Orijinalini görmek için tıklayınız : 2.el 30binde 2006 model e9 alinir mi ?
Bbpro01
09.July.2016, 19:43
Merhabalar arkadaslar, adanada kirmizi 2006 model dd250 e9 modeli , 30bin kmde temiz bir regal raptor buldum. Ogrenciyim, 4500tlye alacagim alirsam. Sizce alinir mi? Bana cikartacagi masraflari kronik sorunlar gibi. Yardimci olursaniz sevinirim. Araniza katilacagim kafama yatarsa. Saygilar.
Merhaba Burak önce kendini Tanışma başlığında tanıtırsan seviniriz 8)
http://www.raptorriders.com.tr/forums/newthread.php?do=newthread&f=27
Bbpro01
09.July.2016, 21:57
Pekala tanittim kendimi,soruma yardimci olacak olan varsa sevinirim
FurkanC.
09.July.2016, 22:23
Dostum şahsi fikrim parana yazık olur ekim-kasım aylarını beklersen fiyatlar düşüşe geçiyor o paraya daha güzel makinalar bulabilirsin bende öğrenciyim motor alma sürecim kış sezonuna kalmıştı piyasayı uzun süre takip ettim fiyatlar baya oynuyor
Merhabalar arkadaslar, adanada kirmizi 2006 model dd250 e9 modeli , 30bin kmde temiz bir regal raptor buldum. Ogrenciyim, 4500tlye alacagim alirsam. Sizce alinir mi? Bana cikartacagi masraflari kronik sorunlar gibi. Yardimci olursaniz sevinirim. Araniza katilacagim kafama yatarsa. Saygilar.
Merhaba Burak 30 bin km bizim makinalar için özellikle eski tip blansörsüz makinalar için yüksek riskli km lerdir 2011 e kadar olan modeller eski tip blansörsüz motora sahip ve biraz titreşim vardır 2011 sonu ve üstü modeller blansörlü yeni geliştirilmiş motora sahiptir titreşim yok gibidir şanzuman ömürleri 25 bin km civarıdır sıfır komple şanzuman yaptırma maliyeti aşağı yukarı 1000 tl civarıdır onun için almadan bir ustaya şanzumanını kontrol ettirmek lazım fiyat olarak 4000 tl ye kadar temizse alınabilir ama imkanın varsa blansörlü modellere bak kolay gelsin 8)
Bbpro01
09.July.2016, 22:37
Motorsiklet arkadasimin. 1den 2 ye atarken vitesi yumusak vurunca bosa geciyor. Bu sanziman problemi mi acaba. Ayrica bir ustaya gittim ve adam bakmadan bile cin mali,degmez,cok dert acar basina dedi. Ogrenciyim basimin az agrimasi onemli. Arkadasim gecen ay 700tllik masraf yapmis motora. Ayrica 3200pesin 1300 taksitle 1senede odeyecektim. Tekrardan tavsiyelerinizi alabilirsem cok mutlu olurum.
Vitesler 1 ile 2 arasında boşa geçmesi gerekiyor boş vitesi orada zaten bunun dışında bu kadar yaşlı ve yüksek km de makina dertsiz masrafsız olmaz malesef Regal Raptor' lar çin makinalar içinde alınabilecek en sağlam makinadır ama sonuçta 10 yaşında bir çinli masrafsız olmaz malesef büyük masraf çıkaracağı 2 yer var 1 şanzuman 2 piston , gömlekler motor sorunluysa yağ yakıyorsa egsozlardan gaz verince mavimsi beyaz duman atar şanzuman sorunluysa yolda giderken vites'den atma yapar ve şanzumandan 1 veya daha fazla viteste giderken uguldama sesi gelir bunları usta kontrol edebilir 8)
anilsedali
09.July.2016, 23:46
Merhaba, 2006 30 bin km 250'lik alacağına 2012-2015 150cc almanı öneririm. Sıfırı 6950 + plaka ve ruhsat harcıdır. İkinci el 4500'e temizini bulursun. Antalya'ya gelme imkanın olursa da yardımcı olurum anlaşırız.
wildworld
10.July.2016, 15:07
Km fazla yaş fazla ancak iyi bir ustan varsa gösterebilirsin benim fikrim alınmamasından yana
MUSTAFA48
12.July.2016, 04:24
Bende e9 kullanicisiyim benim mtorum 2007 model 14.000 de celil baskanin da dedigi gibi sanzumana baktir gercekten onemli ha bir de sunu diyeyim 30000 bizim motor icin skintili surekli ugrasirsin. Ona gore kararini kendin vericeksin
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
esadRG
20.July.2016, 23:50
bende hem eski kasa kullanıcısı olduğumdan hemde sitede motoru komple parçalayıp toplayanlardan biri olduğumdan yazmak istedim bak ustam eğer motorun ilk sahibi adam gibi kullanmışsa korkma al bende 2007 var 6 senedir bende motor daha yeni ufak bi kaza geçti başımızdan ihmal ettim motoru o yüzden komple gömlek piston değiştim bu motorların 20000 gibi bi kilometrede şanzıman bilyalarını dağıttığı söyleniyor ama benim başıma gelmedi sadece korkumdan söküp değiştirdim motorum şuan 41000 dedi ve hala on numara ama gömleklere bişey diyemem ustan varsa kompresyon testi yapsın ama sekman atılmış bir motor almanı tavsiye ederim 05466058231 takıldığın yerde özelden de arayabilirsin 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.