PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosiklet Hırsızlığı

grcn
04.July.2016, 07:33
Cümleten günaydın RR ailesi. Ben başımdan geçen bir hırsızlık olayını anlatayım sizlerle paylaşayım allah korusun da başa gelirse ne yapılır edilir fikir sahibi olunsun diye yazmak istedim. daha önceden benzer bir konu açıldıysa kusura bakmayın. Yaklaşık 2 hafta önce ankara'dan memlekete (KÜTAHYA) döndüğüm gün 18 haziran gecesi babamın KANUNİ marka motosikleti İFTAR saatinde kapının önünden çalındı. Tabi ilk iş olarak polis arandı ifadedir tutanaktır halledildi. Sonra deyim yerindeyse kapı kapı motor arandı tarandı. Sonra eş dost tavsiyesi derken her ilde bulunan varoş mahallenin malum insanlarına sorun soruşturun dendi. Araya adamlar sokuldu sorulup soruşturuldu ve bir gün abi senin motoru bulduk diye haber geldi babama. Eğer soruşturduğunuz kişiler sağlamsa motoru geri sahibine satacaklarmış. o gün gidildi malum yerin malum insanlarına ama motor görülmediği için korkutup kaçırmamak adına üstelenmedi. ertesi gün motor bu diyerek geldi getirdikleri motor 100cclik deyim yerindeyse apaçi motoru. değil dendi konu kapandı ta ki bu gece Sahur vakti gelen telefona kadar. polis memuru aradı motorunuz bulundu diye. gittik adam ben buldum falan filan dedi. Allah razı olsun iyi ki polisi aradın dedik dedik ama olayın aslı da farklı büyük ihtimalle bu motor bunların çocuklarına bulunduğunu düşündüğümüz gece satıldı. Sonra bunlar da o motorla gezerken bir polis devriyesine falan denk geldi araya tanıdıklar sokularak motor bulunmuş numarası yapılarak bize teslim edildi. motorun plakası yok ve ön farı yok öğrendiğim kadarıyla farı söküp düz kontak yapıyorlarmış. Biraz uzun oldu yazı ama buradan çıkarılacak sonuç şu eğer küçük bir yerde iseniz ve il dışına çıkmadığını düşünüyorsanız ne kadar eş dost varsa araya sokmaya bakın bi şekilde gören eden olur ve ilk bakacağınız yer de o malum insanlar olmalı. Allah kimsenin başına vermesin. prosedürle ilgili gerekli sorular olursa da cevaplamaya çalışırım.

Hiracan
04.July.2016, 08:40
Kardeşim gelmiş geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış cidden.

CELİL
04.July.2016, 09:08
Merhaba Gürcan çok geçmiş olsun motoru bulabilmeniz çok sevindirici Allah kimseye göstermesin

Siyah Adam
04.July.2016, 09:28
Çok geçmiş olsun motoru bulmanıza sevindim ☺

alibaba07
04.July.2016, 09:48
Geçmiş olsun. Allah vicdansizlardan korusun.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AnadoluKartalı41
04.July.2016, 13:23
Abi geçmiş olsun, dediğin gibi her ilde belli kişiler var bilindik hırsız. Biz genelde araya adam sokmuyoruz gidip direk buluyoruz sonrası malum :cheesy: allah kimseyi böyle bir durumla karşı karşıya bırakmasın

drmahoo
04.July.2016, 14:05
Geçmiş olsun. mutlu son olmuş bu iyi ama tavsiyeler için tesekkurler

Bahadır
04.July.2016, 14:30
Bulabilmiş olmanız iyi birşey.Allah bizi de motorlarımızı da kötü niyetli insanlardan korusun :)

RaptoRider
04.July.2016, 15:53
Geçmiş olsun bulunmuş olması çok güzel motosiklet hırsızlığı arttı dikkatli olalım 8)

İlker DİNÇER / RaptoRider
ANTALYA

BeBeRuhi13
04.July.2016, 17:45
Geçmiş olsun tekrarı yaşanmaz inşallah

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

detailer
04.July.2016, 19:25
Geçmiş olsun Allah böylelerini ıslah etsin

HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bypale
04.July.2016, 20:56
Geçmiş olsun gürcan8) bulunduğuna sevindim

MUSTAFA48
05.July.2016, 10:25
gecmı olsun yınede bulabılmıssınız bunada sukur denmelı

grcn
05.July.2016, 10:49
Teşekkür ederim herkese. Allah korusun hepimizi bu kötü niyetlilerden.

Tugay Güreşen
05.July.2016, 12:50
Geçmiş olsun, bulunması güzel bir haber umarım kimse yaşamaz böyle bir durumu..

anilsedali
05.July.2016, 22:58
Cümleten günaydın RR ailesi. Ben başımdan geçen bir hırsızlık olayını anlatayım sizlerle paylaşayım allah korusun da başa gelirse ne yapılır edilir fikir sahibi olunsun diye yazmak istedim. daha önceden benzer bir konu açıldıysa kusura bakmayın. Yaklaşık 2 hafta önce ankara'dan memlekete (KÜTAHYA) döndüğüm gün 18 haziran gecesi babamın KANUNİ marka motosikleti İFTAR saatinde kapının önünden çalındı. Tabi ilk iş olarak polis arandı ifadedir tutanaktır halledildi. Sonra deyim yerindeyse kapı kapı motor arandı tarandı. Sonra eş dost tavsiyesi derken her ilde bulunan varoş mahallenin malum insanlarına sorun soruşturun dendi. Araya adamlar sokuldu sorulup soruşturuldu ve bir gün abi senin motoru bulduk diye haber geldi babama. Eğer soruşturduğunuz kişiler sağlamsa motoru geri sahibine satacaklarmış. o gün gidildi malum yerin malum insanlarına ama motor görülmediği için korkutup kaçırmamak adına üstelenmedi. ertesi gün motor bu diyerek geldi getirdikleri motor 100cclik deyim yerindeyse apaçi motoru. değil dendi konu kapandı ta ki bu gece Sahur vakti gelen telefona kadar. polis memuru aradı motorunuz bulundu diye. gittik adam ben buldum falan filan dedi. Allah razı olsun iyi ki polisi aradın dedik dedik ama olayın aslı da farklı büyük ihtimalle bu motor bunların çocuklarına bulunduğunu düşündüğümüz gece satıldı. Sonra bunlar da o motorla gezerken bir polis devriyesine falan denk geldi araya tanıdıklar sokularak motor bulunmuş numarası yapılarak bize teslim edildi. motorun plakası yok ve ön farı yok öğrendiğim kadarıyla farı söküp düz kontak yapıyorlarmış. Biraz uzun oldu yazı ama buradan çıkarılacak sonuç şu eğer küçük bir yerde iseniz ve il dışına çıkmadığını düşünüyorsanız ne kadar eş dost varsa araya sokmaya bakın bi şekilde gören eden olur ve ilk bakacağınız yer de o malum insanlar olmalı. Allah kimsenin başına vermesin. prosedürle ilgili gerekli sorular olursa da cevaplamaya çalışırım.

bilgiler için teşekkürler. Güvenlikli site ve garajların dışında heryer güvensiz. Umarım kimsenin başına gelmez.

Legend of universe
06.July.2016, 13:03
Çok geçmiş olsun benim tavsiyem en görünmicek yerlerden birine uygun bir gps takmak

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evocan(aj)
07.July.2016, 16:23
Çok geçmiş olsun :(