Orijinalini görmek için tıklayınız : Sakarya`dan herkese selam
anilatilla
17.May.2016, 23:57
Öncelikle herkese merhaba;
Dün bir dd250e9b sahibi oldum. Ilk kez motor almam dolayısıyla temiz bir motoru tercih ettim biraz piyasaya göre pahalı aldım sanırım ama bazen para değil ışte güzellik insanı baştan çıkarıyor. Hayırlısıyla b izde bir raptor sahibi olduk. Kazasız belasız motosiklet kullanmayı geliştiririm ınş. Sizinle de raptor ararken tanıştım üye olup bir selam vereyim istedim. iyi forumlar
Merhaba Anıl Sakarya'dan aramıza hoş geldin yeni Regal Raptor'un Hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar 8)
Anıl hoşgeldin. yeni motorunu kazasız kullanmanı dilerim.
anilatilla
18.May.2016, 00:11
Yalnız avatar yükleme konusunda zorlandım hızlı resime attım geçersiz url diyor. Elle atmaya çalıştım boyut büyük diyor. Temennilerini için teşekkür ederim
Aramıza hoşgeldin. Yeni motorun hayırlı olsun. Sakaryadan foruma üye arkadaşlarda var. Onlarlada irtibat kurarsan kendini geliştirmek adına forumdan ve forum üyelerinden hertürlü yardımı görürsün.
Kazasız belasız keyifli yollar senin olsun8)
Anıl, aramıza hoş geldin. makinen hayırlı olsun. kazasız sorunsuz gönlünce sürüşler dilerim.
Andarkan_
18.May.2016, 00:28
Aramıza hosgeldın abı,motorun hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.
Aramiza hosgeldin.. yeni motorun hayirli olsun...ruzgarin eksik olmasin
Hos geldiniz motorunuz hayirli olsun. Fiyat, icinize sindikten sonra pek onemli olmuyo bilirim nasil oldugunu 😄
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MUSTAFA48
18.May.2016, 00:45
anıl hosgeldın aılemıze motorun hayırlı ugurlu olsun hadi ozaman ne duruyorsun gazlamaya :)
denizintruder
18.May.2016, 00:46
Hayırlisi olsun kazasiz belasiz :)
Sakarya'dan RaptorRiders ailesine hoşgeldin. Yeni regal Raptor'un hayırlı olsun tekerin düz bassın
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Punisher45
18.May.2016, 02:05
Hoşgeldin aramıza motorun hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin 8)
Seyrani
18.May.2016, 03:44
Hoşgeldin dostum çarka selamlar , motorun hayırlı olsun darısı başımıza.
Motorun hayırlı olsun aramıza hoşgeldin 8) sakarya yı hep gezmek istemişimdir bi nasip olmadı :D
Hoş geldin Anıl . Tekerin düz bassın :)
Bahadır
18.May.2016, 10:52
Aramıza hoşgeldin.Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle8):)
Avatarına koyacağın resim internette bulunabilir bir resim ise Google görsellerde arattıktan sonra Arama Araçları-Boyut sekmesinden istediğin boyutu seçip aratabilirsin.
Resim bilgisayarında yüklü ise Microsoft Office Picture Manager programından açıp Resimleri Düzenle-Yeniden Boyutlandır sekmesinden istediğin boyutu girip kaydedebilirsin8)
UfoGörenMasumÖğrenci
18.May.2016, 10:53
abi yenı motorun hayırlı olsun. Bende akçakocadayım. Okuyorum buralarda. Aramıza hoşgeldin :))
Anıl hoşgeldin. Motorun hayırlı olsun güle güle kullan .forumda ve yollarda aktif olmayı unutma
centaur
18.May.2016, 13:05
Anıl aramıza hoşgeldin...
Bradiaga
18.May.2016, 13:09
Aramıza hoşgeldin. Farın açık yolun daim olsun.
coni-blaze55
18.May.2016, 13:40
RR 'a hoş geldin , motorun hayırlı uğurlu olur inşallah allah kaza bela vermesin :)
Fatih Ucek
18.May.2016, 14:02
hayırlı olsun dostum.
anilatilla
18.May.2016, 23:37
abi yenı motorun hayırlı olsun. Bende akçakocadayım. Okuyorum buralarda. Aramıza hoşgeldin :))
Gelirsen adapazarı merkeze beklerim kardeşim. Herkese teşekkürler çok memnun oldum aranıza katılmaktan.
UfoGörenMasumÖğrenci
19.May.2016, 00:02
Gelirsen adapazarı merkeze beklerim kardeşim. Herkese teşekkürler çok memnun oldum aranıza katılmaktan.
Aslında pekte uzak değil. Şuan final zamanındayım. Uygun bir vakitte uğrayabilirim. GEçersen kapımı çal tabiki :) Haftaya okullar bıtıyo belkıde bıtınce ugrayabılırım :)8)
_KARADUT_
19.May.2016, 00:26
Hayırlı olsun motorun Allah kaza bela vermesin . Aramıza hoşgeldin komşu :D
aramıza hoş geldin motorun hayırlı olsun hatasız kazasız sürüşler dilerim. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle..
Anıl motorun hayırlı olsun. Aramıza hoşgeldin. Katılan her arkadaşta olduğu gibi seni de ailemizin içinde görmekten mutlu olduk.
Anıl hoş geldin. Yeni motorun hayırlı olsun
Aramıza hoşgeldin anıl yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle 8)
anilatilla
19.July.2017, 00:55
Aramıza hoşgeldin. Yeni motorun hayırlı olsun. Sakaryadan foruma üye arkadaşlarda var. Onlarlada irtibat kurarsan kendini geliştirmek adına forumdan ve forum üyelerinden hertürlü yardımı görürsün.
Kazasız belasız keyifli yollar senin olsun8)
inşallah motorunu alıp tekrar raptorriders ta aktif olacağım :)
Bypale
19.July.2017, 09:30
Hayırlısı kardeşim. Motor bahane olsun. Sen yine aramızda ol. 8) :)
Ali ÜNVERDİ
19.July.2017, 09:36
Anıl merhaba hoşgeldin motorun hayırlı olsun.
srcndml
19.July.2017, 09:41
hayırlı uğurlu olsun anıl kazasız belasız yollar.
Bypale
19.July.2017, 10:47
Durun daha alan satan yok :)
Anıl, hayırlı olsun.nazar
Güzel rotalarda gönlünce sürüşler dilerim.
Anıl hoşgeldin mesajlarına 1 sene sonra cevap vermişsin kardeşim :)
Bende aslen sakaryalıyım, motoru al da daha sık görüşürüz.
Selamlar.
centaur
19.July.2017, 21:40
Tekrar hosgeldin diyelim
SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
alibaba07
19.July.2017, 22:54
inşallah Aramıza bekleriz.
konu eski olunca birisi hortlatmış dedim meğer değilmiş :cheesy:
Mrsivasle
19.July.2017, 23:55
A.selam hos geldin yeni rr hayirli olsun
anilatilla
20.July.2017, 00:19
Durun daha alan satan yok :)
Forum benim almamdan yana :) uğur hocam ben en iyisi yarın size kapora atayım :cheesy:
Bypale
20.July.2017, 01:17
Forum benim almamdan yana :) uğur hocam ben en iyisi yarın size kapora atayım :cheesy:
Gelin ata binmiş nasip demiş anıl. Atla gel. Demir atla gönderelim seni. Gönderelim ama. Gidici değil kalıcı ol hep aramızda 8)
anilatilla
15.November.2017, 00:09
Sonunda aldım dd350 mi :) artık gerçekten aranızdayim
CELİL
15.November.2017, 00:17
Sonunda aldım dd350 mi :) artık gerçekten aranızdayim
Merhaba Anıl tekrar aramıza hoş geldin yeni makinen hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah nazar 8)
anilatilla
15.November.2017, 00:23
Teşekkürler başkanım 8)
Mehmet A.
15.November.2017, 02:05
Hoşgeldin. Hayırlı olsun. Tekerine taş değmesin kazasız belasız sürüşler [emoji106][emoji106]
Mehmet A.
nedemek
15.November.2017, 02:28
hayırlı uğurlu olsun, yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle tekerine taş değmesin 8)
Ömer
15.November.2017, 09:48
Anıl aramıza hoş geldin. Yeni motorun hayırlı olsun, kazasız belasız keyifle kullanman dileğiyle.
spue
15.November.2017, 10:31
Anıl,
hayırlı olsun nazar
Sorunsuz ve güzel rotalarda gönlünce geziler dileği ile...:Rockn Roll:
anilatilla
15.November.2017, 15:14
https://i.hizliresim.com/o6qNq9.jpg (https://hizliresim.com/o6qNq9)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.