PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fren diskinin cizilmesi

AMZ35
27.June.2016, 16:21
Arka fren balatam erimis gitmis. Diskin bii tarafi puruzsuz ancak diger tarafta cok cok ince cizikler var. Diski degistirmem gerekiyor mu?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

anilsedali
27.June.2016, 16:44
Bence değişime gerek yok. Ancak çizik zemin kolay pas tutar. Yalnızca estetik bir sorun olduğunu düşünüyorum. Ama derin çizikler varsa firen kolay aşınabilir.

Tugay Güreşen
27.June.2016, 16:54
Kardeşim geçmiş olsun aman dikkat et fren bu ihmale gelmez en kısa zamanda bir baktır..

AnadoluKartalı41
27.June.2016, 17:11
Geçmiş olsun, çizikler derinse arkadaşın dediği gibi balatalar kolay aşınabilir. Ustaya baktırmakta fayda var

MUSTAFA48
27.June.2016, 17:29
arda hıc gerek yok kardeşim dıskı degıstırmene paran cebınde kalsın dusundugun kadarda balata yeme problemın olmucak

erhan_
27.June.2016, 18:47
Çizikler zaten ince ise ufak bir tornalama işlemiyle disk yüzeyi düzeltilir, tırnağını üzerinde gezdirdiğinde takılabilecek gibi bir boyutta değilse çok da derin değildir zaten

AMZ35
28.June.2016, 16:50
Sag olun yardimlariniz icin. Taslamayi cok duyuyorum ancak motorlarda saglikli olmuyormus bi abimin dedigine gore.

Bradiaga
28.June.2016, 18:03
Zaten disk ince frene basınca azda olsa esner disk. Ben 21 mm diskin kırıldığını gördüm. Riske atma geçici çözüm olur bu. Komple takım olarak değiştir kafan rahat etsin.Toplu sürüşlerde giderken bizleri de düşün. Arkandan gelenleri riske atma bence durumun müsaitse komple değiştir.

AMZ35
29.June.2016, 19:43
Zaten disk ince frene basınca azda olsa esner disk. Ben 21 mm diskin kırıldığını gördüm. Riske atma geçici çözüm olur bu. Komple takım olarak değiştir kafan rahat etsin.Toplu sürüşlerde giderken bizleri de düşün. Arkandan gelenleri riske atma bence durumun müsaitse komple değiştir.
Simdilik denemek adina saglam bi balata taktim. Frende bi sikinti yok cizikler cok cok ince oldugundan. Ama maasi alinca komple takimi degistiricem :) o zamana kadar bi problem yasarsam durumu bildiririm.