Orijinalini görmek için tıklayınız : spyder arka fren diski
ereneren
19.May.2016, 10:34
herkese günaydın benim motorun arka fren diski değişmeşi lazım demirtaş motosikletin sahibinden hesabına baktım orda yok nerden bulabilirim daytonayla falan aynı sanırım diskler klasiklerinkide olurmu
ereneren
21.May.2016, 08:56
hiçbiyerde arka fren diskini bulamıyorum yalova öncesi getirtebilirsem cok iyi olur yardım edin lütfen
Bence dirrk ara listedrn olmayıpta elindr olan malzeme çok
Örneği marş zinciri listede yok aradım gönderdi
Demirtaş motor ali usta
0535 975 1082 direk cep telefonu
Yanlız iyi dinle ali usta biraz hızlı konuşur bazen anlaşılmıyo dedikleri :p8)8)
Eren bildiğim kadarıyla ankaradaki yetkili serviste var vede Erdem abinin dediğine göre şuan ki fiyatlar demirtaş ile aynı. Bence iki taraftarda fiyat al .ankara Servisi hem yakın hem kargo bekleme yok yarın takabiliriz mesela
ereneren
21.May.2016, 14:41
Eren bildiğim kadarıyla ankaradaki yetkili serviste var vede Erdem abinin dediğine göre şuan ki fiyatlar demirtaş ile aynı. Bence iki taraftarda fiyat al .ankara Servisi hem yakın hem kargo bekleme yok yarın takabiliriz mesela
bugün antremandan gelirken sordum ışıla her modelinki aynı değilmiş bu arada iyiki bulup rasgele sipariş vermemişim 110 tl dedi haftaya geliyomuş
dbxerdem
21.May.2016, 23:54
Isil motor isine yaradimi yani
ben bu gun parca icin aradim bana siparisler haftaya gelecek beklersen getirelim dediler o yuzden almadim seninkide buyuk ihtimalle cuma yada cumartesi gelecek haftaya
dbxerdem
22.May.2016, 00:01
Yetisekmi festivale
Yetisekmi festivale
abi buyuk ihtimalle pazartesi biter eger istedigim gibi olmaz ise siparis vericem demirtasdan sali gunu elimde onu takar her turlu giderim festivale:Rockn Roll:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.