PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yuksek gidon debriyaj teli

AMZ35
28.June.2016, 16:48
Spyder'imin debriyaj telinin kopmasiyla internette arayisa basladim ve normalde 40-50 tl arasi seyreden bu tel fiyatinin "yuksek gidon debriyaj teli" adiyla 15-20 tl araliginda satildigini gordum. Almis olan, kullanan varsa yardimci olmasi icin bekliyor olacagim simdiden tesekkurler.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ob1kanobi
28.June.2016, 16:58
satılan ürün tel artı muhafazasıysa sıkıntı çıkmaz. Sadece tel olarak satılıyorsa uymayabilir. Gerçi senin muhafaza da kopmuştu. illa ki takım alman gerekir. Dikkat etmen gereken en önemli konu: debriyaj manetindeki telin geçtiği boşluğun şekli... Teller şekline göre piyasa ağızıyla "elma baş, armut baş" vs. diye adlandırılıyor. Buna dikkat etmen gerek.

FurkanC.
28.June.2016, 17:10
Ben jawa teli taktım uyuyor 1 liraya satılıyo çoğu yerde

Tugay Güreşen
28.June.2016, 17:16
Jawa teli iyiymiş :D

anilsedali
28.June.2016, 17:20
Evet benim de başıma geldi deneme yanılmayla bulduk. Yoksa model sorunca yok deyip geçiyorlar.

Bradiaga
28.June.2016, 17:49
Mondial Mct 250 telleride uyuyo olması lazım. Levent motora sor istersen Arda. Bide Güven motor var onda da olur. Şu stop lambasını da bi değiştir artık gözünü seveyim. :)

AMZ35
28.June.2016, 18:01
Vaktim yok malesef cikamiyorum is yerinden. Jawa telini sorarim benim motorcuya 😄

Mondial Mct 250 telleride uyuyo olması lazım. Levent motora sor istersen Arda. Bide Güven motor var onda da olur. Şu stop lambasını da bi değiştir artık gözünü seveyim. :)
Abi stop aldim, taktim 2 3 hafta kadar oldu. Kacmis gozunden :)

Bradiaga
28.June.2016, 18:09
Abi stop aldim, taktim 2 3 hafta kadar oldu. Kacmis gozunden :)

Özür dilerim kardeşim.Dostlarımın arkasına sık sık bakmak adetim değil.

CaNeR
28.June.2016, 18:35
motor tamircisine git debriaj teli iste 3 liraya filan veriyolar hiç araştırma böle basit bişey için 8)

alibaba07
28.June.2016, 20:15
Jawa teli olayını sevdim 😂. 40-50 tl nerde 1 tl nerde

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AMZ35
28.June.2016, 20:18
Jawa telini sordum. Baglanti kismi bizim motorlarinkinden farkli oldugu icin cok omurlu olmuyormus. Hani alan iki uc tane alsin ki koparsa toplayabilsin hemen yolda kalmamak adina :) bi servisten orjinal isteticem artik.

2_rock
29.June.2016, 01:58
Ben ural motorumun gidonunu yükselince tel falan bulamadım o yüzden gittim bir yerden scooter arka fren teli aldım ve ucuna kelebek takarak bu işi bitirdim 🤘🤘🤘🤘

AMZ35
29.June.2016, 02:35
Ben ural motorumun gidonunu yükselince tel falan bulamadım o yüzden gittim bir yerden scooter arka fren teli aldım ve ucuna kelebek takarak bu işi bitirdim 🤘🤘🤘🤘
Disinda siyah kaplama yok mu senin telin

AMZ35
29.June.2016, 19:40
Arkadaslar olayi cozdum. Bisikletciden once debriyaj teli aliyoruz. Ardindan sikma vida buluyoruz ve teli kilifina gecirdikten sonra sikma vidayi debriyajin motor blogundaki kismina saglamca oturtuyoruz. Sonra kaldigimiz yerden devam :) orjinal kablosuna para bayilmaktansa veya diger motorlarin kablolarina yarisi kadar da olsa para vermektense bu yol daha ucuz ve saglam. Total maliyet 5tl :) yardimlarini ve bilgilrrini esirgemeyen herkese tesekkurler

alibaba07
29.June.2016, 19:50
Arkadaslar olayi cozdum. Bisikletciden once debriyaj teli aliyoruz. Ardindan sikma vida buluyoruz ve teli kilifina gecirdikten sonra sikma vidayi debriyajin motor blogundaki kismina saglamca oturtuyoruz. Sonra kaldigimiz yerden devam :) orjinal kablosuna para bayilmaktansa veya diger motorlarin kablolarina yarisi kadar da olsa para vermektense bu yol daha ucuz ve saglam. Total maliyet 5tl :) yardimlarini ve bilgilrrini esirgemeyen herkese tesekkurler

Umarım uzun ömürlü olur. Bir müddet kullandıktan sonra sonucu tekrar bildirirseniz daha sağlıklı olur.