Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2004 Model Dragstar 250 almayı düşünüyorum

emresntrk
02.June.2016, 18:44
Herkese merhaba,

Bir senedir kullandığım klasik model raptorumu satıp dragstar 250 almayı düşünüyorum. esasında hacmi daha büyük bir makine almayı planlıyordum raptordan sonra ancak arkadaşımın DS 250 sine bindikten sonra baya sevdim makineyi.

Sormak istediğim 2004 model 36000 km de DS250 alınır mı? Parça vs sıkıntısı ne durumdadır? Makinenin kronik sorunu var mı?Kullanan ve ya bilgisi olan arkadaşlar bi el atın karar aşamasındayım.

YYB
02.June.2016, 18:49
İyi bir ustaya göstermeden alma derim Regal kadar yaygın değil parçaları ama bildiğim bazı parçalar ortak olduğu.Hakkında hayırlısı olsun.

Peder
02.June.2016, 20:32
Temizse ve iyi bakılmışsa alınabilir. Tabi öncesinde iyi bir ustaya göstermekte fayda var

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MUSTAFA48
02.June.2016, 22:11
almaDAn önce bır ustaya baktır ve kendı ustan olursa daha ıyı olur ayrıca sonucta yamaha kalıtesı söz konusu bence alınabılır makına

denizintruder
02.June.2016, 22:15
bahsi olan motora baktım ilandan yani orjinal olduğu iddaa ediliyor fakat bu motorlar çok kullanıldı yani o konuda çok güvenmiyorum ben ve türkiyede çok olmadığı için mutlaka ama mutlaka parça konusu problem olacaktır ha sonuçta yan sanayi ve başka motorların kullandığı aynı parçalar elbet vardır iyi bir usta bunların hepsini bilir yani alınabilir tabi ki fakat gv 250 gerçeğini de unutmamak lazım her şeyi bol türkiye piyasalarında olan bir motosiklet illa japon alınacaksa evet 250lik dragstarlara viragolara bakılabilir bu benim fikrim :)

denizintruder
02.June.2016, 22:16
ilk sahibindenmiş ve muğla taraflarındaymış km orjinal de olabilir aslında ki ustaya baktır motorun gelecek masraflarını çıkartsın sana ki olabilir yamaha sonuçta

Batuhan35
02.June.2016, 22:40
modeline göre kilometresi düşük bence kilometresi iyi

berkehrercan
03.June.2016, 01:41
Dragstar 250 alacağıma İntruder 250 alırdım illa 250 istiyorsan.Boyutları daha küçük ama en azından daha yaygın.250 Dragstar çok az var satamazsın kolay kolay

Oguz
03.June.2016, 01:56
Eğer km'si doğruysa çok güzel. Mutlaka sorgulamaları yap ve öyle bakmaya git. Hor kullanılmamışsa ömürlük olabilir senin için.

emresntrk
03.June.2016, 10:15
ilk sahibindenmiş ve muğla taraflarındaymış km orjinal de olabilir aslında ki ustaya baktır motorun gelecek masraflarını çıkartsın sana ki olabilir yamaha sonuçta

Yani km konusu benim de aklıma takılmıştı. Sahibi orijinal km olduğunu iddia etti ama gittiğimde makinenin genel kondüsyonuna bakmam lazım.

Bir de parçalar baya masraflı galiba. Kolay bozulmaz gibi geliyo bana ama bozulursa da azıcık üzer

emresntrk
03.June.2016, 10:24
teşekkürler arkadaşlar yine en iyisi muğlada bir servis bulup ona göstermeden almamak.
Muğlada tanıdığı yamaha servisi olan varsa yeşillendirirse sevinirim. Saçma sapan yerlere bulaşmayalım

denizintruder
03.June.2016, 10:28
Yani km konusu benim de aklıma takılmıştı. Sahibi orijinal km olduğunu iddia etti ama gittiğimde makinenin genel kondüsyonuna bakmam lazım.

Bir de parçalar baya masraflı galiba. Kolay bozulmaz gibi geliyo bana ama bozulursa da azıcık üzer

Yani genel anlamda japon bir motorun mekanigini bozmak cok zor bunun disinda yag buji balata filan bunlar bulunabilir seyler ha ama mesela yakit hortumu gerekirse onu bilemem iste ama butcen buysa ve japon almak istiyorsan zaten modeller belli dragstarlar rebeller viragolar intruderlar marauderlsr filan var yani eski model ama iyi bakilmissa biraz bir bakimla olur o is.
Yine de zamaninda bu 250cclik makinelere cok ozenmedigini okumustum japonlarin ama sonucta japon ve bu aletler cinden degil gunumuzdeki gibi japonyadan cikma sanirim guzel temizini bulursan al kardesim

emresntrk
03.June.2016, 11:25
Yani genel anlamda japon bir motorun mekanigini bozmak cok zor bunun disinda yag buji balata filan bunlar bulunabilir seyler ha ama mesela yakit hortumu gerekirse onu bilemem iste ama butcen buysa ve japon almak istiyorsan zaten modeller belli dragstarlar rebeller viragolar intruderlar marauderlsr filan var yani eski model ama iyi bakilmissa biraz bir bakimla olur o is.
Yine de zamaninda bu 250cclik makinelere cok ozenmedigini okumustum japonlarin ama sonucta japon ve bu aletler cinden degil gunumuzdeki gibi japonyadan cikma sanirim guzel temizini bulursan al kardesim

Ben makineyi arkadaşımdan biliyorum duruşu gidişi gayet kaliteli. Bakalım hayırlısıyla alırsam buradan geribildirimini yaparım herkes bilgilenir.

2_rock
03.June.2016, 21:37
Fotoları varsa koyarsan seviniriz merak ettik makinayı

Siyah Adam
03.June.2016, 22:33
teşekkürler arkadaşlar yine en iyisi muğlada bir servis bulup ona göstermeden almamak.
Muğlada tanıdığı yamaha servisi olan varsa yeşillendirirse sevinirim. Saçma sapan yerlere bulaşmayalım

Abi muğlada servis - Ortacada sanayi sitesinde , Fethiye, yokuşbaşı mahallesinde Bodrum, Camdibi mahallesi ve Marmaris toplan 4 tane var.istersen bilgileri özelden mesaj olarak gönderebilirim 8)

Ozan
04.June.2016, 02:20
Merhaba Emre. Motor sahibinin bilgilerini paylasirsan gorusup baktirtalim. bende ikinci el alirken ders cikaran ve sonunda dogru karar ve pazarlik yetenekleri ile nokt atis yapanlardanim. Oncelikle tramer kontrolu yap sonra satici bilgilerini pasla, illa yamaha servisi olsun diosun ama buralar oyle yerlerki 1 tane yamaha servisi var ve tek servislere guvenilmez bence! motorda sorun olsada guzel alder yarin oburgun servisten cikarttirmaz motoru. Tekel saniolar kendilerini. istersen burda guvendigimiz arkadasimiz servis var ona baktirtiriz sana da uyarsa her konuda destek veririz. hatta pazarlikta bizden olur .

emresntrk
05.June.2016, 20:32
Merhaba Emre. Motor sahibinin bilgilerini paylasirsan gorusup baktirtalim. bende ikinci el alirken ders cikaran ve sonunda dogru karar ve pazarlik yetenekleri ile nokt atis yapanlardanim. Oncelikle tramer kontrolu yap sonra satici bilgilerini pasla, illa yamaha servisi olsun diosun ama buralar oyle yerlerki 1 tane yamaha servisi var ve tek servislere guvenilmez bence! motorda sorun olsada guzel alder yarin oburgun servisten cikarttirmaz motoru. Tekel saniolar kendilerini. istersen burda guvendigimiz arkadasimiz servis var ona baktirtiriz sana da uyarsa her konuda destek veririz. hatta pazarlikta bizden olur .

Valla abi ne diyeyim çok büyük yardım etmiş olursun bana. Çünkü ben cumadan gidip almayı planlıyorum hem işimin cumaları daha uygun olması hem de Bursadan gideceğim için yolun çok uzun olması sebebiyle. Eğer haftanın son günü bir aksilik çıkarsa da çözmek daha zor olabilir. O nedenle dediğin gibi bir yardım çok rahatlatır beni.

Ben pazarlığı kabaca yaptım ama ucunu açık bıraktım motoru henüz görmediğim için. Geçen hafta içi gidemediğim için 2 hafta sonra alabilicem motoru çünkü sahibi başka bir şehire gitti 2 haftalığına. O döndüğüne ben sana haber veririm sahibinin bilgilerini de atarım o zaman.

Ozan
05.June.2016, 20:48
Senden haber bekliyorum ozaman. Hallederiz

ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emresntrk
06.June.2016, 09:49
Fotoları varsa koyarsan seviniriz merak ettik makinayı

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-orginal-36-000-km-303515580/detay

makine bu abi

anilsedali
09.June.2016, 11:46
Güzel motor tavsiye ederim. Tek düşündüren yılı. Umarım bakımlıdır.

Fatih Ucek
09.June.2016, 12:26
Herkese merhaba,

Bir senedir kullandığım klasik model raptorumu satıp dragstar 250 almayı düşünüyorum. esasında hacmi daha büyük bir makine almayı planlıyordum raptordan sonra ancak arkadaşımın DS 250 sine bindikten sonra baya sevdim makineyi.

Sormak istediğim 2004 model 36000 km de DS250 alınır mı? Parça vs sıkıntısı ne durumdadır? Makinenin kronik sorunu var mı?Kullanan ve ya bilgisi olan arkadaşlar bi el atın karar aşamasındayım.

Merhaba dostum,

2014 aralıkta 35.500 km'de aynısını aldım, 41bin km'de şuanda benim makina sadece dişli setini değiştirdim o da serviste yoktu sipariş verdim 25 gün sonra geldi.

benim de ilk motorum pek karşılaştırma yapamam ama bu zamana kadar hiç yolda kalmadım. dağ bayır arazide falan da kullandım canavar gibi bir sorun çıkartmadı.

yine soracağın bir şey olursa mesaj atarsan yardımcı olmaya çalışırım.

emresntrk
09.June.2016, 15:47
Merhaba dostum,

2014 aralıkta 35.500 km'de aynısını aldım, 41bin km'de şuanda benim makina sadece dişli setini değiştirdim o da serviste yoktu sipariş verdim 25 gün sonra geldi.

benim de ilk motorum pek karşılaştırma yapamam ama bu zamana kadar hiç yolda kalmadım. dağ bayır arazide falan da kullandım canavar gibi bir sorun çıkartmadı.

Fatih saolasın emindim kararımdan ama daha da heveslendim. Ben de motoru daga bayıra süren birisiyim ve dragstarları görüntü olarak çok beğeniyorum. İkisini de bana sunarsa tadından yenmez yanıma yatırırım ben onu :cheesy:

emresntrk
09.June.2016, 15:48
Merhaba dostum,

Peki sorayım hazır sende varmış makinadan kaç para verdin dişli setine?

Fatih Ucek
09.June.2016, 18:35
Peki sorayım hazır sende varmış makinadan kaç para verdin dişli setine?

ön, arka ve zincir 410 tl

Bugra35
13.June.2016, 10:37
Aldin mi makineyi ?

emresntrk
13.June.2016, 10:55
Aldin mi makineyi ?

Yok abi sahibi istanbulda geri dönmesi sanırım ay sonunu bulacak ben de sabırsızlıkla bekliyorum

emresntrk
22.June.2016, 12:16

Abi sana özelden mesaj attım bakıp geri dönüş yapar mısın bana