PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Boğulma...

GhostRiderr
24.May.2016, 21:00
Bugün ilk defa başıma gelen bir olayı anlatacağım sorunun ne olduğunu bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim(Motorun bakımı yaklaştı) gün içinde normal motoru zorlamadan kullandım akşam eve dönüşte 70 80km hızla giderken biraz gazladım 120cıvarı dip gazdaydı ve bianda gaz yememeye başladı hemen yavaşladım yarım gaza kadar normal gidiyor ama dip gaz basınca gazı yememeye başlıyor bunu sorunu ne olabilir basit birşeymi yoksa hazır bakımı gelmişken ustanın yapabileceği birşeymi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

AMZ35
24.May.2016, 21:08
Bilgim yok ama buna benzer bir seyi karburator temizletme konusu gecerken duymustum. Birazdan tamircime ugrayacagim unutmazsam sorar, paylasirim hemen

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

e.erbaş
24.May.2016, 22:53
Karbüratör jetleri tıkalı olabilir,benzin musluğu veya filtre tıkalı olabilir.Bir ihtimal bujilerin pis aralıkları ayarsız olabilir.Diger ateşleme elemanlarını da kontrol edin.Buji kabloları,pipo vs kolay gelsin.

Can Vural
24.May.2016, 23:45
Ya benzin bitiyordur ya da karbüratöre pislik gelmiştir

Bradiaga
25.May.2016, 00:36
Geçmiş olsun bence sorun karbüratörde temizlemek lazım

WOLF
25.May.2016, 09:53
Yanlışlıkla jikle çekili olabilirmi

2_rock
25.May.2016, 11:37
Bir çok fikir yürütülebilir ilk akla gelenleri arkadaşlar yazmışlar. Senin problemini bakıma götürmüsken çözebilirsiniz usta halleder

umut.
25.May.2016, 11:48
jigle açık unutulmuş yada tam kapanmamış olabilir.

HuBo
25.May.2016, 18:08
öncelikle geçmiş olsun benimde başımda böyle bir sorun vardı karbüratörü değiştirdim fakat sorun hala devam ediyordu. Sonra tamirciye bıraktım meğerse siboblardan dolayı yapıyormuş sibobları değiştirip ayarlarını yaptırdıktan sonra böyle bir sorun yaşamadım bir daha sibob ayarlarına baktır derim bir tekrardan geçmiş olsun en kısa zamanda halledersin inşallah

WOLF
25.May.2016, 20:09
baktırdınmı neden kaynaklanıyormuş.

MUSTAFA48
25.May.2016, 20:44
koray oncelıkle merhaba kardesım gecmıs olsun motorunun oyle cok buyuk problemının olacagını sanmıyorum zaten bakım yaptıracagın zaman bu sorununda ortadan kalkms olacaktır. evet arkadaslarda demıs hepsinın yaptıgı yorumlardakı sorunlar senın yasadıgına benzer sonuclar verır karburatöru temızlet benzın deposunu kontrool ettır temızletmen benzın deponu karburatörun tekrar tıkanmasına engel olacaktır

GhostRiderr
25.May.2016, 21:29
Öncelikle Yardımcı olan arkadaşlardan teşekkür ediyorum :) bugün yavaş yavaş ustanın yanına gittim bana yakın olan biyere ve içinde pislik olduğunu söyledi oyuzden boğulma ve gaz yememe yapıyormuş bide orda kelepçeyle karbüratöre bağlı olan plastık hafif cıkmış gibiydi onuda iyice yerine oturdup sıktı hiçbir sıkıntısı kalmadı şuan eskisi gibi rahatca binebiliyorum, yağı çok kirlenmiş hazır tamir olurkende yağını vs değiştirip kontrollerini yaptırdım sorun kalmadı :)[emoji965][emoji965][emoji965]

CELİL
25.May.2016, 21:36
Merhaba Koray karbüratöre pislik gelmiş olabilir veya karbüratör içindeki gaz emiş pistonu yırtılmış olabilir kolay gelsin

http://www.regalraptor.org/regal-raptor-yedek-parcalari/regal-raptor-250-yedek-parcalari?product_id=361

Siyah Adam
26.May.2016, 11:54
Ustaya götürüp temizletmen iyi olmuş aynısı bende abimin arabasında başıma gelmişti cıkan pislik ağzımı açık bırakmıştı 😂

AMZ35
26.May.2016, 13:15
Öncelikle Yardımcı olan arkadaşlardan teşekkür ediyorum :) bugün yavaş yavaş ustanın yanına gittim bana yakın olan biyere ve içinde pislik olduğunu söyledi oyuzden boğulma ve gaz yememe yapıyormuş bide orda kelepçeyle karbüratöre bağlı olan plastık hafif cıkmış gibiydi onuda iyice yerine oturdup sıktı hiçbir sıkıntısı kalmadı şuan eskisi gibi rahatca binebiliyorum, yağı çok kirlenmiş hazır tamir olurkende yağını vs değiştirip kontrollerini yaptırdım sorun kalmadı :)[emoji965][emoji965][emoji965]

Hadi gecmis olsun :)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GhostRiderr
27.May.2016, 00:28
Teşekkürler :)

Oguz
27.May.2016, 03:18
Kardeşim bujileri yenile, karbüratörü temizlet ve ayarını iyi bilen bi ustaya yaptır, sibop ayarlarını kontrol ettir o ayarsızlıkta düzgün çalışmamasına sebep olabilir.

Rednexi
27.May.2016, 10:51
sorunun çözülmüş iyi bare sorunsuz sürmen dileği ile :)

gerilim79
17.July.2016, 17:00
aynı sorun bendede var gazı sonuna kadar açınca sanki jikle çekik gii oluyor motor normalde 1 viteste gazlayınca çok sieri kalkardı şimdi güç sanki yarı yarıya düştü birde tam gazda gürltülü çalışıyor bilgisi olan yardım edebilirmi