Orijinalini görmek için tıklayınız : Acill avcilarda motorcu
Arkadaslar pazartesi akami e5 avcilar civarinda arka lastik bilyalari dagildi zar zor avcilardaki otoparka cektm ama dun vaya motorcu dolasmama ragmen cogu kisi ben yapamam diyor tanidik motorcu veya yapabilecek motorcu taniyan varmi motor 2gundur yatiyor...
Ben Avcılar'a yakınım bildiğim motorcular var fakat forum kuralları gereği reklam veren sponsorlarımız harici usta veya servis bilgileri paylaşmamız yasak
Vallaha bu acil bi durum ve sponsor olunan motorcuya gittim motorumu rezil etmekten baska bisi yapmadi 0536 9664968 msj atma imkaniniz varsa sevinirim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Metehan Geçmiş olsun her motorcu kolaylıkla arka teker rulmanlarını değiştirebilir kolay bir iş gittiğin adamlar bence motorcu değil istersen güneşli servisin numarasını vereyim onlar makinayı alır yapar ama nakliye parası extra olur sanırım :(
Arkadaşlar acil bir durum olduğu için özelden arkadaşımıza tamirci bilgisi verebilirsiniz 8)
Kerem Mercan
25.May.2016, 17:07
En kısa sürede halledebilirsin umarım sorununu dostum.
Metehan Geçmiş olsun her motorcu kolaylıkla arka teker rulmanlarını değiştirebilir kolay bir iş gittiğin adamlar bence motorcu değil istersen güneşli servisin numarasını vereyim onlar makinayı alır yapar ama nakliye parası extra olur sanırım :(
Arkadaşlar acil bir durum olduğu için özelden arkadaşımıza tamirci bilgisi verebilirsiniz 8)
Ben özelden ulaşıp bildiklerimi söyledim abi
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siyah Adam
25.May.2016, 17:38
Geçmiş olsun umarım iyi bir şekilde halledersin durumu 👍🏻
10Ur1903
25.May.2016, 18:12
Geçmiş olsun inşallah sorunun çözer tekrar yollara dönersin
geçmiş olsun. sorunu çözdünmü
Vallaha sorunu cozdum gibi burda esenyurtta mondial servis var eskiden daytonaya bakioms rica ettm servisle 50tlye alicklar motoru ama bi 2-3km kadar gittim oyle ins bi sikinti cikmaz ya
Bu arada yardimci olan Peder (yusuf) arkadasa tesekkurler
Vallaha sorunu cozdum gibi burda esenyurtta mondial servis var eskiden daytonaya bakioms rica ettm servisle 50tlye alicklar motoru ama bi 2-3km kadar gittim oyle ins bi sikinti cikmaz ya
Bu arada yardimci olan Peder (Hakan) arkadasa tesekkurler
Rica ederim. Sorunu çözmene yardımcı olduysam ne mutlu bana. Başka yapabileceğim bişey varsa yardımcı olurum 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.