Orijinalini görmek için tıklayınız : Calinti!!!
batebay
30.May.2016, 15:30
Pendik yesilbaglar Mahallesinden kuzenimin motoru calindi 250 cc siyah spyder,motorblogu komple gri ve nikelajli,özel boru egzoslu. Gören duyan olursa hemen ulassin fotograftaki numaraya.Bana da ulasabilir 0531 888 36 16http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160530/05d2c34a3d8864f6a36bdc42fbbf61fd.jpg
Ridin' through this world
All alone.
Batuhan35
30.May.2016, 15:39
çok geçmiş olsun umarım kısa sürede bulunur istanbuldakileri haberdar etmek lazım
Kardeşim çok geçmiş olsun. Bu ara bu iş yine çoğaldı. Yazık. İnşallah bulunur8)
ufukunluu1
30.May.2016, 15:56
çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede bulunur
Geçmiş olsun, inşallah bulunur
alibaba07
30.May.2016, 16:18
Gecmis olsun. İnsallah kisa surede bulunur
tbaylan
30.May.2016, 16:36
Geçmiş olsun kardeşim8)
Birkan Bozkuş
30.May.2016, 16:54
Krdşm geçmiş olsun
Bahadır
30.May.2016, 17:31
Geçmiş olsun Batuhan.En kısa sürede bulunur inş. :x
aidikurt
30.May.2016, 17:35
Bu aralar bu çalıntı motor olayları cok ama cok bulundu .
Cok gecmiş olsun inşallah bulunur.
İnşallah bir gün tam çalarken denk gelirde ibreti alemlik yaparız bu kansızları.
Toprakege
30.May.2016, 17:53
Cok gecmıs olsun , umarım bulunur en kısa zamanda
çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulunur
Siyah Adam
30.May.2016, 18:38
Geçmiş olsun benimde motorum olsa en çok bundan korkarım heralde alarmlı kilit falan yokmuydu nasıl bu kadar kolay yapabiliyorlar bu işi 😑
ckaraca
30.May.2016, 19:28
Geçmiş olsun, umarım bulunur.
gokceceviker
30.May.2016, 19:35
Gecmis olsun umarim en kisa zamanda bulunur
batebay
30.May.2016, 20:54
MOTORUMUZ BULUNMUSTUR SUKURLER OLSUN.2 kisi calistirmaya calisirlarken gorulmus ama yakalanamamistir.herkese cok tesekkur ederim.
Ah bi o lavuklari yakalasaydik varya...
Ridin' through this world
All alone.
denizintruder
30.May.2016, 21:12
geçmiş olsun zaten yüzde90ı amatör bu işin öyle görüp çalıyorlar milletin emeğine yazık ediyorlar bir gün elbet yakalarız
Geçmiş olsun kardeşim
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dbxerdem
30.May.2016, 22:02
Büyük geçmiş olsun ve de gizunuz aydın. Bulunduğuna göre nasıl çaldılar ne eksikti ders olması açısından hikayesini paylasirsaniz sevinirim.
Bence kısa süreli olsa da kilit takılmali. Macera arayanlar çok !
BeBeRuhi13
30.May.2016, 22:08
Gozunuz aydın bulunduğuna sevindim :)
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlker Akgül
30.May.2016, 22:51
Eğer çalan ele geçerse gelinlik giydirip ormana götürün bide kaşıkla gözlerini oyun biz öyle yapıyoz burda [emoji23]
Antalya/Merkez
Andarkan_
30.May.2016, 23:33
çok gecmıs olsun abi,ınsallah kısa sürede bulunur.
geçmiş olsun. umarım tez zamanda bulunur.
Can Vural
31.May.2016, 00:16
Çok geçmiş olsun insallah bulunur biran önce [emoji853]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Batuhan çok geçmiş olsun çabuk bulunması biyük şans gözünüz aydın
Kardesim cok uzuldum. Plakayi nolur nolmaz notlara aldim Izmir'de olsam da... umarim motoru da calani da bulurlar en kisa zamanda. Serefsiz herifler!
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Edit: 2.sayfadaki mesaji henuz gordum. Bulmus olmaniza sevindim. Yine de kamera kayitlari arayin civarda. Emniyet teskilati bu konuda ilgili davraniyor. O iki serefsiz umarim bulunur bir an once baskalarinin da mallarina goz dikmeden!
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
FikriTezbasar
31.May.2016, 02:27
Çok geçmiş olsun
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
batebay
31.May.2016, 10:44
Büyük geçmiş olsun ve de gizunuz aydın. Bulunduğuna göre nasıl çaldılar ne eksikti ders olması açısından hikayesini paylasirsaniz sevinirim.
Bence kısa süreli olsa da kilit takılmali. Macera arayanlar çok !
Tabiki,kuzenim alt sokagimda oturuyor,6 da evden cikip ise gidiyor,6 da cikiyo evden,7 de evden ariyolar toplantida oldugu icin acamiyor mesaj atiyolar, "ise motorlami gittin" ...tabi o an bastan asagi bi kaynar su dokulmesi yasiyor.bahceden goturmusler,surukleyerek,belli ki daha once takip etmisler ise gitmesini beklemisler.sonra alt mahalledeki Pendik stadyumunun yanindaki sote olan basket sahasina goturulup calistirilmaya calisilmis.genc hirsiz calistiramayinca usta cagirmis bi usta gelmis motorla.tabiki özürlüler bulamamis kontagı.direksiyon kilidiyle oynamislar,farın kablolarini kesmisler,fan kablolarini kesmisler duz kontak yapmaya calismislar.sonra motoru goren arkadasimiz onlara dogru yaklasinca bunlar direk kacmis.Pendik stadyumu guvenlik kameralarina ulasiliyor suan,ordan illaki biseyler cikicak bu serefsizler bulunucak.kilidinizi takmaya usenmeyin,garajiniz yoksa brandalayin ben hic br gece brandasiz birakmam motorumu.alarmli disk kilidi alin.yaz geldi hirsizliklar oyle bir artmiski,karakoldaki polis agzimizi acik birakti.cok kotu bi sey bu yani,alın teriylr kazandigin calisip aldigin seyi goturuyolar dusunsenize,toplantidasiniz ve mesaj geliyor "ise motorlami gittin" ... Herkese iyi surusler
Gezgindelikanlı
31.May.2016, 12:08
Çok çok geçmiş olsun bulunmasına sevindim kilit önemli tabi caydiriciligi var bende zincir vuruyor um ama Disk kilidi de alıcam sonradan üzülme mek için biraz ugrasalim
Çok geçmiş olsun, kısa sürede bulunması ve amatörlere denk gelmiş olması şans gerçekten. Dediğin gibi alarmlı disk kilidi oldukça caydırıcı şayet yakınında direk duyabilecek birileri de varsa motorun. Ben 150lik motoru bile alarmsız tutmadım aldığımdan beri. Zaten motor ayrımı yapmaksızın götürüyorlar. Daha dün bizim ustanın dükkanında çalınıp bulunmuş bi bajaj boxer vardı. Sahibi motoru götürürlerken farkedip takip etmiş ve parçalarla dolu bi depoya gitmişler en sonunda ve polis çökmüş sanırım adamlara. O yüzden çok dikkat etmek lazım, bu işin profesyonelleri de var yani malesef
DarkMacros
31.May.2016, 16:14
Plakayı aldım. İzmir'de görürsek zaten mutlaka çeviririz. Umarım tez zamanda kavuşursun motoruna :(
dbxerdem
31.May.2016, 17:45
Tabiki,kuzenim alt sokagimda oturuyor,6 da evden cikip ise gidiyor,6 da cikiyo evden,7 de evden ariyolar toplantida oldugu icin acamiyor mesaj atiyolar, "ise motorlami gittin" ...tabi o an bastan asagi bi kaynar su dokulmesi yasiyor.bahceden goturmusler,surukleyerek,belli ki daha once takip etmisler ise gitmesini beklemisler.sonra alt mahalledeki Pendik stadyumunun yanindaki sote olan basket sahasina goturulup calistirilmaya calisilmis.genc hirsiz calistiramayinca usta cagirmis bi usta gelmis motorla.tabiki özürlüler bulamamis kontagı.direksiyon kilidiyle oynamislar,farın kablolarini kesmisler,fan kablolarini kesmisler duz kontak yapmaya calismislar.sonra motoru goren arkadasimiz onlara dogru yaklasinca bunlar direk kacmis.Pendik stadyumu guvenlik kameralarina ulasiliyor suan,ordan illaki biseyler cikicak bu serefsizler bulunucak.kilidinizi takmaya usenmeyin,garajiniz yoksa brandalayin ben hic br gece brandasiz birakmam motorumu.alarmli disk kilidi alin.yaz geldi hirsizliklar oyle bir artmiski,karakoldaki polis agzimizi acik birakti.cok kotu bi sey bu yani,alın teriylr kazandigin calisip aldigin seyi goturuyolar dusunsenize,toplantidasiniz ve mesaj geliyor "ise motorlami gittin" ... Herkese iyi surusler
Yeniden büyük geçmiş olsun. Paylaştığımız için öncelikle teşekkür ederim. okurken bir de şunu fark ettim adamlar calistirmak için usta çağırıyor ve usta denen ki bence hırsızlar kadar suçlu olan kişi hiçbir evrak kanıt sormadan ise girişmiş! Allah bilir kesip biçme işlerini de o yapmıştır. :twisted:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.