Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Duvar yazıları Ve Reklam

Tolga Öncel
08.June.2016, 19:03
Eskişehir'de yapmayı planladıgım bir uygulama .

Malum her şehirde duvarlara yazı yazan gerek sevdiği kıza itafen gerekse havadan sudan yazılar bulunuyor . Benimde aklıma RR kulübünün sloganları veya forumda kulüp adına yazılan yazıları yazma isteği geldi bir çeşit farkındalık yaratabilirmiyim diye düşündüm ve bu kulüp adını lekeler mı yoksa Eskişehir'de de bizim teşkilatımız olduğu vurgulana bilirmi ?

Edit : Sosyal duyarlılıklar üzerinden ve çeşitli etkinliklerle adımızı daha geniş kitlelere sunabiliriz ...

Edit 2 : RR ailesi tüzüğünde bulunan dokuzuncu madde de belirtilmiş oldugu gibi (9-Grup üyesi her birey grup adını kullanarak rant, çıkar sağlama girişimlerinde bulunamaz. Cezası sorgusuz ihraçtır.) şahsım adına hiçbir sekilde rant sağlamaya çalışmadığımı belirtmek isterim

tbaylan
08.June.2016, 19:07
Eskişehir'de yapmayı planladıgım bir uygulama .

Malum her şehirde duvarlara yazı yazan gerek sevdiği kıza itafen gerekse havadan sudan yazılar bulunuyor . Benimde aklıma RR kulübünün sloganları veya forumda kulüp adına yazılan yazıları yazma isteği geldi bir çeşit farkındalık yaratabilirmiyim diye düşündüm ve bu kulüp adını lekeler mı yoksa Eskişehir'de de bizim teşkilatımız olduğu vurgulana bilirmi ?

Yapılabilir. Yönetim ile Slogan çalışmaları yürütmekteyiz. Farkındalık yaratmak mümkündür. Aklındaki fikri özelden yazarsan yardımcı olmaya çalışırım. Eskişehir bölgesinde İlker Kenar ile irtibata geçmeni tavsiye ederim8)

Peder
08.June.2016, 19:28
Bence makul ve mantıklı bir fikir

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2_rock
08.June.2016, 21:30
2. Gün sonra zabıta polis peşinize düşmez ve klüb adına herhangi bir şikayet vb olmaz ise güzel olabilir.

coni-blaze55
09.June.2016, 10:29
2. Gün sonra zabıta polis peşinize düşmez ve klüb adına herhangi bir şikayet vb olmaz ise güzel olabilir.

tam üstüne bastın abi , belli bir ağırlığı var klübün zarar görmez inşallah diye düşünüyorum

bronks
09.June.2016, 11:04
"Çare RaptoRRiderS" mesela :p

bronks
09.June.2016, 11:06
Şaka bir yana sticker bastirilabilir ve insanların ulaşabileceği yerlere bırakıp yapistirilabilir. Biraz daha sağlıklı olur bence :)

detailer
09.June.2016, 11:38
Duvarlara yazı yazmak yasak dostlar. 33 yaşıma geldim, güzel de grafiti yaparım ama bu güne kadar hiç bir duvara yazı yazmadım. Kişisel düşüncemdir kimseyi bağlamaz; böyle davranışları pek olgun bulmuyorum. Diğer taraftan böyle bir şeye başlanırsa ipin ucu kaçar. Biri RR yazar, öbürü yanına f.ck the RR ekler vs.

Tolga Öncel
09.June.2016, 18:03
Duvarlara yazı yazmak yasak dostlar. 33 yaşıma geldim, güzel de grafiti yaparım ama bu güne kadar hiç bir duvara yazı yazmadım. Kişisel düşüncemdir kimseyi bağlamaz; böyle davranışları pek olgun bulmuyorum. Diğer taraftan böyle bir şeye başlanırsa ipin ucu kaçar. Biri RR yazar, öbürü yanına f.ck the RR ekler vs.

hocam güzel söylemişsinde olgunlukla alakası nedir ? onu anlayamadım .

tbaylan
09.June.2016, 18:24
Şaka bir yana sticker bastirilabilir ve insanların ulaşabileceği yerlere bırakıp yapistirilabilir. Biraz daha sağlıklı olur bence :)

Sticker konusu gündemde8)

tbaylan
09.June.2016, 18:25
Arkadaşlar konu farklı platformlara çekiliyor. Bekleyin, yönetimle görüşelim akşama yanıtlayayım sorularınızı8)

berkehrercan
09.June.2016, 19:32
Gereksiz abi bu kadar produksiyon zaten adam geliyor bize surekli daha da her bulduğumuzu toplayip napicaz.Sirket degil ki bu boyle reklam malzemesi yapalim bu kadar.Arkadasin dedigi gibi belli bir agirligimiz var bizim boyle şeyler bunu bozar bence.

Bypale
10.June.2016, 08:36
Bende aynı fikirdeyim.duvar yazısı Güzel olur sempati olur. Aması var. Bence bir motorsiklet grubuyla bağdaşmıycak bir durum. Kalite düşer. Gereksiz buluyorum ben.8)

tbaylan
10.June.2016, 09:46
Şimdi.... Reklam olayı herşeyin başıdır. Bir ürünü satın almak için yada bir otelde kalmak için genelde reklamlardan yola çıkarız. Fakat motosiklet kulubünde işler böyle değildir. Bizler motorun üzerinde birer reklam figürüyüz zaten. Haliyle reklamın fazlası çekicilikten daha çok iticiliğe sebebiyet verecektir.

Sosyal Sorumluluk Projeleri çeşitli illerimizin teşkilatlarında zamanı geldiğinde yapılan bir uygulama. Tabii bunun için kalabalıklaşmak lazım. Diğer bir yandan baktığımızda motosikletlerimize yapıştırmak için kulübümüze ait sticker'lar tasarım aşamasında. Yönetim onayladıktan sonra sahiplerine dağıtılacak.

Sonuncu olarak fikirler güzel, beynin sürekli üretiyor Tolga. Fakat ürettiğin fikirleri on defa gözden geçirmende fayda var. Bu fikirleri kabul ettirebileceğin üst makamlar var. Sen daha Celil Başkan'ı tanımıyorsun:)

Bence çok da uzatmaya gerek yok lafı. Ama dediğim gibi düşüncelerin çok güzel. Fikir üreten beyin iyidir8)

Kerem Düzgün
10.June.2016, 10:31
Raptorriders motosiklet kulubu olarak yeterince yollarda reklamımız oluyor benim fikrim , herkesin kolayca katılabileceği değil katılmak için çaba göstermesi gereken bir kulüp olarak ilerlemek daha güzel olur . Dışardan gelen kişilerin değil artık bizim seçici olmamız gerekiyor bana göre herkesin fikrine saygım sonsuz yinede fikirler üretilir içinden uygun gözüken herşey yapılabilir.

Rednexi
10.June.2016, 10:42
Çare sarıgül ! :D hahaha