Orijinalini görmek için tıklayınız : ISPARTAKULE-RR Daytona 250e-6C
Merhaba arkadaşlar.
Foruma internet aramaları sayesinde ulaştım. Ben de dün akşam itibari le RR Daytona 250e-6C almış bulunuyorum.
Motor kullanımı konusunda çok yeniyim. Daha önce herhangi bir motor da kullanmadım. Akşam site içinde ve etrafına bi kaç tur atmaya çalıştım. Yollarda aranızda olmama daha çok var maalesef
Bahçelievler'de çalışıyorum. Evim Ispartakule'de. Kamu da çalışıyorum. Evliyim ve 2 çocuğum var.
Hobilerim arasında Teknoloji, Sinema, Tüfek ve silah atışları, son olarakta motor.
Forumdan çok bilgi alabileceğimi düşünüyorum. Herkese iyi günler dilerim.
:)
Bay Karamsar
15.July.2016, 16:58
Aramıza hoşgeldin Ersen abi. Daytona'n hayırlı olsun. Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle :)
LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siyah Adam
15.July.2016, 16:58
Merhaba abi aramıza hoşgeldin 👍🏻 Motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah ☺ İyi arada bir iki film muhabbeti çeviririz 😂😂
Teşekkür ederim arkadaşlar. Yollara çıkmaya başladığımda sizlerle de görüşüyor oluruz umarım. :)
Rednexi
15.July.2016, 17:07
Hoşgeldin Ersen abi yollarda aramızda görmek dileği ile :)
Ali ÜNVERDİ
15.July.2016, 17:20
Ersen motorun hayırlı olsun kazasız sürüşler.Evet bilgilenmek için doğru yerdesin bir an önce geliştir motor sürme tekniklerini ve aramızda ol. Sevgiler.
Ersen,
Aramıza hoş geldin.
Yeni makinen hayırlı olsun. Kazasız sorunsuz, gönlünce gezmeler dilerim. Karar vermek ve başlamak çok önemli, sen iki adımı da geçmişin, ekonomik durumunuz müsaitse sürüş için eğitim almanız motora, yola ve sürüşe daha çabuk ve güvenle geçişinizi kolaylaştıracaktır. Ve lütfen yakınlarda biniyorum diye koruyucu ekipman eksiğiniz olmasın. 8)
Ersen abi yeni makinan hayırlı ugurlu olsun.. aramıza hoşgeldin. .
alibaba07
15.July.2016, 20:01
Yeni motorun hayırlı olsun. Ben spyderi ilk aldigimda eve getiremem zannettim ama 1 hafta binince her yere onla gidiyorum artık.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Can Akkuzuluoglu
15.July.2016, 20:07
Ersen hayirli olsun. Ben de ispartakuledeyim. Spyder aldim ben de. Aksam site icinde turluyorum ben de..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Can Vural
16.July.2016, 00:07
Aramıza hoşgeldin , motorun hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde bin insallah ...
MUSTAFA48
16.July.2016, 00:55
aramıza hosgeldın ersen abı yollardada senı aramızda gormek ısterız forumda aktıf olman dılegıyle ogrenmek ıstedıgın her konuyu bızımle paylasabılırsın
Andarkan_
16.July.2016, 10:13
Aramıza hoşgeldin abi motorun hayirli olsun
DenizT
16.July.2016, 11:37
Ersen abi ailemize hoşgeldin yeni daytonan hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Eğer ki durumun varsa kendine bir eğitici ayarlayabilirsin veya yakınlarında olan kişilerden yardım isteyebilirsin eminimki vakti olan arkadaşlar bu işi zevkle yapacaklardır. En kısa zamanda senide aramızda motorunla birlikte görmek isteriz
Tugay Güreşen
16.July.2016, 15:45
Aramıza hoşgeldin yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle
Merhaba Ersen aramıza hoş geldin yeni Daytona'n hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah nazar 8)
gokceceviker
17.July.2016, 12:47
Aramiza hosgeldin abi hayirli olsun :)
Ersen hayirli olsun. Ben de ispartakuledeyim. Spyder aldim ben de. Aksam site icinde turluyorum ben de..
Selam.
Hangi sitede oturuyorsun? Ben Patara sitesindeyim. Akşamları site dışında Banu Evlerinin civarında turluyorum. Beraber turlayalım bi akşam. :)
Kerem Düzgün
25.July.2016, 13:00
RR ailesine hoşgeldiniz
Raptor Riders ailesine hoşgeldin. Yeni Daytonan hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HelmettolgA
25.July.2016, 18:46
aramiza hosgeldin ersen motosikletin hayirli olsun kazasiz belasiz surusler dilerim.Aileye hos geldin.
Can Akkuzuluoglu
25.July.2016, 19:40
Selam.
Hangi sitede oturuyorsun? Ben Patara sitesindeyim. Akşamları site dışında Banu Evlerinin civarında turluyorum. Beraber turlayalım bi akşam. :)
Ben de Patara [emoji3] akşam buluşalım 0533 6928628..
Hoş geldin aramıza ersen abicim :) en kısa zamanda yanımızda olman dileğiyle
LG-D290 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiracan
25.July.2016, 20:03
Abi Daytona'n hayırlı olsun. Hoşgeldin. Nice kilometrelere :Rockn Roll:
Ben de Patara [emoji3] akşam buluşalım 0533 6928628..
Aynı sitede olmamız süper. :)
Yarın akşam 8 de görüşmek üzere..8)
acryvz
16.August.2016, 14:28
Hoşgeldin, forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.