Orijinalini görmek için tıklayınız : Km Gösterge Sorunu DD-150
sebastjan
11.June.2016, 01:34
Merhaba motosiklet aşıkları..
Geçen sene aldığım motosikletimin kilometre göstergesi arkasındaki ışığı çalışmıyor. Servise sordum komple değişmesi lazım göstergenin dedi. Herhangi bir düşme falan yaşamadım.
2017'ye kadar garantisi var , Garanti'den değişir mi ?
Teşekkürler.
Realferman55
11.June.2016, 03:33
Merhaba motosiklet aşıkları..
Geçen sene aldığım motosikletimin kilometre göstergesi arkasındaki ışığı çalışmıyor. Servise sordum komple değişmesi lazım göstergenin dedi. Herhangi bir düşme falan yaşamadım.
2017'ye kadar garantisi var , Garanti'den değişir mi ?
Teşekkürler.
Merhaba Mehmet bey aramıza hoşgeldiniz kendinizi tanışma başliginda tanıtırsanız sordugunuz sorulara daha fazla cevap bulabilirsiniz
Benim şahsı fikrim eğer vurma kırılma yoksa garantiden ücretsiz olarak onarım sağlanabilir.
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2_rock
11.June.2016, 10:46
Eğer değişim yapılmıyor ise bunu kendiniz veya bir üstada ucuza ve kolay bir şekilde halledebilirsiniz.hatta içine istediğiniz renk ışık koyabilirsiniz.
Tugay Güreşen
11.June.2016, 12:05
Öncelikle hoşgeldin benimde ışık yanmıyordu daha dün değiştirdim ampulünü ve şuan gayet iyi hatta renkli ampül almadığıma pişman oldum :D Tamamen değişmesi bana saçma geldi çünkü o ışığı yakan 2 kablo geliyor öyle bir olayı yok yani elinden gelirse biraz uğraştırıyor ama saati açıp ampülü değiştirmek çok kolay ampulde ucuz zaten 1.5 - 2 lira birşey bir bak derim.
MUSTAFA48
11.June.2016, 15:35
ben yasamadım ama tugayın da dedıgı gıbı o ısıgı yakan kucuk bır ampul vardır bunun degısımını yapabılırsın gıdıp sıfır kılometre saatı aldıgına degmıcek bır durum
anilsedali
12.June.2016, 14:31
yeni km saati 50 tl, en pahalı ampul 10 tl 2-3 tlye de var. Garantiye versen 10-15 gün sürer. Garantiye girmeme ihtimali de var. Kullanıcı hatası vs çıkabilir.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.