PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kontak Sorunu

Siyah Adam
24.July.2016, 15:52
Merhaba güzel insanlar. Daha ilk motorumu(Spyder250) dün aldım (uzun bir aile ikna konusundan sonra kaporasını verdim). Motorda kafama takılan bir sorun var. Kontağı kapattıktan sonra motoru birdaha çalıştıramıyorum, servise götürüp kırdırdıktan sonra çalıştırıyorum kontak hep açık o yüzden dedi sahibi. Bu sorunu nasıl halledebilirim. Dün birkaç sitede kontak buldum 0 alıp taksam düzelir mi acaba ?

berkehrercan
24.July.2016, 16:13
Bilemedim duzelebilir.Denemek lazim.Demirtaş motordan al kontagi

FouL
24.July.2016, 23:00
Merhaba bir fikirde benden.. ben bugun daytona ma alarm taktırdım hem alarm hemde kontak kapalıyken bile vites bostayken kumandadan uzaktan start stop yapma özelliği var yani fiyati 80 liraya aldım.. hem alarmın olur hemde kontak devre dışı kalır : )

Siyah Adam
25.July.2016, 04:24
Merhaba bir fikirde benden.. ben bugun daytona ma alarm taktırdım hem alarm hemde kontak kapalıyken bile vites bostayken kumandadan uzaktan start stop yapma özelliği var yani fiyati 80 liraya aldım.. hem alarmın olur hemde kontak devre dışı kalır : )

Buralarda bulursam yaptırırım abi fikir çok hoşuma gitti 👍🏻☺

Kerem Düzgün
25.July.2016, 10:11

Murat abi toplantıda paslaşalım :cheesy:

Bradiaga
25.July.2016, 14:46
Ömerim bence komple kontağı değiştir.Alarm işi biraz sıkıntı çıkartıyo. Akü biterse alarm iptal , vurdurayım desen kontak iptal.

Siyah Adam
25.July.2016, 14:59
Ömerim bence komple kontağı değiştir.Alarm işi biraz sıkıntı çıkartıyo. Akü biterse alarm iptal , vurdurayım desen kontak iptal.

Abim kontağı değiştirirsem düzelmeyeceğinden korkuyorum şuan :soru?

Bradiaga
25.July.2016, 15:03
Düzelir ömer. bi oto kilitcisi ne git istersen oda halledebilir sonuçta kilit

HTC Desire 500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatal
25.July.2016, 15:47
Hiç daytona yada spyder yokmu çevrende 3 soket 3 civata tutuyor sök değiştir sorun düzelirse yeni kontak al bence ??

FatalSarac
Raptor Riders DENİZLİ

AMZ35
25.July.2016, 15:48
Ara demirtasi omer belki daha once bu soruna cozum bulmuslardir. Kontak aldiginda durum degismezse diye bastan soyle kendisine olmazsa iade edebilir miyim diye. Kontakla da olmazsa murat abinin dedigi cozum cok ideal

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi