Orijinalini görmek için tıklayınız : Sol silindir tembel çalışıyor
Ghostbiker
29.July.2016, 23:35
Arkadaşlar merhaba
Regal-Raptor 350 e2 motosikletim, sol silindir tembel çalışıyor yüksek devirde veya gaz verince patlıyor hava çıkıyor ama patlama sağ silindirle aynı değil. Karbüratör hava filtrelerini temizlettim buji değiştirdim aynı problem var. Sizce ne olabilir?
Ve bir de uzun yol için bakıma girmek motosikletim bildiğiniz regal raptor dan anlayan servis var mı? Şimdiden teşekkürler
Rednexi
29.July.2016, 23:40
selam dostum,sol silindir tembel çalışmaz bizim motorlarda ustamın ve büyüğüm ve başkanımız Celil abide söyledi,hala söylüyor sol silindir ile sağ silindir birbirini tutmuyor hiç bir zaman aynısı bendede var sol patlıyor durmadan ama sağ patlayınca sanki bomba gibi :D yani bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum bakım olarak benim motorda yeni..
benim bildiğim böyle sorun var ise bilemiyorum belirli belirsiz bi yorum attım yanlış anlaşılmasın 8)
Ghostbiker
30.July.2016, 00:50
:)) ben de pek anlamıyorum ondan. Bi ayar gerekir mi çünkü sol çalışınca güç geliyor motora
grolof
30.July.2016, 01:07
Bujiler yeni ise karburatör senkron ve hava ayarı yaptırman lazım.
Buji karbüratör ayarı yada jikleyi kapatsan bile bazen karbüratördeki miller takılı kalıyor (başıma geldi) onları ittirmen gerekli 😊
FatalSarac
Raptor Riders DENİZLİ
Ghostbiker
30.July.2016, 01:21
Deneyelim bakalım :) olmadı celil abinin dediği ustaya gideceğim sefaköy Ahmet usta demişti
MUSTAFA48
30.July.2016, 04:26
karburatörle ılgılı sorun oldugunu dusunuyorum temızletmıssın ama anlamadım dedıgın gıbı celıl abının kendısıde bakabılır rıca edersen o sesten daha ıyı anlayacaktır.
Tugay Güreşen
30.July.2016, 11:15
Bujiler yeni ise karburatör senkron ve hava ayarı yaptırman lazım.
Bencede senkron ile düzelir gibi geliyor
Bi subap ve senkron ayari yaptir duzelicek
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ghostbiker
01.August.2016, 14:58
:) çok sağolun bi bakıma götüreceğim
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.