Orijinalini görmek için tıklayınız : Benzin Hortumu Delinmiş
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir motoru kullanmadığım için benzin hortumunun filtreden sonraki kısmı yıpranıp delinmiş, bu parçayı nereden bulup alabilirim? İnternet üzerinde bulamadım malesef..
http://i.hizliresim.com/v4P6RA.jpg
http://i.hizliresim.com/7vDaXL.jpg
Tugay Güreşen
21.June.2016, 17:23
Benzer durum arabada başıma gelmişti benzin hortumunda çatlak vardı yedek parçaçıdan aynı ölçülerde bir hortum alıp onunla değiştirmişlerdi sizinde sorununuz büyük ihtimal sadece hortumla değişebilir diye düşünüyorum ama yanıltmakta istemem benzin sonuçta riskli iş..
anilsedali
21.June.2016, 17:24
Kardeşim selamlar. Geçenlerde talihsiz bir olay yaşadım aynı parça zayi oldu. Hemen motordan çıkan tahliye hortumları var. Fazla benzin, fazla yağ gibi. Acilen işimi görmek için onlardan bir parça kesip kullandım. Zaten bildiğin gibi uçları boşta duruyor. :) Parça da kısa 2-3 cm.
gabriel cash
21.June.2016, 19:10
herhangi bir sanayiden rahatlıkla bulunabilir bu hortumlar
Legend of universe
21.June.2016, 23:58
Dostum her parçacı yada tamirciden bulabilirsin
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MUSTAFA48
22.June.2016, 17:27
kendını bunun ıcın sıkmana gerek yok sadece yapman gereken eczaneye gidiyorsun kucukken sapan yaptıgımız lastık serumlardan kullanabılırsın 8)
bronks
22.June.2016, 20:51
kendını bunun ıcın sıkmana gerek yok sadece yapman gereken eczaneye gidiyorsun kucukken sapan yaptıgımız lastık serumlardan kullanabılırsın 8)
lastik serumun kanalı umarım bizim benzin borusunun kanalından daha dar değildir. gerçi dar olması herhangi bir sorun teşkil eder mi bilmiyorum ama çözümün gayet kullanışlı duruyor. motosiklette bir parça serum her ihtimale karşı taşınabilir
anilsedali
22.June.2016, 23:47
Selamlar, sorunu ilettiğim şekilde çözemediysen sanayide sadece hortum satan firmalar oluyor. Kime sorsan söyler. ya da dokuyucu com.tr ye göz at adresine gönderirler.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.