Orijinalini görmek için tıklayınız : chopper kullanan koca yürekli adam !
Tolga Öncel
10.June.2016, 04:33
Bugün kırmızı ışıkta beklerken trafikte yanıma 34 plaka bir chopper yanaştı biraz ileri geri yapıp yol verıcektım arkamda ki insanımsı ben ileri geri yapmaya calıstıgımda her ılerı gıdısımde arabasını tampona kadar yaklastırdı arabadan da inemiyorum yanımda koca yürekli adam var en son camı açıp abi yol veremedik dedım gulerek bosver sımdı yanar zaten dedi o sırada yesıl yandı ve arkamdakı kornaya nasıl basıyor ılerlemedım ve oylece bekledım kıllık değilmi indim arabadan aşağı açtım kaputu 10 dk bekledım bagıranlarada yağ lambası yandı dedim sonra kaputu falan kapatıp devam ettım bu yol verme davasında ınsanlar neden hep asfaltlar kendılerı ıcın özel o trafıge cıkınca herkes ona ızın verıcek saygı gosterıcek moduna gırıyor anlamıyorum biraz duyarlı olmak gerekmıyormu hepmi bencil davranalım ...
coni-blaze55
10.June.2016, 10:19
Bugün kırmızı ışıkta beklerken trafikte yanıma 34 plaka bir chopper yanaştı biraz ileri geri yapıp yol verıcektım arkamda ki insanımsı ben ileri geri yapmaya calıstıgımda her ılerı gıdısımde arabasını tampona kadar yaklastırdı arabadan da inemiyorum yanımda koca yürekli adam var en son camı açıp abi yol veremedik dedım gulerek bosver sımdı yanar zaten dedi o sırada yesıl yandı ve arkamdakı kornaya nasıl basıyor ılerlemedım ve oylece bekledım kıllık değilmi indim arabadan aşağı açtım kaputu 10 dk bekledım bagıranlarada yağ lambası yandı dedim sonra kaputu falan kapatıp devam ettım bu yol verme davasında ınsanlar neden hep asfaltlar kendılerı ıcın özel o trafıge cıkınca herkes ona ızın verıcek saygı gosterıcek moduna gırıyor anlamıyorum biraz duyarlı olmak gerekmıyormu hepmi bencil davranalım ...
helal olsun koca yürekli adam :)
Rednexi
10.June.2016, 10:34
valla ben gecen gün tam kanyonun önünde ışıklardayım sarıyere gidiş normalde 2 şerit 3.şerit emniyet oluyor ama orda herkes kullanıyor neyse kırmızı ışık yanıyorduki yeşil yanar yanmaz arkadan selektör atmaya başladı bmwsi olan bi döndüm arkamı bağırdım emniyettesin dedim geç şeridine yap selektörünü 1 dk sonra bastım gittim 2 dk sabır edemiyorlar.
Tugay Güreşen
10.June.2016, 10:55
Herkesin birbirine saygılı olması lazım arabadayken olabildiğince dikkat ediyorum zaten motordaykende bir keresinde trafik sıkışmış ilerlemiyo geçilecek küçük bi boşluk var ama malum bizim motorlar geniş koruma demiri vs derken birde baktım arkadamdan super sport bi motor geliyo şimdi ben geçemiyorum diye onuda engelleyecek halim yok biraz ileri az geri derken verdim yolumu ben geçemedim o geçti zaten ondan sonrada biraz daha genişledi o boşluk bende geçtim sabırlı olmak trafikte şart..
denizintruder
10.June.2016, 11:15
Bu hikayeler bitmez empati hosgori saygi olmadikca olur oyle ne diyelim :)
Legend of universe
11.June.2016, 01:31
Arkadaşlar insanoğlu daha yeiil yanmadan önce sarıda kornaya basmaya başlıyo
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahmet Ateşler
11.June.2016, 01:50
Çok iyi yapmışsın valla çok hoşuma gitti :)
Bradiaga
11.June.2016, 03:22
Helaal arabaya binen çoğu insan boyut değiştiriyo
Gezgindelikanlı
11.June.2016, 04:01
Tebrik ediyorum seni keşke herkez senin kadar duyarlı olabilse ama öyle yada böyle bu yerleşecek insanların kafasına biz belki goremiycez ama en azından çocuklarımız rahat olucak ilerde yani ümit ediyorum
Tolga Öncel
11.June.2016, 04:15
Tebrik ediyorum seni keşke herkez senin kadar duyarlı olabilse ama öyle yada böyle bu yerleşecek insanların kafasına biz belki goremiycez ama en azından çocuklarımız rahat olucak ilerde yani ümit ediyorum
abi aslında duyarlılıktan ziyade toplumumuzu bilinçlendirmek adına devlet kurumlarının bu yönde medya üzerinden veya cesıtlı basın ve yayın organlarından faydalanarak ınsanlara bu trafik bilincini yerlestırmesı gerek kı söyle de bır durum varkı bizim torunlarımızın torunlar dahı olsa bu durum ılelebet boyle gıdecek gıbı gorunuyor cunku bılıncsız bır toplum yetıstıgını dusunuyorum sehır planlamasının yapılmadıgı bunlara karsı cıkabılecek ınsanların azınlıkta oldugu bır toplum sadece cocuklarımızı bılınclı bır bırey olarak bunu degıstırebılecegımızı dusunuyorum ki onlar biizim en buyuk mırascılarımız
gabriel cash
11.June.2016, 10:24
iyi yapmışsın. geçen ben de ışıklarda en öndeyken kaldırımdan bir türk chopper üyesi yola çıkmaya çalışıyordu, yeşil yanmasına rağmen bekledim, elimle "çık çık" işareti yaptım. bu arada arkadaki apaçi şahin kornaya abanmaya başladı. işte o an motosiklet kardeşliği devreye girdi, ikimiz de dönüp şahindeki elemana bir bakış attık ki o ana kadar elini çekmeden kornaya basan apaçi elini yavaşça kornadan çekmek zorunda kaldı :)
helal olsun iyi yapmışsın
Çok iyi olmuş iyi yapmışsın helal olsun
centaur
11.June.2016, 23:23
Maalesef Eskişehir bi acayip bu konuda..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.