PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çin malı Ama

dbxerdem
07.June.2016, 18:33
Çin malı da olsa sıkıntı da çıkarsa ben RR mi seviyorum diyen kaç kişi var? :soru?

Kerem Mercan
07.June.2016, 18:56
Ben valla çok seviyorum motorumu :)

Coctailozer
07.June.2016, 19:24
Düzgün yedek parça ve bakımları zamanında kullanılırsa kolay kolay sıkıntı çıkartmıyor. Tabi japon motoru gibi bas git olmuyor ama iyiki RR almışım diyorum

Xperia C3 cihazımdan gönderildi.

Bodrum
07.June.2016, 19:27
Her çıktığım geziden dönüşte zincir kapağı düşmesinden bıkmış olsamda bende motorumdan memnunum.

AMZ35
07.June.2016, 19:33
Ben demiyorum::)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Coctailozer
07.June.2016, 19:34
Her çıktığım geziden dönüşte zincir kapağı düşmesinden bıkmış olsamda bende motorumdan memnunum.
Dostum mekanik parçalar herşey. Yani azıcık el becerisiyle yada ilgilenecek bi ustaya götürdüğünde bi çözüm bulacaktır. Bi uydurma yolu vardır elbet.

Bodrum
07.June.2016, 19:38
Dostum mekanik parçalar herşey. Yani azıcık el becerisiyle yada ilgilenecek bi ustaya götürdüğünde bi çözüm bulacaktır. Bi uydurma yolu vardır elbet.

Ben sıkıştırıyorum o düşüyor. Enteresan bir inat halinde motor benle. Bakalım yenisi ne kadar dayanacak.:)

detailer
07.June.2016, 19:52
Ben sıkıştırıyorum o düşüyor. Enteresan bir inat halinde motor benle. Bakalım yenisi ne kadar dayanacak.:)
Bu çinli motorlardaki vida gevsemeleri nedeniyle gevşemesin diye vidaya bir şey sikiyorlardi ama adini unuttum şimdi. Mesajı gören ürünün adını yazar ınş.

HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Coctailozer
07.June.2016, 19:54
Bu çinli motorlardaki vida gevsemeleri nedeniyle gevşemesin diye vidaya bir şey sikiyorlardi ama adini unuttum şimdi. Mesajı gören ürünün adını yazar ınş.

Her hangi bir silikon yapıştırıcı olabilir. Siyah silikonlar var mesela. Vidayı civatayı salmaz ama tornavidayla açmaya kalktığında ele gelir. Piston üstü manifold çıkışları yada egzoz bağlantılarına sıvı conta kullanılabilir. 300 dereceye kadar ısıdan etkilenmez

Coctailozer
07.June.2016, 19:55

Bu arada selam olsun mehmet hocam pat diye daldım muhabbete ☺

Fatal
07.June.2016, 20:08
ben RR mu sevmiyorum neden çünkü RR um yok :cheesy:
Asya mı seviyorum :cheesy::cheesy::cheesy:

detailer
07.June.2016, 20:20
Bu arada selam olsun mehmet hocam pat diye daldım muhabbete ☺

Selam oktay hocam [emoji4] , benim de işime yarayacak bilgiyi vermişsin [emoji106]

Coctailozer
07.June.2016, 20:21
ben RR mu sevmiyorum neden çünkü RR um yok :cheesy:
Asya mı seviyorum :cheesy::cheesy::cheesy:
Olsun asyada olsa oda kardeşimizdir. Umarım birgün hidayete erip raptor farkına varırsın 😝😝😜

Coctailozer
07.June.2016, 20:23
Selam oktay hocam [emoji4] , benim de işime yarayacak bilgiyi vermişsin [emoji106]

Yardımım olduysa ne mutlu bana 😊

Fatal
07.June.2016, 20:25
Olsun asyada olsa oda kardeşimizdir. Umarım birgün hidayete erip raptor farkına varırsın 😝😝😜

daytonayla aynı zaten :p sadece yağ pompası sağ iç blok bide başka ufak tefek değişiklikleri var bide blok dış kapağındaki ASYA yazısı yoksa bildiğin dıştan DAYTONA :Rockn Roll:8)

WOLF
07.June.2016, 20:26
şuan rr sahibi olduğum için mecburiyetten seviyorum. ama japona asla hayır demem yani

detailer
07.June.2016, 20:38
Ben daytonayla ilk görüşte aşk yasadim, japonlarda böyle bir şey hissetmedim. Japona sadece sağlam diye binerim.

Coctailozer
07.June.2016, 20:42
Ben daytonayla ilk görüşte aşk yasadim, japonlarda böyle bir şey hissetmedim. Japona sadece sağlam diye binerim.

Aynen. Tasarım olarak o chopper havasını RR veriyor anca. Ben dragstar falan diyordum ama suzuki intruder kafasındayım şuan. Chopper dediğin V motor olmalı diyorum ben. Birde şaft aktarma ve enjeksiyonlu sistem olunca of of. Ama ondada bi regal havası yok

MUSTAFA48
07.June.2016, 21:00
ben çok sevıyorum yaslı sıyah kurdunumu :)

e.erbaş
07.June.2016, 21:16
loctite 243 kullanın bi daha gevşemez.

Peder
07.June.2016, 22:58
Olsaydı severdik elbette :::::

Toprakege
07.June.2016, 23:04
RR candır gerısı heyecandır

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ereneren
08.June.2016, 00:14
bi vulcan s harley davidson dyna streetbob yada en önemlisi xdiavel im olmadıkca spyder ımı çok seviyorum erdem abi :) :cheesy:

Bypale
08.June.2016, 00:26
bi vulcan s harley davidson dyna streetbob yada en önemlisi xdiavel im olmadıkca spyder ımı çok seviyorum erdem abi :) :cheesy:

Doğru söze ne denirki başka8)

dbxerdem
08.June.2016, 00:28

Sevgili kardeşim Eren ve RR ailesi öncelikle eğer yukarıdaki motorların sahibi olsaydık muhtemelen burada olmayacaktık ve birbirimizi tanimayacaktik. Bu foruma üye olan insanların çoğu büyük bir oranla bir RR sahibi o!arak motor hayatina başladı. Belki sonra bir kısmımiz Japon sahibi olma şansına sahip oldu. Ben bu Çinli RR olmasaydı muhtemelen bir motor sahibi olmayacaktım. Tek yaptığım şey beklentimi fazla yuksek tutmamaktadır. Unutmayalım eger bu Çinli motorlar olmasaydı belki pek çoğumuz için motora binmek bir hayalden öteye girmeyecekti. Bu yüzden ben aşırı koteleme ve öteleme hatta bazı paylaşımlarda aşağılama yorumlarına katılmıyorum. Haa ileride param olursa inşallah ben de isterim bir Japon ama kendi Daytonami da minnetle yad ederim. 8)

UfoGörenMasumÖğrenci
08.June.2016, 00:38
valla cok sevıyom keratayı :D

rocknroptor
08.June.2016, 03:50
kardesler motorunuzun bakimlarini yaptirdiktan sonra herhangi bir sorun cikarmiyor... RR bence turkiyedeki motorlarin %90 nindan daha yakisikli ve alimli duruyor gercektende oyle...motorumuza sahip cikalim.

rocknroptor
08.June.2016, 03:54
http://s32.postimg.org/j2e061ps1/IMG_0548.jpg (http://postimg.org/image/j2e061ps1/)

http://s32.postimg.org/fbe2ul7sx/IMG_0752.jpg (http://postimg.org/image/fbe2ul7sx/)
bu motordaki karizma baska :)

erdmynr
08.June.2016, 12:06
Bende seviyorum :hastayız:

Batuhan35
08.June.2016, 12:16
Olsada sevsek ya :D

erdmynr
08.June.2016, 13:57

Sanayide çalışırken loktayt diye bir yapıştırıcı kullanıyorduk.. 8)

Can Vural
09.June.2016, 00:44
Loktayt sıkarken dikkat edin bi daha açılmama riski var [emoji12] bu arada bende motorumu seviyorum tabiki bi harley degil ama motoruna olmasada tipine hastayım raptorun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oguz
09.June.2016, 00:57
Valla sıkıntı çıkarsa da nasıl bişey bilmiyorum ama seviliyor :)

anilsedali
09.June.2016, 10:53
En yakışıklı ortasınıf motor olduğu ve gözleri hep üzerinde topladığı için regalraptoru seviyorum :)
O kadar arıza kadı motorunda da olur :cheesy:

Raptor_Deniz
09.June.2016, 11:24
RR ilk goz agrim.. Motor sevdamin baslangic noktasi.. Teskilatla tanisma nedenim

Tugay Güreşen
23.June.2016, 10:31
İlk motorum olduğu için mi bilemem ama ben seviyorum yaa :D

RaptoRider
23.June.2016, 16:27
I love RR :Rockn Roll: 8)

İlker DİNÇER / RaptoRider
ANTALYA

centaur
23.June.2016, 19:15
Öyle aman aman büyük değerlendirmeler yapabilecek teknik bilgi ve yetkinliğe sahip değilim lakin şunu söyleyebilirim ; Japondan öncesi son durak Regal Raptor..

Greywolf
05.April.2019, 14:37
Hey gidi günler hey! Bak raci 2016 yılında da savunmadayim :)

endroad
05.April.2019, 15:45
Benimki Honda CMX 250 çakması olmasaydı daha çok severdim :cheesy: ama yine de candır, sürüşü heyecandır :artiz:

Zafer
05.April.2019, 17:48
Sevgili kardeşim Eren ve RR ailesi öncelikle eğer yukarıdaki motorların sahibi olsaydık muhtemelen burada olmayacaktık ve birbirimizi tanimayacaktik. Bu foruma üye olan insanların çoğu büyük bir oranla bir RR sahibi o!arak motor hayatina başladı. Belki sonra bir kısmımiz Japon sahibi olma şansına sahip oldu. Ben bu Çinli RR olmasaydı muhtemelen bir motor sahibi olmayacaktım. Tek yaptığım şey beklentimi fazla yuksek tutmamaktadır. Unutmayalım eger bu Çinli motorlar olmasaydı belki pek çoğumuz için motora binmek bir hayalden öteye girmeyecekti. Bu yüzden ben aşırı koteleme ve öteleme hatta bazı paylaşımlarda aşağılama yorumlarına katılmıyorum. Haa ileride param olursa inşallah ben de isterim bir Japon ama kendi Daytonami da minnetle yad ederim. 8)

Erdem Abi senin yaş geriye dogru işliyor sanırım nedir bunun sırrı. 50 den 49 a düşmüş :)

Greywolf
05.April.2019, 17:50
Hahaha aynen demek ki önceki kayıt bir yaş önce gitmis. Biz artık 50 den geriye dönüyoruz. Can egrisi etkisi diyelim

Greywolf
05.April.2019, 17:53
Bu arada Celil başkanıma selam olsun buradan. Başkanım anladı beni. :)

2096

CELİL
05.April.2019, 18:10
Bu arada Celil başkanıma selam olsun buradan. Başkanım anladı beni. :)

2096

A.s. Erdem :) :) :) 8) 8)

erkopaşa
05.April.2019, 18:22
RR yi bende seviyorum az kahrımızı çekmedi. Ama Japon’un da tadı bir başka [emoji16][emoji2937][emoji2937]

Battal Gazi [emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Greywolf
05.April.2019, 18:58
RR yi bende seviyorum az kahrımızı çekmedi. Ama Japon’un da tadı bir başka [emoji16][emoji2937][emoji2937]

Battal Gazi [emoji106]
Alev bukucuden selam olsun o zaman battala :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE]

erkopaşa
05.April.2019, 19:40

Battal Gazi [emoji106]
Alev bukucuden selam olsun o zaman battala :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE]

Hızlı gonzales nerelerde acep[emoji16]

CELİL
05.April.2019, 20:17
Erdem & Raci & Erkan 3 silahşörler gibi oldunuz :) :) :)

Greywolf
05.April.2019, 21:13
Başkanım arada karisiyo dükkan Golbasinda . İttifaklar çok kaygan zeminde :)

erkopaşa
05.April.2019, 21:26
Erdem & Raci & Erkan 3 silahşörler gibi oldunuz :) :) :)

Ama şimdi Raci abi bana kızacak ama başkanım bile ortaya Raci abiyi yazmış tesadüf mü şimdi bu 2 chopper arası enduro olmuş[emoji1787]

CELİL
05.April.2019, 21:29
Başkanım arada karisiyo dükkan Golbasinda . İttifaklar çok kaygan zeminde :)

Ama şimdi Raci abi bana kızacak ama başkanım bile ortaya Raci abiyi yazmış tesadüf mü şimdi bu 2 chopper arası enduro olmuş[emoji1787]

😁😁😁😁😁 :) :) :)

Raci06
08.April.2019, 11:07
Hahaha çok güldüm kaçırmışım bu goygoyu.. Hızlı gonzales den son alev bükücü ve battal gaziye selam olsun. Egsoz koklamaya devam.
Konuyu dağıtmadan bende RR sevgimi dile getiriyim. O paeaya binilebilecek en şık en iyi en zevk veren motor RegalRaptordur. Nokta.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erkopaşa
08.April.2019, 21:32
İmzamı atıyorum. Nokta...