PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hararet mi nedir bir yardım arkadaşlar

Dgsablk
07.July.2016, 23:52
Arkadaşlar fazla sıcaktan mıdır, neydendir acaba? Birdaha böyle olursa ne yapmam gerekir. Çok fan açıyor birde motor 5 kmde bile fan açıyo havalardan mıdır normal midir?
https://s31.postimg.org/nseqhm0qf/image.jpg (https://postimg.org/image/nseqhm0qf/)
Şu kırmızı lambadan bahsediyorum ☺

CELİL
07.July.2016, 23:56
Merhaba Doğuş bu sıcak havalarda sık sık fan çalışıp durması normal bir durum ama kırmızı hararet lambasının yanması sıkıntı demek lamba yanık kullanma yedek su deposundaki suyu kontrol et üçte 2 sili dolu üçte bir boş olması gerekiyor eksikse suyu tamamlarsın bunun dışında motor soğukken'de kırmızı lamba yanıyorsa hararet müşürü bozulmuştur değiştirmek gerekir ama soğuyunca sönüyorsa radyatörde su eksik olabilir veya devirdaimde sorun olabilir kolay gelsin 8)

Dgsablk
08.July.2016, 00:09
Merhaba Doğuş bu sıcak havalarda sık sık fan çalışıp durması normal bir durum ama kırmızı hararet lambasının yanması sıkıntı demek lamba yanık kullanma yedek su deposundaki suyu kontrol et üçte 2 sili dolu üçte bir boş olması gerekiyor eksikse suyu tamamlarsın bunun dışında motor soğukken'de kırmızı lamba yanıyorsa hararet müşürü bozulmuştur değiştirmek gerekir ama soğuyunca sönüyorsa radyatörde su eksik olabilir veya devirdaimde sorun olabilir kolay gelsin 8)

Teşekkür ederim Celil Abi, eve gelmeme 30 mt kala yanmaya başladı iyiki, biraz çalışır vaziyette beklettim sonra stop ettim fan kapanana kadar kontak açık vaziyette bekledim. 15 dakika kadar sonra tekrar baktım, sıkıntı yok sönmüş kırmızı ışık. Tekrarlarsa bakıcam artık çok teşekkür ederim. Yedek su tankında su eksiği yoktu bu arada ilk ona baktım ve sık sık kontrol ediyorum. Son 2 haftada 1000 km yol yaptım, çok sıcak sanırım yoruldu motor ☺

FurkanC.
08.July.2016, 00:19
Radyatörün içinde sadece su varsa onuda antifrizle değiştir

Dgsablk
08.July.2016, 00:25
Radyatörün içinde sadece su varsa onuda antifrizle değiştir

2000 bakımında komple bir elden geçireyim. Teşekkürler Furkan kardeşim 😊

grolof
08.July.2016, 11:22
2000 bakımında komple bir elden geçireyim. Teşekkürler Furkan kardeşim 😊
Su veya antifriz ile bir alakası yoktur.
Devirdaimde bir problem vardır,radyatörde tıkanma vardır,fan iyi soğutamıyordur.En iyisi ustanın yanında harareti yükselene kadar çalıştırıp arızayı bulmanız lazım.