Orijinalini görmek için tıklayınız : Aranıza Yeni Katıldım..
Tugay Güreşen
30.May.2016, 22:32
Merhabalar adım Tugay 21 yaşındayım İzmirliyim bu zamana kadar scooter kullandım ve ilk vitesli motorum olarak RR DD150E-2F modelini 2. el olarak aldım. Yeni olduğumdan dolayı bazı bilmediğim şeyleride sizlere danışmak istiyorum. Motorumu alalı henüz 1 hafta olmadı ama çabuk alıştım sürüşü rahat ve keyifli fakat birkaç sıkıntım var ilk olarak aklıma takılan vitesler.. İnternette gördüğüm özelliklere göre motor 5 vites diyor bu 1 N 2 3 4 oalrak mı yoksa 1 N 2 3 4 5 olarak mı çünkü ben motorumda 5. vites hissedemedim bazı durumlarda motor 5 i istiyor ama atıyorum vites yok.. Merak ettiğim sıkıntı motorumda mı yoksa bu modeli mi böyle kullanma kılavuzu vs. araştırdım ama bulamadım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.. Birde yeni olduğum için tanıdık usta yok İzmir ekibinin tavsiye edebileceği ilgili ve dürüst bir usta varsa eğer göstermek istoyrum çünkü günlük km saymıyor , kısalarım yanmıyor küçük bir bakımdan geçirmem şart acemiliğimden dolayı bunlara dikkat etmeden aldım umarım büyük bir sıkıntı çıkmaz şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.
Buda motorum :)
http://s33.postimg.org/6rjafpe23/P_20160529_134909.jpg (http://postimg.org/image/6rjafpe23/)
detailer
30.May.2016, 22:57
Hoşgeldin sevgili kardeşim. İzmir ekibi gelmeden onlardan önce Samsun dan selam ediyorum [emoji4] Izmir teşkilatı ile irtibatı koparma, aradığın [emoji106] soruların cevabını bulacaksın
HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tugay Güreşen
30.May.2016, 23:12
Hoşbuldum ilginiz için teşekkürler tavsiyenize uyacağım inşallah:)
Bu arada konuyu açtıktan sonra duramadım çıktım bindim motoruma baya bildiğiniz tek tek viteslerimi saydım ve 5 i hissettim ben durduğu yerde saymıştım ama sanırım devir yüksekken 5 dişlisine geçebiliyor o yüzden 5 i durduğu yerde sayamadım herhalde :D neyse mutluyum şuan ama yinede bir bakımdan geçmesi lazım :)
İzmirden tugay aramiza hoşgeldin yeni motorunda hayırlı olsun
Tugay Güreşen
30.May.2016, 23:37
İzmirden tugay aramiza hoşgeldin yeni motorunda hayırlı olsun
Hoşbuldum teşekkür ederim :)
karakalem
30.May.2016, 23:41
Merhaba kardeşim aramıza hoşgeldin. Gerek bilgi gerek tecrübe, gerekse ortamımız açısından doğru yerdesin. İzmirde buluşmalarımıza katılırsan yüz yüz tanışma fırsatımızda olur.
Andarkan_
30.May.2016, 23:41
Aramıza hosgeldın abi,ınsallah kısa sürede kafandaki sorunlardan kurtulursun.Yeni motorunda hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
hoş geldin turgay. motorun hayırlı olsun. kazasız belasız kullan
Can Vural
31.May.2016, 00:14
Kardeşim aramıza hoş geldin tekerin düz bassın herzaman ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bradiaga
31.May.2016, 00:34
Aramıza hoşgeldin kardeşim. Bu çarşamba yani 1 haziranda buluşmamız var küçükpark ta gelirsen sorunlarının cevabını bulursun. Mutlaka bekliyoruz.
anilatilla
31.May.2016, 00:38
Hoşgeldin kardeşim bende yeniyim bu motor işinde bende ilk bir hafta senin gibi sanmıştım ama arabayla kıyasladığın icin saymadığın zaman sanki 70 80 den sonra bir vites daha olmalıymış gibi geliyor ama yok :)) yani zaten 5 i görmüş oluyorsun.
İlker Akgül
31.May.2016, 00:40
Tugay hoşgeldin
Antalya/Merkez
RaptoRider
31.May.2016, 00:44
RR'a Hoşgeldin kardeşimm 8)
Hosgeldin Tugay. Sanslisin ki Izmir` deki arkadaslarimizin arasina katildiginda ne demek istedigimi anlayacaksin...bulusmalardaki yerini almalisin
Rednexi
31.May.2016, 01:17
Hoşgeldin kardeşim kazasız belasız binmen dileği ile.
Kardesim hos geldin oncelikle. Ben uzuuun bi sure o motoru kullandim elimden geldigince yardimci olurum. Isiklar ampulundendir benim motor da yapiyordu bunu. Leventten 3 ampul alirsin hallolur :) km ise kilometre teli ya da onun bagli oldugu mildendir. Kablo ise elimde fazladan olacakti veririm sana. Yapman gereken carsamba toplantida sandalyeni kapmak. :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Batuhan35
31.May.2016, 02:06
Aramıza hoşgeldin çarşamba bulusmaya bekliyoruz :)
toprakonur
31.May.2016, 02:25
dostum aramıza hoş geldin en yakın zaman da buluşmalarımıza bekliyoruz
coni-blaze55
31.May.2016, 09:40
aramıza hoşgeldin samsundan selamlar :)
ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tbaylan
31.May.2016, 10:17
Tugay aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile8) Tüm sorularının cevaplarını bizden öğrenebilirsin. Yarın akşam yapacağımız haftalık toplantımıza bekliyorum seni.
http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php?t=12122
Tugay Güreşen
31.May.2016, 10:32
Hepinize tekrardan teşekkür ederim ilginiz için hoşbuldum :) Bir aksilik çıkmazsa yarın küçükparktayım o zaman sizlerle tanışmaya memnun olacağım :)
Tugay Güreşen
31.May.2016, 10:35
Hoşgeldin kardeşim bende yeniyim bu motor işinde bende ilk bir hafta senin gibi sanmıştım ama arabayla kıyasladığın icin saymadığın zaman sanki 70 80 den sonra bir vites daha olmalıymış gibi geliyor ama yok :)) yani zaten 5 i görmüş oluyorsun.
Aynı dediğin gibi gerçekten arabadan alışkanlık :D Aman şanzumanda sıkıntı olmasında 80 lede idare ederiz :D
Bursa_Erkan
31.May.2016, 10:58
Çok sanslısın tugay...
Hepsi değerli yardımsever ınsanlar bundan şüphemiz yok....
Ama koordinatör tuğrul baylan benim için bir başkadır yüzyüze hiç tanışma fırsatımız olmadı sadece yazışıyoruz ve tel de de hiç konuşmadık ona rağmen adam gibi adam kalbi ve yüreği pırıl pırıl yardımsever vefalı bır ınsan olduğundan zerre kadar şüphem yok...
Fatih Ucek
31.May.2016, 11:08
hoşgeldin dostum
BeBeRuhi13
31.May.2016, 11:30
Samsundan bi hoşgeldin daha :) aramıza hoşgeldin
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gezgindelikanlı
31.May.2016, 11:53
Hayırlı olsun kazasiz belasız sürmen dileğiyle aramıza hoşgeldin
erdincc
31.May.2016, 12:02
aramiza hos geldin tugay
Merhaba Tuğay İzmir'den aramızahoş geldin yeni makinan hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah izmir ekipteki arkadaşlar sana her konuda destek olacaktır 8)
Toprakege
31.May.2016, 13:00
Aramıza hos geldın kardesım
İzmir'den Tugay Raptor Riders ailesine hoşgeldin. Tekerin düz bassın. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle
FikriTezbasar
31.May.2016, 14:54
Hoşgeldin. Arkadaşlar fazlasıyla yardimci oluyorlar:)
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
frknulas
31.May.2016, 17:26
Kardeşim motorun hayırlı olsun.Ufak tefek sıkıntılar hallolur kafana takma. İzmirde sağlam bi ekip var mutlaka yardımcı olurlar sana. Aramıza hoşgeldin 8)
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
10Ur1903
31.May.2016, 17:38
Tugay hoşgeldiniz yeni motorun hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin 😉
Kadir Yıldız
31.May.2016, 17:57
Motorun hayırlı olsun kardeşim RR a hoşgeldin buluşmalarda görüşmek üzere
Kerem Düzgün
31.May.2016, 18:43
RR ailesine hoşgeldin kardeşim yeni motorun hayırlı olsun 8)
Mustafa Gözgen
31.May.2016, 19:13
Kardesim hosgeldin aramiza
Tugay hoşgeldin. Tekerin düz bassin :)
gokceceviker
01.June.2016, 02:09
Aramiza hosgeldin :)
Aramıza hoşgeldin kardeşim. Motorun hayırlı olsun. Yollarda ve forumda aktif olman dileklerimle :)
denizintruder
01.June.2016, 11:06
hoşgeldin aramıza :)
kardeşim aramıza hoş geldin forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle Muğladan Selamlar....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.