PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : RR'a selam

Sezgin ATA
17.May.2016, 17:01
Merhaba arkadaşlar;
Uzun bir süredir ertelediğim motosiklet tutkusunu (ya da merakını diyelim sizlerin yanında tutku olarak bahsetmek ne kadar doğru olur=)) artık yaşam tarzına dönüştürmek için ilk adımı forumunuza üye olarak gerçekleştiriyorum. Üyelerinizden Ekrem Özdemir'in yoğun katkısıyla bunu eyleme dönüştürme aşamasında sabırsız bir şekilde hareket etmekteyim (İşi gücü bıraktım sizi takip ediyorum). Tekirdağ/Çerkezköy'de World Medicine Şantiyesinde çalışıyorum ve Çorlu'da oturuyorum. Malum pazar günleri dışında pek tatilim olmadığından özellikle İstanbul buluşmalarınızın Eko'nun nispet fotoğraflarıyla yetiniyorum. Çorlu'da varolan üyelerle de tanışmak buluşmak isterim.
Hepinize selamlar.

Batuhan35
17.May.2016, 17:15
Aramıza hoşgeldin forumda aktif olman dileğimle 8)

Ekrem Özdemir
17.May.2016, 17:18
Hey yavrum hey,

Sonunda hoş geldin. Bu adama ben kefilim işte. :cheesy:
Bilen bilir herkese kefil olmam 8)

Hayırlısı ile sana da bir daytona alalımda.

Peder
17.May.2016, 17:30
Sezgin abi Çorlu'dan aramıza hoşgeldin. Bir sene yaşayıp asla alışamadığım fakat güzel yerleri olan şehir. Geçen haftalarda oraya geldik Gölbaşına. O tarafa yakın olarak Ergun Erbas var üyelerden. Çerkezköy tarafında

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bronks
17.May.2016, 17:36
Selamlar Sezgin. RaptorRiders ortamına hoş geldin :)

Birkan Bozkuş
17.May.2016, 17:41
Sezgin aramıza hoş geldin krdşm8)

tgypmk
17.May.2016, 17:43
aramıza hoş geldin :)

Seyrani
17.May.2016, 17:44
Hoşgeldin dostum. Bu tutkuyu uzun süre erteleyen biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Hayat şimdi daha güzel olucak emin ol buna :)

Bradiaga
17.May.2016, 17:55
Aramıza hoşgeldin.O fotolarda birgün seni de görürüz inşallah

gabriel cash
17.May.2016, 18:04
aramıza hoşgeldin :)

CaNeR
17.May.2016, 18:13
Kardeşim aramıza hoşgeldin, ekrem kardeşimiz sana kefil olduysa vardır bi hikmet :) artık havalar sıcak boş olduğun vakit yüz yüze tanışmak için forum başlıklarını takip edebilirsin 8)

Sezgin ATA
17.May.2016, 18:19
Hepinize çok teşekkür ederim. Herşeyin daha güzel olacağına şüphem yok. Kısa vadede planım çok hepsinin gerçekleşmesinin umuyorum. İlerleyen süreçte hepinizle tanışmak umuduyla. Eko siftah senle olacak zaten sıkıntı yok. Daytona tamamiyle sende dostum oluru var dediğin +1i hazırla. Artık forumu incelemekte araştırmaktan yemeden içmeden kesildim :D . Batuhan, peder, Brooks, Birkan, tgypmk, Seyran, Brasilia, gabrial cash tek tek hepinize selamlar, saygılar.

Sezgin ATA
17.May.2016, 18:24
Vallahi Ekrem ile birlikte buluşmalar için sürekli plan yaptık da bir türlü nasip olmadı ama ilk fırsatta ki bunu bütün samimiyetimle söylüyorum aranızda olmayi çok istiyorum.

Kerem Düzgün
17.May.2016, 19:10
Merhaba Sezgin RR ailesine hoşgeldin

e.erbaş
17.May.2016, 19:18
Sezgin kardeşim aramıza hoşgeldin, gönlünde ki daytonaya sahip olursun inşallah. Bende Çerkezköy civarindayım,cumartesi günleri fazla mesai olmazsa çalismiyorum ziyaretine gelebilirim kısmet olursa tanışmış oluruz.

spue
17.May.2016, 19:24
Sezgin,
aramıza hoş geldin. dilerim gönlündeki makineye kavuşur yine gönlünce seyahatler yaparsın.8)
Birlikte sürmek dileği ile...

Punisher45
17.May.2016, 19:24
hoşgeldin aramıza güzel vakitler geçirmen dileğiyle 8)

FouL
17.May.2016, 21:02
Sezgin hoşgeldin aramıza işallah yakın zamanda seninde güzel bir makinaya sahip olursun..

coni-blaze55
17.May.2016, 21:02
RR'a hoşgeldin samsundan selamlar [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

ereneren
17.May.2016, 21:06
hoşgeldin sezgin gönlündeki motoruda en kısa zamanda alırsın inşallah :) simdilik forumda aktif olmayı unutma :cheesy:

Bypale
17.May.2016, 21:32
Sezgin aramıza hoşgeldin. Referansında zaten açıklamayı yapmış.:) inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle8)

CELİL
17.May.2016, 21:38
Merhaba Sezgin aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)

Sezgin ATA
17.May.2016, 21:41
Ergun kardeşim hoşbulduk. En kısa sürede yüzyüze tanışmak isterim. Kullandığın makinaya benzer bi makina arıyorum bende daha yakından incelemeyi ve senle fikir alışverişinde bulunmayı temenni ederim. Pazar günleri olur da Çorlu'ya yolun düşerse mutlaka haber eyle.

e.erbaş
17.May.2016, 21:51
Ergun kardeşim hoşbulduk. En kısa sürede yüzyüze tanışmak isterim. Kullandığın makinaya benzer bi makina arıyorum bende daha yakından incelemeyi ve senle fikir alışverişinde bulunmayı temenni ederim. Pazar günleri olur da Çorlu'ya yolun düşerse mutlaka haber eyle. Kardeşim her türlü yardımcı olurum makina bulursanda bakar ederim anlarım o işlerden.Dün gece Çorlu'daydık ama sık sık geliyoruz,sadece çorlu değil epey yol yapıyoruz. Görüşmek dileği ile 8)

Cüneyt_
17.May.2016, 21:57
Sezgin aramıza hoşgeldin. İnşallah tertemiz bi makina bulursun.Seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız :)

Sezgin ATA
17.May.2016, 21:59
Celil abi çok teşekkür ederim:cheesy:.
Arkadaşlar bu arada daha önce hiç forum kullanmadım ya da yazmadım şimdiden olası hatalarım için affınıza sığınıyorum. Sürekli tekrarlanan sorularla da sizi meşgul etmek istemediğimden benzer konuları konu başlıklarını inceliyor ve de okuyorum. Yine de hepinize danışacağım bir ton konu olacak. Daytona 250e 6c aradığım doğrudur ancak birçoğunuzun emekle şaheserleştirdiği spyderlarda yer yer aklımı çeliyor. Sabırsızlığıma yenik düşmemek için adeta çırpınıyorum üstelikte öyle bi sezona denk geldi ki bu çabam, geçiş dönemini bir an önce atlatmak niyetindeyim. Eko'nun ahları kulağımda. Tavsiyeleriniz benim için çok değerli. Saygılar.

AMZ35
17.May.2016, 22:02
Hos geldiniz ☺

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Realferman55
17.May.2016, 22:50
Aramıza hoşgeldin..

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadir Yıldız
17.May.2016, 23:20
Aramıza hoşgeldin 😊

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozan
17.May.2016, 23:25
Aramiza hosgeldin Sezgin... Bende Corlu`luyum. ailem ve arkadaslarim orda. hayat beni Bodrum`a savurdu. ama diger yarim hep orda. Corlu`ya geldigimde tanismak ve gelene kadar motor sahibi oldugunda da gezi ve Istanbul ekibi ile bulusmalara gideriz umarim.

Ali ÜNVERDİ
17.May.2016, 23:48
Sezgin aramıza hoş geldin.

denizintruder
17.May.2016, 23:54
Aramıza hosgeldin abi umarim bulusuruz bir gun:)

Andarkan_
18.May.2016, 00:01
Aramıza hosgeldın abi.Insallah kisa sürede bir motor alırsın.

WOLF
18.May.2016, 00:06
hoşgeldin Sezgin

Kuwaha
18.May.2016, 05:06
Hoşgeldin aramıza en kısa zamanda gönlündeki makinaya kavuşman dileğiyle 8)

HuBo
18.May.2016, 06:07
aramıza hoş geldin en kısa zamanda makinana kavuşman ve forumda aktif olman dileğiyle...

Sezgin ATA
18.May.2016, 12:18
Aramiza hosgeldin Sezgin... Bende Corlu`luyum. ailem ve arkadaslarim orda. hayat beni Bodrum`a savurdu. ama diger yarim hep orda. Corlu`ya geldigimde tanismak ve gelene kadar motor sahibi oldugunda da gezi ve Istanbul ekibi ile bulusmalara gideriz umarim.

Ozan abi merhaba. 6yıllık aradan sonra bende yeniden Çorlu'ya döndüm lisans yüksek lisans derken unutmuşuz neredeyse keşke hayat beni de Bodrumlara savursaydı:cheesy: .Gelirsen iletişim de olalım abicim. Şantiyede çalıştığımdan sosyalleşmek biraz zor oluyor benim için de iyi olur. Sevgili makinama Haziran'ın sonuna kadar kavuşma hevesindeyim. Ama malum sezon falan yine de herşeyin hayırlısı. Kazasız belasız tutku dolu sürüşler:Rockn Roll:.

gokceceviker
18.May.2016, 12:21
Aramiza hoşgeldin sezgin :)