PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Daytona mı Bugün Aldım Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Bullemann
09.June.2016, 21:18
Slm arkadaşlar bugün 2016 model Regal Raptor DD 250 E6C Mat Siyah aldım.
Eksozunu Boru eksoz ile değişmek istiyorum yada başka nasıl bir eksoz olabilir
Elciklerini değişmek istiyorum
Lastiklerini değişmelimiyim kayıyormuş sanırım
Aynalarını değişmek istiyorum
Plasti deep ile kavçuk kaplama yapmayı düşünüyorum şeffaf koruma amaçlı
başka ne yapmalıyım ustalardan abilerden kardeşlerden tavsiye ve öneriler bekliyorum

rodajını nasıl yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim şimdiden herkese teşekkür ederim allah razı olsun

FouL
09.June.2016, 21:26
Yeni daytonanizi güle güle kullanın umuyorum güvenlik ekipmanlarinizi mont kask eldiven dizlik vs kullanımını eksik etmeyin gerisini yavaş yavaş halledilir bir anda herbiseyini değiştirmek gerekmiyor nazar

MUSTAFA48
09.June.2016, 21:28
merhabalar oncelıkle forumumuza hosgeldın tekerıne taş degmesın motorunun egzosunu kestırebılırsın on susturucuyu sokup kullanabılırsın boylelıkle sesı senı tatmın edıcektır lastıklerde michelin commander en kalıtelısı elcıklerı nasıl yapmak ıstıyorsan ona gore yardımcı olacagım rodajınıda motoru ılk baslarda fazla sıkma yeterlıdır

CELİL
09.June.2016, 21:30
Merhaba uzun bir aradan sonra aramıza tekrar hoş geldin motoru yenilemişsin yeni Daytona'n hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah nazar 8)
Not : isim soyisim bilğilerin doğrumu kendini tanışma başlığında tanıtırsan seviniriz 8)
Tanışma başlığı:
http://www.raptorriders.com.tr/forums/newthread.php?do=newthread&f=27

Eski konu başlığın :
http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php?t=10131

Bullemann
09.June.2016, 21:30
saol uyarın için kardeş güvenlik ekipmanlarım tam takım şükür

Bullemann
09.June.2016, 21:37
Ben Bülent AKTAŞ Tanışma Başlığı ?

e.erbaş
09.June.2016, 21:38
Yeni motorunuz hayırlı olsun.Rodaj konusi önemli her viteste fazla devir yükseltmeden sürün,ilk yağ değişimini geciktirmeyin.Ani frenleme ve kalkislardan kaçının.Plastidip işine hiç bulaşmayın derim mat siyah zaten oldukça güzel.Aksesuar konusunda da forumda bir çok örneği var.Kazasiz belasız sürüşler dilerim..

2_rock
09.June.2016, 21:39
Motorunuz hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle

RaptoRider
09.June.2016, 22:03
Pazar günü buluşmaya kadar motoru pek zorlama vitesler arası devir yükseltme pazar günü buluştuğumuzda hem ekiple tanışırsın hemde ekibin fikriyle beraber bişeyler canlanır zihninde hayırlı olsun tekrardan taş değmesin tekerine 8)

İlker DİNÇER / RaptoRider
ANTALYA

Metekoray
09.June.2016, 22:20
Öncelikle merhaba hoşgeldiniz aramıza yeni motorunuz hayırlı olsun bu saydıklarınızdan önce daha öncelikli olan ekipmanlarınızı alın kask mont korumalı kıyafetler tavsiyem bu olur ikinci seçeneginiz mutlaka lastikleri degiştirmek olsun aksesuar işi sonraki iş rodaja gelince sıfır motosiklet alıp kendim açmadığımdan bu konuda biraz bende acemiyim bilen birileri muhakkak yardımcı olurlar tekrar hoşgeldiniz.

Can Vural
09.June.2016, 23:09
Hayirli olsun Allah kaza bela vermesin ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Peder
10.June.2016, 00:03
Hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın. Boru egzos tamamen isteğe bağlı. Fakat sesten dolayı muayenede ve ara sokaklarda sıkıntı olabiliyor diyorlar. Yakıtı arttırdığı ve uzun dönemde motora zarar verdiği de söyleniyor. Sadece son susturucuyu iptal edip kullananlarda mevcut çözüm olarak. Plasti deep olayı mantıklı orjiinal boyayı korur ve pratik basit bir uygulama. Aynalar keyfi değiştirilebilir fakat görüş açısına dikkat etmekte fayda var. En öncelikli işiniz lastikler olmalı Michelin yada Metzeler marka lastik kullanıcıları gayet memnun.

Harici olarak sele özellikle de artçı kısmı biraz sert. Kaplama yapılabilir ekstra sünger yada jel tabaka eklenebilir. Hemde yağmurda su almasından kurtulmuş olursunuz, çünkü dikiş noktalarından su alabiliyor. İlave bir korna ekleyebilirsiniz yada ses tınısı yüksek bir kornayla değiştirebilirsiniz, trafikte fark edilebilirlik adına önemli bence. Alarm takılabilir. İsteğe göre yan çanta yada heybe eklenebilir.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar farklı fikirleri olanlar söyler zaten 8)

Pak
10.June.2016, 00:21
Öncelikle hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin inş herşey gönlünce olur :))

Raptor_Deniz
10.June.2016, 12:17
Kazasiz belasiz hayirli ugurlu olsun. Tavsiyem motoruna herzaman ilgi goster iyi bak. Ufak tefek arizalar oldugundada sakin motorundan soguma.

WOLF
10.June.2016, 15:16
motorun hayırlı olsun. benim fikrim lastikden başla derim değişikliğe

Eray Gürman
10.June.2016, 15:37
hayırlı olsun arkdaşım, allah kazasız belasız kullanmak nasip eylesin.

Bullemann
10.June.2016, 20:41
teşekkür ederrim arkadaşlar öncelikle ilk fırsatta lastikleri değişecem

Tugay Güreşen
11.June.2016, 13:29
Lastikler çok sıkıntı benimde bir an önce değiştirmem lazım virajlarda kaymasın diye yavaşlıyorum korkudan o derece :D

Siyah Adam
11.June.2016, 15:18
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

Ali ÜNVERDİ
11.June.2016, 15:24
Bulent yeni makinen hayirli olsun gulegule kullan.

slark
11.June.2016, 18:42
motorun hayırlı olsun dostum bu motorda bayat olan şeyleri söyliyim sana kafan yatarsa değiştir
arka stop
sinyaller
lastikler
plakalık