PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ayaklık Switchi

sinirbazzz
09.June.2016, 17:28
Ayaklığı açınca motor duruyor ve ayaklık açıksa çalışmıyor. Bunu motoru alırken ve forumda da ilk yaşadığım sorunlar sonucu kontrol etmemi söylemişlerdi. Ben de hazır orucuz iftara da bak çok var deyip kurcalamaya başladım. Ayaklığın oradaki vidayı söktüm neymiş bu diye bakıp geri taktım. Ama bişeyleri yanlış yapmış olmalıyım ki çalıştırmadım hala. Aslında bir yandan da istediğim ayaklık açıkken de motor çalışsın. Bunun için kabloyu iptal etmem gerek sanırım ama nasıl. Herkese hayırlı ve sabırlı ramazanlar😊😊😊

Batuhan35
09.June.2016, 17:33
ayaklık müşürünü söküp müşürün kablolarını birbirine bağlayıp bantlaman gerekir çalışması için

sinirbazzz
09.June.2016, 17:41
Üç kablo var ondan bahsediyorsun değil mi?

gabriel cash
09.June.2016, 17:51
ayaklığın üzerinde bir parça var, ayaklığı açtığında gidip müşüre dayanır ve bu şekilde motor çalışmaz. dışarıdaki vidayı sök, o parçayı biraz geri al. yani ayaklık açıldığında gidip müşüre dayanmayacak bir pozisyona gelsin. bu şekilde ayaklık açıkken de çalıştırabilirsin.

sinirbazzz
09.June.2016, 18:17
Teşekkür ettim dinlendikten sonra bunu denemek için gideceğim yine. Becerebilirim umarım..

RaptoRider
09.June.2016, 18:55
Switchten diğer kabloların yanına gidiyor olmalı koltuğu kapakları falan sökmen gerekiyo sökeceksende müşür dursun kabloyu çıkar bantla

İlker DİNÇER / RaptoRider
ANTALYA

Seçkin-67
09.June.2016, 22:22
Ben yaptım sadece vidayı söküyorsun boşa cıkan kafada tırnak var ayaklık açıp kaptırken hareket ediyor onu elinle ayaklığın kapalı pozisyonuna hetriyorsun o kadar

Raptor_Deniz
10.June.2016, 12:19
O ayaklik switch i bana ne kdr sorun cikarmisti bir bilsen dostum. Motoru ilk aldigimda koca gun calistiramadim motoru. Switchten kaynaklamdigini amlamadim bile

Tugay Güreşen
10.June.2016, 15:13
Bu konuda bende bir 150 kullanıcısı olarak cevap vereyim , son buluşmada Burak ve Önder abi sağolsun yardımlarıyla ayak üstü 5 dk da iptal ettik.Koltuğu sökmen gerekiyor koltuğun altından geçiyor kablosu biz kabloyu kesip ark yapmasın diyede elektrik bandı ile bantladık şuan o şekilde kullanıyorum.

sinirbazzz
10.June.2016, 15:36
Evet bende sonunda çözdüm ve istediğim gibi iptal edebildim yardımlarınızla. Bu arada garip şeyler de yaşadım bunun sonucunda motor bir ara ayaklık açıkken çalışıyor ama kapalıyken motorda duruyordu 😂😂 Tabii düzelttim onu artık istediğim gibi.