Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal raptor dd150 WhatsApp grubu
Alanjaweb
10.July.2016, 00:00
Sa arkadaş lar iyi forumlar bi WhatsApp grubu kuralim diyorum dd150 si olanlar, bir sıkıntıda bir öneride birbirimize anlık destek olabilmek için, iyi olacağı kanaatindeyim, gruba eklenmek isteyen arkadaşlar GSM no larini buraya yazsin ben ekleyim gruba.
Ahmet bizim bilgimiz onayımız olmadan açık ekrandan böyle bir talepte bulanamazsın forum zaten iletişim yardımlaşma için var arkada yazışacaksanız burayı kapatalım
A.selam iyide whatsapp dan yaptığın bilgi paylaşımların kime faydası olur? Forum zaten bunun için var 3 5 yıl sonrada yaşanan sorun, bilgi vs. Paylasilanlari motor sahipleri gorecekki faydamiz dokunsun.. eminim dostane olarak konu actiniz ama bu forumun ( bilgi, paylaşım ) mantığına uyusmaz
Alanjaweb
10.July.2016, 19:18
Ahmet bizim bilgimiz onayımız olmadan açık ekrandan böyle bir talepte bulanamazsın forum zaten iletişim yardımlaşma için var arkada yazışacaksanız burayı kapatalım
Tamamdır sıkınti yok hocam. Herkes sürekli forumda online olmayabiliyor. Ama WhatsApp sürekli herkeste Aktif. Ben onun için düşündüm. K bakmayın amacım kötü değil. Peki bir kategori olusturamazmiyiz. Her model için. Madem amaç tertipli ve düzenli bir forum oluşturmak. Bu şekilde daha düzgün olabilir. Bizim içinde gelecek yeni üyeler içinde güzel olur bence. Mod arkadaşlarda konuları gerekli modellere taşırlar çok güzel olur. Çünkü ben araştırırken zorlandım dd150 için mesela
Bypale
10.July.2016, 21:26
Tamamdır sıkınti yok hocam. Herkes sürekli forumda online olmayabiliyor. Ama WhatsApp sürekli herkeste Aktif. Ben onun için düşündüm. K bakmayın amacım kötü değil. Peki bir kategori olusturamazmiyiz. Her model için. Madem amaç tertipli ve düzenli bir forum oluşturmak. Bu şekilde daha düzgün olabilir. Bizim içinde gelecek yeni üyeler içinde güzel olur bence. Mod arkadaşlarda konuları gerekli modellere taşırlar çok güzel olur. Çünkü ben araştırırken zorlandım dd150 için mesela
Ahmet gürkan merhaba. Aslında konu şuki. Forumumuz ve grubumuz bir markaya ve onun modellerine bağlı bir grup olmadığı için yapılmaması bu yönde karar alınmıştır. Fikrinde güzel belki ama whatsap grubu kurmak bu durumda insanları bireyselleştirmek olur. Bu doğrultuda RaptorRiders bir motorsiklet grubudur. Kaynağıda forumdur. Ve Chopper Custom Cruiser model her iki tekere marka farketmeksizin topluluk ve katılım sağlar. Bilgiler kısıtlı olabilir yada ulaşım imkanı zor gözükebilir. Ama şuan kategori yapmak bu varolan bilgilerin hepsini çöpe atmak olur. Olanda kaybolup gider. Bu yüzden eldeki ile yetinmek gerek. İlgin ve anlayışın için teşekkür ederim kardeşim. Antalya ekipteki arkadaşlarla iletişim kurarsan sana 150 cc hakkında pratik olarak yardımcı olacaklardır. Bu daha faydalı olur.8)
alibaba07
11.July.2016, 00:27
Ben motorumu yeni aldım ve alırken kafama 100 lerce soru takıldı. Ancak bunu başta Celil başkan olmak üzere onlarca üye yanıtladı. Hem de bunu 3-4 sene evvelden yaptilar. Kafama takılan soruları birileri zaten sormus ve yanıtlamış idi
Forum olayının en güzel yanlarından birisi bu. Şu anda yazdiklarimizdan yıllar sonra insanlar yararlanacaklar.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MUSTAFA48
12.July.2016, 04:18
Ahmet kardesim sen herhangi sorunda forumda paylasirsan ben ve diger arkadaslar elimizden geldikce yardimci olucaz sana. Ha herkes foruma giremiyor vakti olmuyor demissin. Herhangi bir problemin varsa sen whatsaba yaz biz sana yardimci olalim diger arkadaslarda bundan faydalanmak istiyorsa aktif olucak ve takipte kalicak
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bahadır
12.July.2016, 10:31
Zaten sormak istediğinden fazlasını arama motorundan bulacağından hiç şüphen olmasın 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.