Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : arka stop sadece fren basınca yanıyor

slark
16.June.2016, 03:35
motorumu aldığımdan beri arka stop sadece fren basınca yanıyor motorumun arızalarınla uğraşmayı seviyorum bunun nedeni ne olabilir kendim yapabilirmiyim yoksa tarmirciye göstermem şart mı

AMZ35
16.June.2016, 03:56
Kardes al eline yildiz tornavida. Sok arka frenin camini. Ampulu cikar bi bak. Eger biri yanmissa o tel kopmussa sorun ampuldedir. Ki yuzde doksan sorun odur. Yok hala olmuyosa motorcuya oyle goster :)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

slark
16.June.2016, 03:58
Kardes al eline yildiz tornavida. Sok arka frenin camini. Ampulu cikar bi bak. Eger biri yanmissa o tel kopmussa sorun ampuldedir. Ki yuzde doksan sorun odur. Yok hala olmuyosa motorcuya oyle goster :)

bende 2 farklı ampül vardır diye düşünüyodum :D
tel kopmuşsa dediğin ampülün içindeki amyant tellerini mi diyosun

AMZ35
16.June.2016, 04:00
Yok yok tek ampul. Amyant mi oluyo adi bilmiyorum da kablolari sarkan elektrik direklerini andiran iki ayri tel var. Onlari diyosan evet ondan bahsediyorum :D

slark
16.June.2016, 04:05
tamam hocam şimdi anladım muhtemelen o yüzdendir o zaman ben yeni ampül alayım eyv :D

Mustafa Gözgen
16.June.2016, 04:18
motorumu aldığımdan beri arka stop sadece fren basınca yanıyor motorumun arızalarınla uğraşmayı seviyorum bunun nedeni ne olabilir kendim yapabilirmiyim yoksa tarmirciye göstermem şart mı

kardeşim arkadaş demiş de ben de söyleyim bu ampulde 2 tane tungsten var biri stop için diğeri de normal farı yakınca yanıyo bana da olmuştu tungstenin biri kopmuştur al osram veya philips kaliteli bi ampul değiştiriver :D geçmiş olsun kolay gelsin :D

slark
16.June.2016, 04:20
kardeşim arkadaş demiş de ben de söyleyim bu ampulde 2 tane tungsten var biri stop için diğeri de normal farı yakınca yanıyo bana da olmuştu tungstenin biri kopmuştur al osram veya philips kaliteli bi ampul değiştiriver :D geçmiş olsun kolay gelsin :D

eyvallah hocam öyle yapayım aylardır stopsuz biniyomuşum motora bugün fark ettim :D

bronks
16.June.2016, 11:32
Evet ampul değişince geçiyor :)

Tugay Güreşen
16.June.2016, 12:54
Sök ampulü al yanıya git bi yedek parça satan bir yere al aynısından tak yanıyosa senindir :D yanmazsa elektrik işlerinden anlarsan kabloları test olmazsada bi ustaya baktırırsın pek birşey tutmaz bence :)

slark
16.June.2016, 15:24
baktım şimdi ampül patlamış :D

FikriTezbasar
16.June.2016, 22:30
Stop kapağınin içindeki tellerden kopma yoksa ampule bakın derim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Can Vural
16.June.2016, 23:27
Almışken iyi bi marka al ben osram öneririm kolay kolay patlamaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

MUSTAFA48
17.June.2016, 09:35
aynı sorun bendede mevcut ve boyle farklı gorunuyor cokta hosuma gıttı duzeltmeyle ugrasmadım.

slark
17.June.2016, 15:42
sorun ampüldeymiş 1.5 tl ye ampül aldım taktım düzeldi :cheesy:

Batuhan35
17.June.2016, 20:01
sorun ampüldeymiş 1.5 tl ye ampül aldım taktım düzeldi :cheesy:

İyi ucuza halletmişsin :)