Orijinalini görmek için tıklayınız : Vites basamak demiri kırılması..
Kerem Mercan
21.June.2016, 10:01
Merhaba arkadaşlar hepinize günaydın ve iyi günler diliyorum. Dün lastik performansıma güvenerek viraj da fazla yattım ve vites pedalının altında kalan ayak basamağı asfalta sürtüp kırılıp fırladı yolda. Allahtan bağlantı yeri sağlam yenisi direk takılabilir. Yenisini nette bulamadım fiyatı nedir diye yada elin de fazla olan var mı acaba :) ? Şimdilik idareten telle bağlamalı bir SuperSport makine basamağı vardı elimde onu koyucaz artık :)
alibaba07
21.June.2016, 10:17
Kırılan parça duruyorsa argon kaynağı ile yapıyorlar.
Kerem Mercan
21.June.2016, 10:22
Kırılan parça duruyorsa argon kaynağı ile yapıyorlar.
Kaynak parasına sanırım yenisi alınır sanmam pahallı olduğunu ancak nette dediğim gibi parçayı ve fiyatını bulamadım bilgim yok. Parça da durmuyor dönüp almadım yolda giderken :)
10Ur1903
21.June.2016, 10:51
Geçmiş olsun kardeşim
http://www.regalraptor.org/index.php?route=product/product&product_id=53
Kerem geçmiş olsun fırsat bulup ayaklığı bulabilseydin iyi olurdu argonla 20 liraya kaynak yapılırdı çünkü basamak fiyatları çok arttı en son 70 lira bişeydi onur arkadaşımızın paylaştığı linke göre 95 liraya kadar çıkmış fiyatı :::::
Kerem Mercan
21.June.2016, 11:05
Kerem geçmiş olsun fırsat bulup ayaklığı bulabilseydin iyi olurdu argonla 20 liraya kaynak yapılırdı çünkü basamak fiyatları çok arttı en son 70 lira bişeydi onur arkadaşımızın paylaştığı linke göre 95 liraya kadar çıkmış fiyatı :::::
Yuh o nedir abi hey maşallah bide parça kaliteli bir şey olsa tamam diyeceğim :)
Kerem Mercan
21.June.2016, 11:06
Geçmiş olsun kardeşim
http://www.regalraptor.org/index.php?route=product/product&product_id=53
Eyvallah teşekkür ederim.
UfoGörenMasumÖğrenci
21.June.2016, 11:47
geçenlerde 80 liraydı
omer55
21.June.2016, 12:14
kaynakla işi ucuza halletmiş olurdun.Olan mala olsun sana birşey olmasın , geçmiş olsun.
detailer
21.June.2016, 13:05
Geçen ay Samsun ekibinden realferman55 Burak kendisine bir çift ayaklık aldı Çinden, çok da şekil. 60 liraydı takımı yanlış hatırlamıyorsam.
Bypale
21.June.2016, 13:10
Yuh o nedir abi hey maşallah bide parça kaliteli bir şey olsa tamam diyeceğim :)
Kırılması kalite açısından değil keremcim. Bu tür parçalar hafif alaşımlı metallerden yapılır. Darbe anında esnemez kırılır. Ve bir nevi kaza riskinide azaltır. Örneğin o pag biyere takılıp kırılmaxsa allah korusun takıldığın yer motoru çevirip atar. Sen bile yaralanabilirsin .8)
anilsedali
21.June.2016, 13:23
Sanayide çıkma bulabilirsin. Ben de firen kolu arızalanmıştı çıkma ayarladım.
Kerem Mercan
21.June.2016, 14:02
Kırılması kalite açısından değil keremcim. Bu tür parçalar hafif alaşımlı metallerden yapılır. Darbe anında esnemez kırılır. Ve bir nevi kaza riskinide azaltır. Örneğin o pag biyere takılıp kırılmaxsa allah korusun takıldığın yer motoru çevirip atar. Sen bile yaralanabilirsin .8)
Darbe anın da esneme yerine katlanabilir yaylı olması daha kaliteli yapabilirdi belki de ürünü alaşımından ziyade :) Bu şekil de pag lere sahip modeller mevcut farklı markaların :) Ucuz etin yahnisi misali katlanıyoruz işte :)
Rednexi
21.June.2016, 14:54
neye güvenerek yatırdın hacı motoru ya :D o kadar
Kerem Mercan
21.June.2016, 15:13
neye güvenerek yatırdın hacı motoru ya :D o kadar
Michelin Commander 2 lastiklerime güvenerek :D
geçmiş olsun. iyiki sana birşey olmamış
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.