Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway SuperShadow ve Kaza
sophora
09.June.2016, 19:12
Merhaba,
Yaklaşık bir sene önce önceki başlangıç motorumu Keeway SuperShadow ile değiştirmiştim. Bir senedir de gayet mutluydum.Bir iki aydır bir yükseltme isteği başgösterdi ki, araştırmaya kalkmadan bir arabanın arkadan vurmasıyla motorum darmadağın oldu.Büyük bir kaza atlattım.Ancak motordan vazgeçmeye niyetim yok. Kolum iyileştiği an döneceğim sürmeye. Gidon ve amortisörler komple değişecek, şu an için adam olur mu bilemiyorum. Sizlere danışmak istediğim konu, yeni alabileceğim motor hakkında. Ben chopper seviyorum ancak haftada en az 300 km şehiriçi kullanmak zorundayım işten dolayı. Fiyat aralıkları itibarıyla ve keeway'in yedek parça sorunundan çektiğimden KTM'leri araştırmaya başladım. Tarz değişikliği tavsiye eder misiniz? 4 senedir chopper kullanıyorum ve hıza da düşkün değilim. Artık ihtiyacımı görecek ve uzun bir süre değiştirmeyeceğim bir motor arıyorum.
Teşekkür ederim.
alibaba07
09.June.2016, 20:11
Öncelikle geçmiş olsun. inşallah kısa zamanda iyileşirsin. Ktm ler çok hoş motorlar ancak fiyatları çok şişirilmiş gibi geliyor bana. Naked istiyorsan en mantıklı seçin Pulsar olur bence.
ereneren
09.June.2016, 20:53
çok geçmiş olsun en kısa zamanda gönlündeki motoru alırsın inşallah fiyat aralıgın nedir ekipman falan
Merhaba Zeynep öncelikle çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede sağlığına kavuşursun
Ktm şehir trafik kullanımı için uygun makina ama onunda servisi az parçası pahalı ayrıca chopper ruhu başka bir şey RR 250 Klasik kasa rahat kullanımlı hafif bir makinadır seni yormaz bence sana uygun olur inşallah kısa sürede gönlündeki yeni makinana kavuşursun 8)
e.erbaş
09.June.2016, 21:47
Hoşgeldiniz geçmiş olsun.Tarz değişikliği size kalmış fakat şehir içi rr klasik 250 veya 150 kullanılabilir.Bajaj bu yıl yeni bi motor getirdi 150 cc cruiser belki bi ihtimal ona da bakabilirsiniz.
Berkay BEKTAŞ
09.June.2016, 23:34
Zeynep büyük geçmiş olsun ,Allah beterinden korusun inşallah en yakın zamanda gönlünde ki motora kavuşursun...
Gecmis olsun. Sizin hasar almamis olmaniz sevindirici. Ben regale pek bulasmayin derim uzun omurlu dayanikli bir sey ariyorsaniz. Tarz degistirmekte kararliysaniz chopperin rahatligindan sonra naked veya racing tarzi bi motorda bel agrilari yasayabilirsiniz 😄 ben cg tipi kullaniyorum arada ve ciddi agrilar yasiyorum 😄 hiz duskunu degilseniz sayet sasmayin chopperdan ve ortalama ayni fiyatlarda olan virago 535lere, dragstar 650lere bakin.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Söz konusu rahat kullanım ise benimde oyum Regal Raptor Clasic 250'den yana 8)
erhan_
10.June.2016, 00:05
Çok geçmiş olsun, umarım son olur bu kaza. Yakın bir arkadaşım KTM RC 250 ABS modeli kullanıyor ancak seçim nedeni ABS'li motor bulmakta zorlanması olmuştu başlangıç için. Motoru ben de kullandım, gayet seri rahat bir makine, yakıtı filan da iyi bildiğim kadarıyla ancak söylendiği gibi 16-17 bin liralık fiyatı 250 cc bir makine için yüksek bence de, o fiyatlara gayet iyi sıfır ya da 2.el seçenekler mevcut 8)
2_rock
10.June.2016, 00:09
Geçmiş olsun en kisa zamanda sağlığınıza kavuşmaniz dileğiyle. Bence hem tarz hemde rahatlık hafif makina denince RR Cafe racer 250 cc bence ideal olabilir
Gecmis olsun, sana bisey olmamasi sevindirici. choppperdaki rahatligi diger motorlarda bulacakmisin? ve hizi sevmiyosun ozaman diger tarzlarda yabancilik cekeceksin alisman zor olur. umarim pisman olacagin kararlar vermezsin. sana yakisacak olan guzel bi classic yada japon bi chopper olacaktir.
gokceceviker
10.June.2016, 03:14
Gecmis olsun umarin en yakin zamanda iyilesirsin gonlunde ki makinaya da en yakin zamanda kavusursun :)
MUSTAFA48
10.June.2016, 03:30
zeynep oncelıkle gecmıs olsun bende celıl baskanın dusundugu gıbı dusunuyorum 250clasıc kasa sahane bır motor tavsıye ederım
Andarkan_
10.June.2016, 10:52
Çok gecmıs olsun abla,insallah kısa surede gonlundekı makınaya kavusursun.
denizintruder
10.June.2016, 11:26
Geçmiş olsun. Toynaklariyla araba kullananlar hepimizn basina buyuk belalar acabiliyor. Sizin iyi olmaniz cok sevindirici bir durum. Cok gecmis olsun tekrardan. Isin psikolojisi daha zor ama pes etmeyin :) motosiklet cok ta planlandigi gibi gitmeye biliyor bir kaza degistirebiliyor her seyi ama bunun disinda ne motor alirsaniz alin oncelikle na yapip edip bir deneme surusu yapin derim ben. Bunun disinda ktm alacaksaniz paraniz da varsa direkt gidip alabilirsiniz. Uzun kmlerde chopper pek bir rahat tabiki fakat uzun omurlu olsun demissiniz bu da sizi direkt japonlara yonlendirir ya da ktm filan. Inazumaya bir bakabilirsiniz suzukinin yaptigi bir motosiklet. Bunun disinda bajaj pulsar var. 250cc sinifi biraz dar rahat motor acisindan. Kawasaki z250 var ona bakabilirsiniz. Yani secenek cok yok ya regal chopper ya da regalin cafe racer bir motoru var aldoranin dedigi gibi ya da uzun omurlu isterseniz japonlardan en rahat ettiginizden secin w tane derim ben
Raptor_Deniz
10.June.2016, 12:16
Gelmis gecmis olsun
İlker Akgül
10.June.2016, 12:18
Merhaba,
Yaklaşık bir sene önce önceki başlangıç motorumu Keeway SuperShadow ile değiştirmiştim. Bir senedir de gayet mutluydum.Bir iki aydır bir yükseltme isteği başgösterdi ki, araştırmaya kalkmadan bir arabanın arkadan vurmasıyla motorum darmadağın oldu.Büyük bir kaza atlattım.Ancak motordan vazgeçmeye niyetim yok. Kolum iyileştiği an döneceğim sürmeye. Gidon ve amortisörler komple değişecek, şu an için adam olur mu bilemiyorum. Sizlere danışmak istediğim konu, yeni alabileceğim motor hakkında. Ben chopper seviyorum ancak haftada en az 300 km şehiriçi kullanmak zorundayım işten dolayı. Fiyat aralıkları itibarıyla ve keeway'in yedek parça sorunundan çektiğimden KTM'leri araştırmaya başladım. Tarz değişikliği tavsiye eder misiniz? 4 senedir chopper kullanıyorum ve hıza da düşkün değilim. Artık ihtiyacımı görecek ve uzun bir süre değiştirmeyeceğim bir motor arıyorum.
Teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun aynı motorla bende kaza yaptım ön düzen tamamen yok oldu şimdi toparladım tekrar kullanıyorum iyi bir usta eski haline getirir bence başka motorların parçaları uyuyor kısmen V motordan vazgeçme derim
Antalya/Merkez
Rednexi
10.June.2016, 12:22
150 klasik modelini bizzat kullanıyorum ve çok rahatım sürerken ani hareketler falan baya rahat yani ve choperrsın daha ne olsunki :)
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim
Legend of universe
11.June.2016, 01:20
Geçmiş olsun
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sophora
12.June.2016, 01:50
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İki üç gündür diğer alternatiflerin hepsine bakma şansım oldu. Henüz deneyecek kadar iyileşmedi kolum ama şunu anladım bu tarzdan başka kullanamayacağım. Bir haber de geldi parça bulmuşlar diriltmeye çalışıyorlar hurdaya fönen motorumu.Bakalım inş diyorum.Olmadı yine synı tarz devam görünüyor ☺
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.