Orijinalini görmek için tıklayınız : Arka fren tutmuyor yardımmm
e222e
27.Haziran.2016, 19:45
Motoru daha bugün aldım eve gelene kadar bir sıkıntı yok ama eve geldikten sonra arka fren tutmuyor bir iki saat sonra tekrardan denedim gene tutmuyor . ustaya götürmeden yapabileceğim pratik bir bilgi var mı yoksa bir ustaya mı götürmeliyim bide bildiğiniz uygun bir yer var mı*
anilsedali
27.Haziran.2016, 20:48
Merhaba aramıza hoşgeldin. Önce kendini tanıtan bir yazı yazıp, tanıtma başlığıyla kendini tanıtırsan arkadaşlar ve ben sana yardımcı olacağım. Sanırım hatayla 2 başlık açmışsın.
Tugay Güreşen
28.Haziran.2016, 12:34
Aramıza hoşgeldin, konu biraz daha açıklayıcı olursa sana daha çok yardımcı olabiliriz. Tam olarak hangi fren tutumuyor, ikisi birden mi tutmuyor, freni sıkarken ses var mı vs. bu tarz bilgiler verirsen sorunu çözmede daha verimli olacaktır.
erhan_
28.Haziran.2016, 12:41
Mehmet öncelikle aramıza hoşgeldin, Anıl'ın da dediği gibi kendiniz bizlere tanıtırsan, hatta Ankara'daki ekibimizle de tanışırsan çok memnun oluruz. Fren problemi de farklı birkaç noktadan kaynaklanıyor olabilir, motosikleti sakin kullanarak bir ustaya götürüp baktırmanda fayda var 8)
MUSTAFA48
28.Haziran.2016, 16:15
aramıza hosgeldın mehmet kendını tanıtırsan aılemıze katılırsan hıc bır sorunun olmuyacaktır motorla ılgılı herkes sana yardımcı olucaktır.
2_rock
28.Haziran.2016, 22:12
Mehmet geçmiş olsun arkadaslar tanışma başlığı için gerekli açıklamaları yapmışlar. Birkaç sebepten frenin tutmuyor olabilir. Fren hidroligin bitmiş olabilir ki büyük ihtimalle bitmiş frene bastığın zaman frenin tutmaz veya fren diski üzerine yağ vb gibi bir madde bulaşmış ise frenin yine tutmayacak. İlk önce eline bir şey takmadan eldiven gidi diske bir bak yağ vb gibi bir madde var mı? Yok yok ise fren pedalinin yanında hidrolik haznesi vardır orada 50 kuruşta büyüklüğünde bir cam bölüm var oradan bitip bitmediğini görebilirsin eğer göremiyor isen 3 alyan ile açıp bakabilirsin .kolay gelsin .Ankarada bir tamirhane var benim ve can kardeşimizin çalıştığı Tiflis caddesi no 13 oraya gelirsen can kardeşim sana yardımcı olacaktır.
e222e
29.Haziran.2016, 09:40
Ben mehmet emin ankara etimesgutta yaşıyorum gazi diş hekimliği 3. Sınıf öğrencisiyim rr daytona mı yeni aldım 2. El 2012 model öncelikle ankaradaki guruba katılmak istiyorum ama nasıl iletişime geçeceğimi bil.iyorum açıkçası . firene gelince arka fren tutmuyor sanırsam hava yapmış 8-10 kere basıp çekince tutuyor sonra yeniden aynısını yapmak gerekiyor tutması için
erhan_
29.Haziran.2016, 10:12
Ankara'da haftalık buluşmalar ve farklı organizasyonlar da yapıyoruz, bunlara katılarak bizlerle yüzyüze tanışabilirsin, zaten forumda il grupları altında Ankara grubuna girersen organizasyonlarımızı, buluşmalarımızı görebilirsin, il sorumlumuz olan Aldora'ya da telefonla ulaşabilirsin 8)
Ben mehmet emin ankara etimesgutta yaşıyorum gazi diş hekimliği 3. Sınıf öğrencisiyim rr daytona mı yeni aldım 2. El 2012 model öncelikle ankaradaki guruba katılmak istiyorum ama nasıl iletişime geçeceğimi bil.iyorum açıkçası . firene gelince arka fren tutmuyor sanırsam hava yapmış 8-10 kere basıp çekince tutuyor sonra yeniden aynısını yapmak gerekiyor tutması için
e222e
29.Haziran.2016, 11:04
Ankara'da haftalık buluşmalar ve farklı organizasyonlar da yapıyoruz, bunlara katılarak bizlerle yüzyüze tanışabilirsin, zaten forumda il grupları altında Ankara grubuna girersen organizasyonlarımızı, buluşmalarımızı görebilirsin, il sorumlumuz olan Aldora'ya da telefonla ulaşabilirsin 8)
Tamamdır takip edicem . fren konusunda bir fikrin var mı
erhan_
29.Haziran.2016, 11:21
Fren konusundaki fikrim yukarıda da yazdığım gibi bir çok noktadan olabilir, bakılması lazım ama birkaç kere pompalayınca tutuyor diyorsun o yüzden hava olması daha muhtemel, hidrolik seviyesine bakabildin mi
Tamamdır takip edicem . fren konusunda bir fikrin var mı
Tugay Güreşen
29.Haziran.2016, 12:03
Eğer dediğin gibi pompalayarak tutuyorsa ya hava yapmış hava alınması gerekiyor yada hidrolik azalmış yani pratik bir yöntem değil istediğin gibi baktırmak gerekicektir.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.