Orijinalini görmek için tıklayınız : Alanya'dan Selamlar
Alanjaweb
22.Haziran.2016, 18:38
Öncelikle iyi forumlar.
Ben Alanya da ikamet eden Evli  ve 11 yıldır web tasarımı yapan birisiyim. Yaklaşık iki haftadır acaba superlight mı , freedom mu , regal raptor mu diye didik didik araştırdım forumları. Sonunda regal raptor almaya karar verdim. Alanya meslek hayatımın en durgun günlerini yaşadığı ve dükkanada tadilat yaptırdığım için maddi sıkıntıdan dolayı DD150 almaya karar verdim. Şu anda araştırıyorum bakalım. İnş seneye yükseltirim diye düşnüyorum. 
Birde Alanya öyle yobaz bir memleket ki bunu sanayisinden , piyasanın işleyiş mantığından rahatlıkla anlayabilirsiniz. Hiç bir bayide süperlight, freedom , regal raptor gibi motorlar yok. Peki suçlu bayiler mi ? hayır talep olsa adam getirir niye getirmesin ki ? Değişik bir döngü. Turistsen , içmesini seven barlara discolara takılmasını seversen Alanya 10 numara yer. Ama benim gibi bu tip alışkanlıkların yoksa Alanya çok sıkıcı bir yer . Akşam eşimi , çocuğumu alıp gezidreceğim adam gibi bir AVM bile yok. Neyse ....
Bende şu anda 4500TL civarında siyah bir DD150 arıyorum yakın illerde,  bakalım artık kısmet. 
Çok şükür motorumu aldım. İnceleme Linkim.
http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php?t=12376
Web tasarımla alakalı her türlü teknik desteği seve seve yaparım.  Face çıktı forumlar bozuldu diye savunurdum, İçi sıcak kalan bir forum gördüğüme çok sevindim. Teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar.
HuBo
22.Haziran.2016, 19:11
aramıza hoş geldin ahmet antalyadaki arkadaşlarımız sana bu konuda yardımcı olacaklardır. forumda aktif olman ve gönlündeki motora kavuşman dileğiyle.... Muğladan Selamlar...
RaptoRider
22.Haziran.2016, 19:12
Ahmet abi alanyadan   aramıza hoşgeldin tez zamanda istediğin makineye kavuşursun inşallah senide aramızda görmek isteriz :) 8)
İlker DİNÇER / RaptoRider
ANTALYA
alibaba07
22.Haziran.2016, 19:59
Aramıza hoşgeldin. Umarım en kısa sürede aradığınız makineyi bulursunuz
anilsedali
22.Haziran.2016, 22:21
Öncelikle iyi forumlar.
Ben Alanya da ikamet eden Evli  ve 11 yıldır web tasarımı yapan birisiyim. Yaklaşık iki haftadır acaba superlight mı , freedom mu , regal raptor mu diye didik didik araştırdım forumları. Sonunda regal raptor almaya karar verdim. Alanya meslek hayatımın en durgun günlerini yaşadığı ve dükkanada tadilat yaptırdığım için maddi sıkıntıdan dolayı DD150 almaya karar verdim. Şu anda araştırıyorum bakalım. İnş seneye yükseltirim diye düşnüyorum. 
Birde Alanya öyle yobaz bir memleket ki bunu sanayisinden , piyasanın işleyiş mantığından rahatlıkla anlayabilirsiniz. Hiç bir bayide süperlight, freedom , regal raptor gibi motorlar yok. Peki suçlu bayiler mi ? hayır talep olsa adam getirir niye getirmesin ki ? Değişik bir döngü. Turistsen , içmesini seven barlara discolara takılmasını seversen Alanya 10 numara yer. Ama benim gibi bu tip alışkanlıkların yoksa Alanya çok sıkıcı bir yer . Akşam eşimi , çocuğumu alıp gezidreceğim adam gibi bir AVM bile yok. Neyse ....
Bende şu anda 4500TL civarında siyah bir DD150 arıyorum yakın illerde,  bakalım artık kısmet. 
Web tasarımla alakalı her türlü teknik desteği seve seve yaparım.  Face çıktı forumlar bozuldu diye savunurdum, İçi sıcak kalan bir forum gördüğüme çok sevindim. Teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar.
Aramıza hoşgeldin. Antalya'ya yolun düşerse yardımcı olurum.
bronks
22.Haziran.2016, 22:48
Hoş geldin Ahmet. Umarım aradığın cihaza kavuşursun.
FouL
22.Haziran.2016, 22:56
Aramıza hoşgeldin Gürkan
AnadoluKartalı41
22.Haziran.2016, 23:09
Ahmet abi aramıza hoş geldin, umarım gönlündeki makineye kavuşursun, iyi forumlar :)
AMZ35
22.Haziran.2016, 23:34
Hos geldiniz :) ben de uzulurdum forum bitti diye ama bitmediginin kaniti burasi gercektende. Velhasili en kisa zamanda bi 150lik regal bulmanizi dilerim :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alanjaweb
23.Haziran.2016, 00:01
Hepinize güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Araştırmalara devam ediyorum bakalım.
CELİL
23.Haziran.2016, 02:04
Ahmet Alanya'dan aramıza hoş geldin inşallah kısa zamanda gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
TuBiş
23.Haziran.2016, 02:06
Milastan alanyaya selam olsun.... Hosgeldin aramıza.. Gönlüne göre makkina alabilmen dilegiyle...
Bay Karamsar
23.Haziran.2016, 02:42
Aramıza hoşgeldin Ahmet abi, Muğla'dan selamlar :)
Andarkan_
23.Haziran.2016, 03:10
aramıza hoşgeldin ahmet abi inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun
Legend of universe
23.Haziran.2016, 03:14
Hoşgeldin 
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
coni-blaze55
23.Haziran.2016, 13:41
aramıza hoş geldin samsundan selamlar :)
Mustafa Gözgen
23.Haziran.2016, 15:52
Hosgeldiniz Insallah en yakin zamanda gonlunuzdeki motora kavusursunuz
Tugay Güreşen
23.Haziran.2016, 15:59
Aramıza hoşgeldin umarım kısa sürede istediğin motoru alırsın
CaNeR
23.Haziran.2016, 16:04
Aramıza hoşgeldin hayatınıza ve ailene heyecan ve renk katmak için bir motor ve güzelim akdeniz sahilleri yeter antalya ekibide her yere gider 8) antalyadaki arkadaşlarla irtibata geçip hem fikir hem yardım alabilirsin yüzyüze. Alanya biraz yan kalıyo ama motorla gidip gelmeler zevklidir merkeze. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)
Oguz
23.Haziran.2016, 16:13
Aramıza hoşgeldin. İnşallah en yakın zamanda gönlündeki motora kavuşursun
DenizT
23.Haziran.2016, 16:33
Muğla'dan selamlar abi aramıza hoş geldin. Forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle farın ve yolun daima açık olsun.
Siyah Adam
23.Haziran.2016, 17:23
Ahmet abi hoşgeldin 👍🏻 inşallah gönlündeki motora kavuşursun 😊👍🏻👍🏻
centaur
23.Haziran.2016, 19:11
Dostum aramıza hoşgeldin inşallah en kısa zamanda gönlündeki motora kavuşursun..
MUSTAFA48
23.Haziran.2016, 21:34
aramıza hosgeldın Ahmet farın daıma acık olsun
evocan(aj)
24.Haziran.2016, 01:14
Bodrumdan selamlar aramıza hoşgeldin
Alanjaweb
25.Haziran.2016, 00:30
Hepinize güzel yorumlarınız dan dolayi teşekkür ederim.  Bu gün antalya dan  2014 model çift disk on freni tiplerden dd150  beyaz aldım. Ve antalya dan alanyada motorla geldim.  Yarın sabah detaylı izlenimlerini yazacağım.  Buraya da linki eklerim.  Motor bir harika gerçekten çok zevk aldım. 
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlker Akgül
25.Haziran.2016, 02:55
Hepinize güzel yorumlarınız dan dolayi teşekkür ederim.  Bu gün antalya dan  2014 model çift disk on freni tiplerden dd150  beyaz aldım. Ve antalya dan alanyada motorla geldim.  Yarın sabah detaylı izlenimlerini yazacağım.  Buraya da linki eklerim.  Motor bir harika gerçekten çok zevk aldım. 
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun Ahmet kardeşim görüşseydik öyle gitseydin [emoji4]
Antalya/Merkez
Alanjaweb
25.Haziran.2016, 10:22
Allah razı olsun. Hocam niyetliydim. arkadaşda saat 15:00 da buluşalım dedi gittik ettik akşam 6 da anca işim bitti sonra alanyaya attım kendimi. =)
MUSTAFA48
25.Haziran.2016, 10:27
aramızdan hosgeldın ahmet abı tekerıne taş degmesın ınsallah bır an once hayallerını susyeleyen motoruna kavusu rsun
WOLF
25.Haziran.2016, 10:44
Ahmet hoşgeldin. umarım gönlüne göre motor bulursun
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.