Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadınım dedim inanmadılar
gokceceviker
10.July.2016, 15:36
Bayram nedeniyle Aldora kardeşimizin düğününe gidemedim ve sonrasında virajlarıyla korkuttukları kuşadasına gitme kararı aldım. Akşam 6 gibi yola çıktık geceye kaldık dolayısıyla karanlıkta sürmek zorunda kaldık (Bir kadın sürücü olarak o çok korkuttukları virajlar vız geldi tırıs gitti) Akşam kuşadasına vardığımizda RR ailesinden hala birilerinin olduğunu öğrendik ve önder camping e teker bastık kardeşlerim ve abilerim sağolsunlar bizi çok iyi karşıladılar sohbet muhabbet derken geceyi gündüz ettik.
Ertesi gün eğlenmek için aquapark a gittik gittigimizde 2 motor olmamiza rağmen önde olan toprak onur a görevliler o günün aile günü olduğunu ve giremiyeceğimizi söylediler ben beraberiz desemde devam ettiler kadın olduğumu vurgulasamda kadın motor mu sürer tepkisi aldım en sonunda kaskı çıkartın o zaman görelim beyfendi lafını da yedikten sonra kaskı hemen çıkarttim çok özür dileyip ilk defa böyle bi motoru kadın sürdüğünü söylediler şaşkınlikla ve gülerek içeri girdik hala aklıma geldiği zaman gülüyorum umarım ülkemizde benim gibi kadın sürücüler artar :)
Akşaminda kamp a döndüğümuzde Aldora ve ailesinin gelceğini öğrendim mangal yapmak için alışveriş derken geldiler etlerimizle beraber çilingir soframızı kurduk ve muhabbet dolu bir gece geçirdik
Raptorriders kulubu sayesinde manevi anlamda bir sürü abi ve kardeş edindiğim için mutluyum
RR ailemizde kadın sürücülerin çoğalması dileğiyle :)
UğurOrhon
10.July.2016, 15:51
Toplumda yaygın olan yanlış kanılardan birisi daha. Efendi motorcu olmaz, kadın motorcu olmaz, motorcu tayfası illegal işler çevirir. Birazcık marjinaliz diye abartıyorlar :)
Antalya - Merkez
Siyah Adam
10.July.2016, 16:05
Klasik kafa yapısında olan insanlar hala daha at gözlüğüyle bakıyorlar. İnşallah bu kötü bakış açılarını yıkabiliriz ki "RR ailesi" olarak çok güzel işler yapıyoruz.
gabriel cash
10.July.2016, 16:09
kadın girdiği yeri güzelleştirir. ve bir kadın motorcuların arasına giriyorsa orayı da güzelleştirir. umuyorum ki motosiklet kullanıcısı kadın sayısı artar da hem imajımız bir nebze de olsa düzelir, hem de "motorcu serseriler" düşüncesi az da olsa kırılır.
Gurur verici Gökçe hanım.. inşallah bu grubun Armasınıda yeleğinizde taşır sürüşlerde, gittiğiniz ortamlarda RR Patchini sırtınızdan düşürmezsiniz..
sizi gören diğer bayan sürücülerede ilham vermiş olursunuz.. Dileklerinize bende katılıyorum işallah sizin gibi bayan sürücüleri daha çok aramızda görürüz..
Rednexi
10.July.2016, 16:25
hahahaha valla sağlam güldüm :) o an orada olmak isterdim :)
2_rock
10.July.2016, 16:27
Gökçe ,insanlarımız sizin gibi motorculari gördükçe fikir ve mantaliteleri değişiyor o yüzden ara gaz vermeye devam 😎 bu arada mükemmel bir gece geçirdik hep beraber çok teşekkür ederiz.
detailer
10.July.2016, 17:08
Çok güldüm yahu Ne günlere kaldık bi de kaskı çıkartın görelim demişler [emoji23]
HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hahahaha yav ne insanlar var arkadaş :):):)
FatalSarac
Raptor Riders DENİZLİ
RUSBERK
10.July.2016, 18:58
Hayır benim anlamadığım bugün aile günü lafı bizler yalnızken ne yapıyoruz ki boyle bir konsept ortaya atıyorlar. Anayasadaki eşitlik ilkesine aykırı çok kızıyorum bu olaya evli biri kız iki çocuk babası olarak
RUSBERK
10.July.2016, 19:00
Bu arada, böyle güzel günler geçirmek ben dahil herkese nasip olur inşallah
Kardesim uzun yol yapmalar falan iyice alistin bakiyorum alete :) nice yollara beraber :) olaya da cidden guldum :D
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AnadoluKartalı41
10.July.2016, 20:55
Ben bayanım dediğinizde inanmamaları gerçekten trajikomik :cheesy:
Ve ben de iyi ki bu aileyle tanıştım. İyi ki varsınız RR ailesi
Hiracan
10.July.2016, 22:01
hahah elemanlarda da biraz sıkıntı varmış ya :) Biz ertesi günkü sofrayı kaçırdık demek :cry:
atagenes
11.July.2016, 05:01
Hahaha, gercekten cok komik olmus Gökçe :DD motor kullanan biz kadinlarin kaderi sanirim, yine de komik ve guzel anilar, cunku simdiye kadar bir kadin motorcu oldugum icin ciddi anlamda kotu bir tepkiyle karsilasmadim hatta tam tersi saskinlikla karisik saygi gorunce mutlu oluyor insan. RR ailesinin varligi ve yanliz hissettirmemesinin de ayri yeri var. Tekerine tas degmesin 8)
MUSTAFA48
11.July.2016, 05:57
gökçe masallah bodruma da beklıyoruz senı basımız ustune :) burdada aılen var :)
bence kadınlar hep chopper kullansın.
Güzel ülkemin bir o kadar güzel yurttaşlarının böylesi tutumlarına sadece gülüp geçmek gerekiyor bazen. Geri kalan zamanın güzelliği en iyi teselli olmuştur bence
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tugay Güreşen
11.July.2016, 12:57
Haha çok iyi olmuş valla film sahnesi gibi :D İyi bozulmuştur eleman :::::
ckaraca
11.July.2016, 13:01
Gökçe süpersiniz :)
Draven
12.July.2016, 04:03
Abim şimdi anlattıklarının hepsi süper de, ben buradan bir çıkarım daha elde ettim :D
Demek ki neymiş, Gökçe olmadan Toprağa Aquapark bile haram :cheesy:
Şaka bi yana iyi ki varsın, iyi ki aramızdasın abim 8)
Gece gece güldürdün :) Böyle böyle insanların ön yargılarını yıka yıka devam et. Tekerine taş değmesin 👍
selmankaya
12.July.2016, 14:20
Toplumda yaygın olan yanlış kanılardan birisi daha. Efendi motorcu olmaz, kadın motorcu olmaz, motorcu tayfası illegal işler çevirir. Birazcık marjinaliz diye abartıyorlar :)
Antalya - Merkez
Görüldüğü üzre olabiliyormuş, bu kanıları yıkmak lazım kardeşim sana sonuna kadar hak veriyorum ;)
toprakonur
12.July.2016, 15:33
Abim şimdi anlattıklarının hepsi süper de, ben buradan bir çıkarım daha elde ettim :D
Demek ki neymiş, Gökçe olmadan Toprağa Aquapark bile haram :cheesy:
Şaka bi yana iyi ki varsın, iyi ki aramızdasın abim 8)
Sorma abi ya gokcesiz bir yere giremiyorum artık
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.