Orijinalini görmek için tıklayınız : Eski kasa İntruder 800 alınır mı?
berkehrercan
31.May.2016, 03:13
Yalovada vardı bitane gitti geldi kaç kez çok hoşuma gitti sesi olsun gidişi olsun.Custom yapmaya da çok müsait buldum arkadaşı :cheesy:
Tabi bunlar geyik,2000 yılına kadar üretilen intruder 800ler var.Sahibinden de sayısı az ilanların.Parça sıkıntısı olabilir gibime geldi bilemedim.Kafama takıldı bu aletler alınır mı sizce? Suzukiye güvenimiz tam ama eski İntruderlar nasıldır bilmiyorum baş ağrıtır mı,parça sıkıntısı çeker miyiz? Kafamda deli sorular tek bildiğim aleti çok beğendiğim..
coni-blaze55
31.May.2016, 08:54
Yalovada vardı bitane gitti geldi kaç kez çok hoşuma gitti sesi olsun gidişi olsun.Custom yapmaya da çok müsait buldum arkadaşı :cheesy:
Tabi bunlar geyik,2000 yılına kadar üretilen intruder 800ler var.Sahibinden de sayısı az ilanların.Parça sıkıntısı olabilir gibime geldi bilemedim.Kafama takıldı bu aletler alınır mı sizce? Suzukiye güvenimiz tam ama eski İntruderlar nasıldır bilmiyorum baş ağrıtır mı,parça sıkıntısı çeker miyiz? Kafamda deli sorular tek bildiğim aleti çok beğendiğim..
yakışır kardeşime 1400 cc benimde dikkatimi çekmedi değil yani :)
parçalar için;
www.megazip.net adresine bakabilirsin, direkt olarak fabrika ve USA depolarından yedek parça siparişi verebiliyorsun. gelmesi 15 gün kadar sürüyor.
İstedikten sonra parçası bulunmayacak motosiklet yok bence. Global çağdayız internet olanakları sağolsun oturduğumuz yerden sipariş veriyoruz ayağımıza kadar geliyor. Beğendiysen gönlünde yer edeceğine al derim 8)
Berke yedek parçasından ziyade salam makina bulman lazım 2000 önce si diye yedek parçada sorun yaşamassın. Makina sağlamamsa tabiki alınır ama sorunsuz bir makina bulman lazım diye dülünüyorum cnm bnm 😊
Samsung Galaxy Note 5 Cihazımdan gönderildi
FikriTezbasar
31.May.2016, 14:57
Güzel bir motosiklet ama dediğin gibi her parçasını her yerde bulamama ihtimali var.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Batuhan35
31.May.2016, 15:00
yedek parçasının kargoyla 15 gün içinde gelmesine razı oluyosan alınır
2_rock
01.June.2016, 00:18
bence eğer motorun yürüründe bir sıkıntı yok ise gerisi sipariş ile alınabilir zaten bu tar makinaları kolay kolay bozamazsın .1 kez sipariş vereceksin ve keyif ile bineceksin bana göre
MUSTAFA48
01.June.2016, 01:58
parçaları bulmakta sorun yasayabılırmısın bılemıcem ama suzukının eskısıde yenısıde mukkemmel
Parça konusu sıkıntı yaşatabilir bence bi yetkili servis veya iyi bi ustaya danışıp öyle karar vermelisin. İnşallah herşey gönlünce olur
denizintruder
01.June.2016, 11:05
iyi düşünmek gerek :) eski aletler yorgunluğu var fakat sonuçta mekaniğinde sorun olmadıktan sonra halledilemeyecek şey yok :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.