Orijinalini görmek için tıklayınız : Daytona 250 buji hakkında.
megisback
27.May.2016, 09:48
Arkadaşlar merhaba.
Motoru aldım ama genel bi bakım yapacagım öncelikle bujileri değiştircem. Önerebileceğiniz uzun ömürlü olarak buji markası modeli nedir. Servis ngk takacağını söyledi baz yazılarda ngk taktırmayın orjinal değil falan deniliyo. Önerebileceğiniz memnun olduğunuz buji marka modellerini yazarsanız sevinirim.
Arkadaşlar merhaba.
Motoru aldım ama genel bi bakım yapacagım öncelikle bujileri değiştircem. Önerebileceğiniz uzun ömürlü olarak buji markası modeli nedir. Servis ngk takacağını söyledi baz yazılarda ngk taktırmayın orjinal değil falan deniliyo. Önerebileceğiniz memnun olduğunuz buji marka modellerini yazarsanız sevinirim.
Bosch markayı önerebilirim ama servisinkide idare eder👌
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kerem Mercan
27.May.2016, 10:41
NGK ile bir sorun yaşayacağınızı sanmam ama ateşleme sisteminin kabloları buji pipoları gibi önemli noktaları da her zaman kontrol edip sorun varsa elden geçirmeniz çok daha sağlıklı olacaktır.Çıkan bujiyi inceleyerek motorunuzun durumu hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz.
Merhaba Enes NGK , BOCH ikiside güzeldir ama piyasada hep sahteleri var orjinali bulursan güzel olur bulamazsan çakmaları bile düşük kalite olmasına rağmen sorunsuz çalışıyor 8)
İridyum Buji Öneririrm Performans olarakta Çok güzel oluyor
Yaz zamanı farketmez. Ngk işini görür
İridyum Buji Öneririrm Performans olarakta Çok güzel oluyor
İridyum buji nasıl. Daha önce duymamıştım
Çift başlı 100000km değiştirmene gerek yok
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir araştır netten sadece tek düşmanı akü akü az akım verirse yanıyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.