PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gece gece kafalar

Tolga Öncel
08.June.2016, 05:21
Geçenlerde arkadaş çevremin çok fazla daraldığını hissediyordum öylede oluyor sanki konusacak kımsemın kalmadıgını gördükçe kendimde hatalar aramaya basladım ve gereğinden fazla açık sözlü oldugumu fark ettim ne kadar mutlu motivasyonum yüksek görünsem de kimse madalyonun diğer yüzünü göremiyor yıllarca takındıgım maskeler insanları öylesine tatmin etmiş ki kimse gerçek Ryder ne hissediyor bir sıkıntısı varmı bir maneviyat ihtiyacı duyuyor mu ? Sormayı bırak selam vermeye tenezzül etmemeye basladılar ne olmus olabılırde bu kadar düşüşe geçti bu adam ...

Bu aralar düşüncelerim arasında askerlik var tecilimi bozdurdum ve askere gitmeyi plalıyorum hem ailemden uzak hem de yanlız kalabileceğim bir sıgınak gıbı duruyor benim için

Askerlik şubesine gittim mayısta alıcaklardı sözde bugun gıt yarın gel yapıp agustosta gıdecegımı soyluyorlar bu gıdişle kasıma kadar buralardayız ya hayırlısı

Bazen kamp falan yapma isteği geliyor içimden gidemiyorum sanki ayaklarımda prangalar vurulu uzaklaşamıyorum psikolojimi giderek bozuyorum aynada kendime küfür etmeye bile başladım :) git gide uzaklasıyorum belkide yıllarca büründüğüm maskeler beni ele geçiriyor alt benliğimin çığlıkları olmasın bunlar biraz nefes almam gerekmiyor mu? başınızı da ağrıttım gece gece kusuruma bakmayın

Abilerim ablalarım kardeşlerim mutlu ruyalar zaten sadece ruyalarımız da mutlu olabiliyoruz ...

UğurOrhon
08.June.2016, 05:38
Seni tanımam, sen de beni tanımazsın. Seni teselli etmeye çalışmam çünkü ben tesellinin varlığına inanmam. Sana öğüt vermek de haddime değil. Ama şunu bilmeni isterim ki, sevgili dostum, hayat inişleri ve çıkışları olan yolculuktur. Ve yolculuğun duraklarında veya son durağında mutluluğu bulacağını düşünmek bir yanılgıdan ibaret olabilir. İşin esası ve özü, yolculuğun kendisinde aramaktır mutluluğu ve huzuru, varış yerinde değil. Motorcunun bir yere varmak için değil, yolda olmaktan keyif aldığı için sürmesi gibi.
Kafanı açmayayım bu saatte, bir hikaye anlatayım sadece. Yolda bir adam, gezgin bir dervişle rastlaşır. Dervişe sorar, ey yolcu nereye gitmektesin? Dervişin kendisi bile bilmez halbuki nereye gittiğini. Bilmiyorum der. Adam ısrarcı, nasıl bilmez insan varacağı yeri? Derviş yola bakar. Yoldayım işte, gidiyorum öyle, çiçekleri ezmeden.
Modern toplumdaki bireylerin, yani senin, benim, herkesin kalabalıklar içinde çektiği yalnızlığın sebebi hayatı bir amaca bağlamaya uğraşmaktır. Onun yerine yola baksak, çiçekleri ezmeden yolda kalsak, bize kafi.

Antalya - Merkez

Tolga Öncel
08.June.2016, 05:49
Seni tanımam, sen de beni tanımazsın. Seni teselli etmeye çalışmam çünkü ben tesellinin varlığına inanmam. Sana öğüt vermek de haddime değil. Ama şunu bilmeni isterim ki, sevgili dostum, hayat inişleri ve çıkışları olan yolculuktur. Ve yolculuğun duraklarında veya son durağında mutluluğu bulacağını düşünmek bir yanılgıdan ibaret olabilir. İşin esası ve özü, yolculuğun kendisinde aramaktır mutluluğu ve huzuru, varış yerinde değil. Motorcunun bir yere varmak için değil, yolda olmaktan keyif aldığı için sürmesi gibi.
Kafanı açmayayım bu saatte, bir hikaye anlatayım sadece. Yolda bir adam, gezgin bir dervişle rastlaşır. Dervişe sorar, ey yolcu nereye gitmektesin? Dervişin kendisi bile bilmez halbuki nereye gittiğini. Bilmiyorum der. Adam ısrarcı, nasıl bilmez insan varacağı yeri? Derviş yola bakar. Yoldayım işte, gidiyorum öyle, çiçekleri ezmeden.

Antalya - Merkez

Aslında çok doğru söylüyorsun ama bunu kendime kabullendiremiyorum sanki ...

UğurOrhon
08.June.2016, 05:58
Bazen şapkayı önüne koyup düşünmesi lâzım insanın. Ne yaptığını, neden yaptığını, gerçekten ne istediğini ve istediğine ulaşmak için ne yaptığını oturup, sorguya çekmesi. Önce kendini bilecek ve tanımlayacaksın. Ama öyle İİBF öğrencisi, şu yaşta, şuralı diye değil, bizzat kendin üzerinden. Diğerleri günümüz şartlarının ve dünyasının sana yakıştırdığı ünvanlar. Ancak asıl soru şu. Bunların haricinde, asıl sen kimsin? Bu soruyu dürüstçe cevaplayan insan için gerisi basittir.

Antalya - Merkez

terapi
08.June.2016, 12:21
Hayat, mayat diyorlar*
Benim gözüm mayat'ta.*
Hayatin eksiği var:*
Hayat eksik hayatta.*

Takınsam, kanat, manat;*
Kuş, muş olsam seğirtsem.*
Bomboş vatana inat,*
Matan'a doğru gitsem...
Necip Fazıl

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peder
08.June.2016, 12:28
Kardeşim hiçbişey sana engel olmasın ne yapmak istiyorsan yap. Kamp mı yapacaksın durma yola çık

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

detailer
08.June.2016, 17:39
Kardeşim iyi hissetmiyorsan profesyonel destek almalısın. Abi tavsiyesi.

Tolga Öncel
08.June.2016, 18:37
Kardeşim iyi hissetmiyorsan profesyonel destek almalısın. Abi tavsiyesi.

Abim yaklasık 1.5 sene önce profesyonel destek aldım da destek baya girdi diyebilirim :)
biraz insan kendının doktoru ama benım doktor hıc bısı demıyor öyle dinliyor :)

2_rock
08.June.2016, 21:44
O zaman 2 kutu 1000mg lik sakinleştirici 10 gün sonra tekrar gelin .