Orijinalini görmek için tıklayınız : Yuksek gidon debriyaj teli
Spyder'imin debriyaj telinin kopmasiyla internette arayisa basladim ve normalde 40-50 tl arasi seyreden bu tel fiyatinin "yuksek gidon debriyaj teli" adiyla 15-20 tl araliginda satildigini gordum. Almis olan, kullanan varsa yardimci olmasi icin bekliyor olacagim simdiden tesekkurler.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ob1kanobi
28.June.2016, 16:58
satılan ürün tel artı muhafazasıysa sıkıntı çıkmaz. Sadece tel olarak satılıyorsa uymayabilir. Gerçi senin muhafaza da kopmuştu. illa ki takım alman gerekir. Dikkat etmen gereken en önemli konu: debriyaj manetindeki telin geçtiği boşluğun şekli... Teller şekline göre piyasa ağızıyla "elma baş, armut baş" vs. diye adlandırılıyor. Buna dikkat etmen gerek.
FurkanC.
28.June.2016, 17:10
Ben jawa teli taktım uyuyor 1 liraya satılıyo çoğu yerde
Tugay Güreşen
28.June.2016, 17:16
Jawa teli iyiymiş :D
anilsedali
28.June.2016, 17:20
Evet benim de başıma geldi deneme yanılmayla bulduk. Yoksa model sorunca yok deyip geçiyorlar.
Bradiaga
28.June.2016, 17:49
Mondial Mct 250 telleride uyuyo olması lazım. Levent motora sor istersen Arda. Bide Güven motor var onda da olur. Şu stop lambasını da bi değiştir artık gözünü seveyim. :)
Vaktim yok malesef cikamiyorum is yerinden. Jawa telini sorarim benim motorcuya 😄
Mondial Mct 250 telleride uyuyo olması lazım. Levent motora sor istersen Arda. Bide Güven motor var onda da olur. Şu stop lambasını da bi değiştir artık gözünü seveyim. :)
Abi stop aldim, taktim 2 3 hafta kadar oldu. Kacmis gozunden :)
Bradiaga
28.June.2016, 18:09
Abi stop aldim, taktim 2 3 hafta kadar oldu. Kacmis gozunden :)
Özür dilerim kardeşim.Dostlarımın arkasına sık sık bakmak adetim değil.
motor tamircisine git debriaj teli iste 3 liraya filan veriyolar hiç araştırma böle basit bişey için 8)
alibaba07
28.June.2016, 20:15
Jawa teli olayını sevdim 😂. 40-50 tl nerde 1 tl nerde
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Jawa telini sordum. Baglanti kismi bizim motorlarinkinden farkli oldugu icin cok omurlu olmuyormus. Hani alan iki uc tane alsin ki koparsa toplayabilsin hemen yolda kalmamak adina :) bi servisten orjinal isteticem artik.
2_rock
29.June.2016, 01:58
Ben ural motorumun gidonunu yükselince tel falan bulamadım o yüzden gittim bir yerden scooter arka fren teli aldım ve ucuna kelebek takarak bu işi bitirdim 🤘🤘🤘🤘
Ben ural motorumun gidonunu yükselince tel falan bulamadım o yüzden gittim bir yerden scooter arka fren teli aldım ve ucuna kelebek takarak bu işi bitirdim 🤘🤘🤘🤘
Disinda siyah kaplama yok mu senin telin
Arkadaslar olayi cozdum. Bisikletciden once debriyaj teli aliyoruz. Ardindan sikma vida buluyoruz ve teli kilifina gecirdikten sonra sikma vidayi debriyajin motor blogundaki kismina saglamca oturtuyoruz. Sonra kaldigimiz yerden devam :) orjinal kablosuna para bayilmaktansa veya diger motorlarin kablolarina yarisi kadar da olsa para vermektense bu yol daha ucuz ve saglam. Total maliyet 5tl :) yardimlarini ve bilgilrrini esirgemeyen herkese tesekkurler
alibaba07
29.June.2016, 19:50
Arkadaslar olayi cozdum. Bisikletciden once debriyaj teli aliyoruz. Ardindan sikma vida buluyoruz ve teli kilifina gecirdikten sonra sikma vidayi debriyajin motor blogundaki kismina saglamca oturtuyoruz. Sonra kaldigimiz yerden devam :) orjinal kablosuna para bayilmaktansa veya diger motorlarin kablolarina yarisi kadar da olsa para vermektense bu yol daha ucuz ve saglam. Total maliyet 5tl :) yardimlarini ve bilgilrrini esirgemeyen herkese tesekkurler
Umarım uzun ömürlü olur. Bir müddet kullandıktan sonra sonucu tekrar bildirirseniz daha sağlıklı olur.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.