Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : RR İSTANBUL Anadolu Yakası üyelerimizden acil yardım bekliyorum

UğurOrhon
12.July.2016, 06:18
Ah bu 250cclik cruiser-chopper çıkmazı başlıklı konuyla birlikte hem Rks hem de Gv250 ilanlarına baktım ve en mantıklı gelen motoru seçtim. Sahibiyle görüştüm f/p açısından uygun olduğuna karar verdim. Sıra geldi motoru kontrol ettirmeye.

İşte burda sizlere işim düştü kardeşlerim, abilerim. Kartal, çarşı mah. inde beni bekliyor müstakbel motorum. Yakın olan, yardımcı olabilecek üyelerimize duyurulur. İsteğim motorun bir ustaya kontrol ettirilmesinden ibarettir. (usta en kılkuyruk, en uyuzundan olursa makbuldür) [emoji1] Yardım edecek üyemize Antalya'dan ne isterse hediyemdir [emoji4]

Antalya - Merkez

CaNeR
12.July.2016, 09:18
Uğur kardeşim o civarlarda servis varmı diye bi bakmak lazım ama en kötü biz kontrol ederiz. Sen bize ilan bilgilerini gönder müsait olduğumda kontrol için gerekeni yaparız en yakın zamanda 8)

Ferhat BASTEM
12.July.2016, 10:07
Motor almak bizim işimiz :artiz:

UğurOrhon
12.July.2016, 10:21
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-sahibinden-2012-model-13.000km-de-kazasiz-ciziksiz-aksesuarli-319204354/detay

Çok teşekkür ederim [emoji4]

Antalya - Merkez

UğurOrhon
12.July.2016, 10:32
Niyetim bir an evvel bu işi halletmek. Satıcı ile konuştum, şimdi haber bekliyor. Ne kadar çabuk, o kadar güzel. [emoji16] [emoji1]

Antalya - Merkez

alibaba07
12.July.2016, 11:08
İnşallah hayırlısı olsun. Motor resimlerde güzel duruyor

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siyah Adam
12.July.2016, 13:08
Hayırlısı olsun 👍🏻☺

UğurOrhon
14.July.2016, 00:11
Caner kardeşime buradan tekrar teşekkür ediyorum. Sağolsun, ilgilendi, uğraştı. Varlığınızı, dostluğunuzu bilmek güven veriyor.

Antalya - Merkez

wildworld
14.July.2016, 00:22
Caner kardeşime buradan tekrar teşekkür ediyorum. Sağolsun, ilgilendi, uğraştı. Varlığınızı, dostluğunuzu bilmek güven veriyor.

Antalya - Merkez

sonuç nedir abi geliyor mu koreli gelin:::::

UğurOrhon
14.July.2016, 00:24
Elimde çok iş var. Onları halledince gidip getireceğim kısmetse

Antalya - Merkez

wildworld
14.July.2016, 00:26
Elimde çok iş var. Onları halledince gidip getireceğim kısmetse

Antalya - Merkez

Hayırlı olsun diyelim mi o zaman

UğurOrhon
14.July.2016, 00:27
Daha demeyelim. Sana diyelim mi:)

Antalya - Merkez

wildworld
14.July.2016, 00:28
Daha demeyelim. Sana diyelim mi:)

Antalya - Merkez

Bana daha demedin değil mi sen :yorgun:

CaNeR
14.July.2016, 09:11

Antalya - Merkez

Rica ederim kardeşim ne zaman bişeye ihtiyacınız olsa elimizden geldiğince bütün kardeşlerimizin yanında oluruz dostuk birlik beraberlik kardeşlik bunu gerektirir. Sende umarım yeni makinene bi an önce kavuşursun kardeşim hayırlısı olur inşallah 8)

UğurOrhon
14.July.2016, 10:25
Rica ederim kardeşim ne zaman bişeye ihtiyacınız olsa elimizden geldiğince bütün kardeşlerimizin yanında oluruz dostuk birlik beraberlik kardeşlik bunu gerektirir. Sende umarım yeni makinene bi an önce kavuşursun kardeşim hayırlısı olur inşallah 8)
Eyvallah. Yakın zamanda görüşmek dileğiyle [emoji106]

Antalya - Merkez