PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor 350 Daytona Yardım <3

Pak
01.June.2016, 15:38
Ben aranıza yeni katıldım . Merhabalar Abiler Ablalar Degerli RR Üyeleri.
Bana yardımcı olursanız cok sevinirim :)
Ben 350 daytona RR almayı planlıyorum bana motor bilgilerini verirmisiniz site bilgileri değil şunu yapmalısın bunu yapmalısın gibi.
Çogu yerlerde motoru kötülemişler ama kullananlar ve bilenlerden duymak istiyorum.
Çogu araştırmalarıma göre agızdan söylenenler kadar kötü motor olmadığını gördüm sizlerdende degerli cevaplarınızı bekliyorum :hastayız: Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Peder
01.June.2016, 15:47
Öncelikle hoşgeldin kardeşim. Kısaca kendini tanıtırsan memnun oluruz.

http://www.raptorriders.com.tr/forums/forumdisplay.php?f=27

Pak
01.June.2016, 15:51
Kusuruma bakmayın :) Tanıttım kendimi sizlerden bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum benide aranıza aldıgınız için

Peder
01.June.2016, 15:55
Kusuruma bakmayın :) Tanıttım kendimi sizlerden bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum benide aranıza aldıgınız için

Söylenilenlere bakacak olursan Nasreddin hoca hikayesinde olduğu gibi çaresiz kalırsın kardeşim. Regal raptor hakkında olumsuz yorum yapanların kaç tanesi kaç km kullanmış öncelikle buna bak derim. Çin olmasına karşın çinlilerin en dayanıklısı ve kalitelisidir diyebilirim. İşçilik ve kullanılan malzemeler gayet makul kalitede. Ve ilgilendiğin bakımlarına dikkat ettiğin müddet seni üzmeyecek bir motor. Görsel olarak gayet hoş ve ikinci el piyasası klasmanında en hızlı olan markadır şu anda. fiyat performans olarak beklentilerini fazlasıyla karşılar 8)

Pak
01.June.2016, 15:59
Bende sizin gibi düşünüyorum o kadar yorum yapanlar motoru hiç kullandılar mı bakalım :D
Bu yaza almayı planlıyorum ve daytonanın aşıgıyım bütün bakımlarını hiç üşenmeden yapabilirim böyle motor aşıgıyım :D
üzerine toz kondurtmam sadece sizlerden bilgi almak daha faydalı :)

Peder
01.June.2016, 16:22
Bende sizin gibi düşünüyorum o kadar yorum yapanlar motoru hiç kullandılar mı bakalım :D
Bu yaza almayı planlıyorum ve daytonanın aşıgıyım bütün bakımlarını hiç üşenmeden yapabilirim böyle motor aşıgıyım :D
üzerine toz kondurtmam sadece sizlerden bilgi almak daha faydalı :)

Dediğin gibi ilgilenirsen uzun süre tık demeden binersin kardeşim için rahat olsun 8)

Pak
01.June.2016, 16:25
Allahın izniyle bu yaza alacağım inşallah ve ondan sonra yollardayım :) Siz gelmeseniz bile Youtube ve Buradan sizlere Cappdociayı komple gezdirecegim :)

RaptoRider
01.June.2016, 16:26
Öncelikle ben kendi makinem adına konuşayım bende 2013 model daytona 250 var 8.000 km yol yapmışım bir sene içerisinde hiç üzmedi beni taaa ki şanzuman mili kırılana kadar antalya'ya gideceğim gün şanzuman dişlisi ve mili kırıldı. Herkesi kandırabilirsin ama kendini asla şanzumanım hor kullanmaktan kırıldı yalan yok bunu herkeste biliyodu alacağın makineye çok titiz bakarsan onu üzmezsen kesinlikle seni üzmeyecektir yağına suyuna bak sevginden ver periyodik bakımlarını yaptır hakkını vermezse ben bişey bilmiyorum.
İnşallah kısa zamanda aşkına kavuşursun kardeşim 8)[emoji41]

Peder
01.June.2016, 16:27
Allahın izniyle bu yaza alacağım inşallah ve ondan sonra yollardayım :) Siz gelmeseniz bile Youtube ve Buradan sizlere Cappdociayı komple gezdirecegim :)

İnşallah en kısa sürede gönlündeki daytonaya kavuşursun kardeşim. Video ve resimlerini bekleriz :Rockn Roll:

Pak
01.June.2016, 16:30
Öyle hor kullanmam ben ya kıyamam makinama :) Ben ona çok iyi bakarım oda bana iyi baksın yeter :) Yagı suyu eksik etmem her 2000 Km vidalarını sıktırırım akla gelecek herşeyiyle ugraşırım oda bana bakar anlaşılan eee yani sonuç olarak bakması lazım

RaptoRider
01.June.2016, 16:38
Öyle hor kullanmam ben ya kıyamam makinama :) Ben ona çok iyi bakarım oda bana iyi baksın yeter :) Yagı suyu eksik etmem her 2000 Km vidalarını sıktırırım akla gelecek herşeyiyle ugraşırım oda bana bakar anlaşılan eee yani sonuç olarak bakması lazım

O vakit seni üzmeyeceğine emin olabilirsin ben pişman değilim alet tam bir yan makinası dediğimi şimdi anlamış olman lazım yan vermekten kırdım şanzuman milini [emoji1] temiz bir daytona bulursun bakımlarını yaparsın hor kullanmazsın hiç bir problem yaşamazsın ben makineye iyi ki varsın dediğim günleri biliyorum [emoji23][emoji23]

Pak
01.June.2016, 16:42
Bu yaza hadi inşallah diyoruz o zaman :D Balansörlü modelini almalıyım kı artçıda rahat etsin demi :D

Peder
01.June.2016, 17:09
Bu yaza hadi inşallah diyoruz o zaman :D Balansörlü modelini almalıyım kı artçıda rahat etsin demi :D

Tüm modeller balansörlü. Fakat fabrika çıkış seleleri biraz sert. Makul fiyatlara seleye sünger yada jel takviyesi yapılıp yumuşatılıyor 8)

Pak
02.June.2016, 00:28
O zaman yapacagımız tek iş güzel bakım ve sevgi göstermek :D Seleyede rahatlık için jel sıktırırız :D

AMZ35
02.June.2016, 00:30
O zaman yapacagımız tek iş güzel bakım ve sevgi göstermek :D Seleyede rahatlık için jel sıktırırız :D
2011 oncesi modellerde balansor yok diye yazmisti biri forumda bunu goz onunde bulundur modele bakarken :)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oguz
02.June.2016, 03:53
Çin üretimi olmasına rağmen, diğer çinli motosikletlerden kat kat kaliteli, görüntüsü mükemmel, rahat, parçası biraz pahalı, japon motosikletlerine geçiş yaparken alınacak en güzel ara model motor diyebiliriz.

YYB
02.June.2016, 10:48
Merhaba,
Kardeşim bende 250 aldım ve senin gibi araştırdım sordum ama herkes farklı cevap verdi
Şu an kullanıyorum hem motordan hem servis ağından memnunum fiyatına göre iyi bir motor ki 350 daha iyidir.Bu birazda şansla ilgili ne alırsan al bakımlarını aksatmazsan az sıkıntı yaşarsın tabiki bir honda yada harley değil ama klasmanında iyi sayılır.
İyi günler

10Ur1903
02.June.2016, 10:54
Aramıza hoşgeldin 350 daytona senin için biçilmiş bir kaftan olacağına inanıyorum inşallah için sinen bir makinayı alırsın

Pak
02.June.2016, 19:21
Çok teşekkür ederim sizlere inşallah temiz bir makina bulabilirim ondan sonra yollarda aktif oluruz en azından kapadokya dan bir raptorriders üyesi olarak 😆