May.2016, 15:05
Tugay; fikirler ortaya toparlansın. Yönetimle görüşürüm senin için. Hepimizin işine yarayacak faydalı bir programı bize kazandırabilecek isen sonuna kadar destekleriz biz seni. Hatta Samsun'da Kerem hocamız var, yazmış zaten. O da niyetli böyle birşeye. Birlikte çalışarak ortaya harika değerler koyabilirsiniz8)

Benim şahsi fikrim RaptorRiders Forumlarının Tapatalk'a benzeri Mobil ortamda Android ve IOS olarak programcık haline getirilmesi:Rockn Roll:

Andarkan_
18.May.2016, 00:39
Tugay abi RR mobil tarzı bir şey yapabilirsiniz(facebook mobil tarzı bisey) bence çok hoş olur bence.Ama ne yaparsan yap Allah yardımcın olsun.

CELİL
18.May.2016, 01:01
Merhaba Tugay Tapatalk forumu çok fena kasıyor kitliyor ondan kurtulmamız gerek yerine geçecek bir mobil uygulama güzel olur Kerem hoca'nında dediği gibi bu konuda çalışmaları var birlikte çalışabilirsiniz Tuğrul'a detaylı bilğilendirme geçerseniz oda bize iletir duruma bakarız kolay gelsin 8)

penguennoktanet
18.May.2016, 01:10
bilgisayar müh. son sınıf :)

Eğer sağlam bir bitirme projesi yapayım, bu proje ile Tübitak yarışmalarına katılayım diyorsan, bölümdeki hocanda (Hangi üniversite?) projeyi dış danışman ile yürütmeyi kabul ederse bana e-posta ile ulaş (kerem -at- linux.org.tr)

Proje'nin temel bilgilerine http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php?t=10603 adresinden ulaşabilirsin. Ama uyarayım, çok kolay/hızlıca yapabileceğin bir proje olmayacaktır.

coni-blaze55
18.May.2016, 01:19
Öncelikle herkeze selamlar samsundan, abi misafir giriş ve üye girişi şeklinde 2 başlık olsa ve altında bize katılmak istermisin diye bi link , linkte te şehir seçimi ne göre il teşkilatı fotoğraflar geziler üyeler RR hakkında bilgi kısacası RR a yeni kişiler katmak amacı öne koyulursa harika olurdu tabi bu kişi üye olduktan sonra forumda zorluk çekmeden dolaşması da önemli :) yanlış anlamayın abi benim düşüncelerimi ortaya koydum.elimden ne geliyorsa da yaparım iyi geceler herkeze :)

tgypmk
18.May.2016, 13:33
Merhaba Tugay Tapatalk forumu çok fena kasıyor kitliyor ondan kurtulmamız gerek yerine geçecek bir mobil uygulama güzel olur Kerem hoca'nında dediği gibi bu konuda çalışmaları var birlikte çalışabilirsiniz Tuğrul'a detaylı bilğilendirme geçerseniz oda bize iletir duruma bakarız kolay gelsin 8)

tamamdır başkanım güzel birşeyler çıkartmaya çalışacağız :)

tgypmk
18.May.2016, 13:43
Eğer sağlam bir bitirme projesi yapayım, bu proje ile Tübitak yarışmalarına katılayım diyorsan, bölümdeki hocanda (Hangi üniversite?) projeyi dış danışman ile yürütmeyi kabul ederse bana e-posta ile ulaş (kerem -at- linux.org.tr)

Proje'nin temel bilgilerine http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php?t=10603 adresinden ulaşabilirsin. Ama uyarayım, çok kolay/hızlıca yapabileceğin bir proje olmayacaktır.

hocam ilgin için teşekkür ederim.konuyu okuldaki hocam ile görüşcem, Eskişehir osmangazi Üniversitesi.

Sizin projenizde aklımdan geçiyordu smartshell uygulamasını kullandınızmı bilmiyorum ama onda da buna benzer birşey var bütün istatistikleri çıkartıyor kaç km de ne kadar yaktığını ortalama hız frenleme vs. aracı tanıyıp. Birazda o programdan esinlenip motosiklet için yapmak aklımda vardı uzun zamandır denemelerimde oldu fakat istediğim hale getiremedim, sizinle beraber çalışmak daha da iyi olacak, birde linux.org.tr mailinizi görünce sormadan duramadım akademik bilişimle bağlantınız varmı veya boludaki linux kamplarında ders veriyormusunuz.

penguennoktanet
18.May.2016, 20:59
hocam ilgin için teşekkür ederim.konuyu okuldaki hocam ile görüşcem, Eskişehir osmangazi Üniversitesi.

Sizin projenizde aklımdan geçiyordu smartshell uygulamasını kullandınızmı bilmiyorum ama onda da buna benzer birşey var bütün istatistikleri çıkartıyor kaç km de ne kadar yaktığını ortalama hız frenleme vs. aracı tanıyıp. Birazda o programdan esinlenip motosiklet için yapmak aklımda vardı uzun zamandır denemelerimde oldu fakat istediğim hale getiremedim, sizinle beraber çalışmak daha da iyi olacak, birde linux.org.tr mailinizi görünce sormadan duramadım akademik bilişimle bağlantınız varmı veya boludaki linux kamplarında ders veriyormusunuz.

Proje için benim aklımdan geçenler biraz daha fazla. Ne kadar yaktığı vb bilgileri sağlıklı ve gerçek değerler ile elde etmek çok güç. Onun yerine "temel" olarak rota tutma, rota üzzerinde verilen molaları (süreleri ile birlikte) tespit etme, mola yerlerinde çekilen fotoğrafları tespit etme, ses kaydı ile verilen girdileri google-speech to text ile metne çevirme, sonuçta bu elde edilen bilgileri de BLOG yada RR Foruma otomatik gönderme gibi bir planım var.

Uzun vadede programın içerisine acil durum bildirimi, yardımlaşma vb eklentiler de düşünüyorum (henüz tam liste oluşmadı bu konuda).

Türkiye Linux Kullanıcıları derneğinin ilk üyelerinden biriyim. Hatta kurucu yönetim kurulunda da görev aldım. Fakat artık yaşlandığımız için gençlerin önünü açmak adına ektinliklere/eğitimlere yanlızca (zorunlu bir durum olmadığı sürece) eski arkadaşları görmek için katılıyorum.

Kolay gelsin.

Siyah Adam
27.May.2016, 18:22
Buluşmalar için herkesin numarasını alıp tek tek veya toplu mesaj atmak yerine buluşma yerini gösteren, saati söyleyen, yukarıdada bahsedildiği gibi km vs söyleyen, forumda ki yeni açılan konuları bizi uyararak bakmamızı sağlayan güzel ve basit birşey olabilir.