Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayseriden merhabalar
gençkan
31.July.2016, 00:11
Herkese merhabalar kayseride 16yaşını bitirmek üzere olan anadolu lisesinde okuyan motor tutkusu çocukluktan beri olan bir kardeşinizim foruma araştirmalar yaparken denk geldim chopper sevdasi yeni başladı daha önceden iki teker sevdası vardı yazları çalışıyorum sağda solda ve kendi paramı kazaniyorum biriktirdigim 4500 lira var bu zamana kadar ki olan paramla regal raptor dd 150 e 2 almayi dusunuyorum yada varsa tavsiyeleriniz onlari alabilirim, ailemde sorun yok motora karşı olarak yani ikna oldular ehliyeti bekliyorum iradeli bir insanım ve elim tornavida tutar teknikten anlarım az çok, ve sagda solda gaza gelipte gazlama olayı sollama olayi vs Yapacagimi sanmiyorum herkes bi sure sonra tutaman kendini desede yani onerilerinizi bekliyorum :)
alibaba07
31.July.2016, 00:16
Aramıza hoşgeldin. İnşallah gönlüne göre bir motor bulursun.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bay Karamsar
31.July.2016, 00:20
Aramıza hoşgeldin kardeşim :)
LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RaptoRider
31.July.2016, 02:40
Kardeşim kayseriden aramıza hoşgeldin temiz bi 250 classic araştır istersen rahat seni üzmez
İlker DİNÇER / RaptoRider
ANTALYA
Siyah Adam
31.July.2016, 02:50
Kardeşim aramıza hoşgeldin 👍🏻 kendi paranı kazanıp bunu biriktirebilmiş olman çok güzel birşey. Motor konusuna gelirsek önce ekipman, ehliyet sonra motor. 150 lilik seni bi 2 3 sene götürecektir iyi bir karar vermişsin. Hayırlısı olsun kardeşim inşallah yollarda senide görürüz 👍🏻😊
gençkan
31.July.2016, 03:17
Ekipmani alirim ondan sonra motor zaten 150 likmi alsam yoksa az daha biriktirip 250 likmi alsam karar veremedim
Kardeşim aramıza hoşgeldin gönlündeki motora kavuşman dileğiyle bana kalırsa direk 250 classic yapıştır uğraşma küçük motorlarla forumda aktif olman dileğiyle
MUSTAFA48
31.July.2016, 06:39
kardesım aramıza hosgeldın umarım hayalındekı motora bır an once kavusursun
Ali hoşgeldin aramıza işallah Gönlünde ki makinana kavusursun acele etmene gerek yok önce ehliyet ve ekipman kask mont eldiven vs toplamayı ihmal etme.. uzun yıllar motora bin : )
gençkan
31.July.2016, 12:18
150 lik bana yetmez mi yada bi süre sonra satıp 250 lige gecmek istesem cokmu zarar ederim
Siyah Adam
31.July.2016, 12:35
150 lik bana yetmez mi yada bi süre sonra satıp 250 lige gecmek istesem cokmu zarar ederim
Kardeşim boyun kilon vs önemli etkenler hakim olabilecekmisin ? Birde yaşın daha genç ben o yüzden 150 derim sana ama 250 likte bir şecenek.
DenizT
31.July.2016, 12:52
kardeşim ailemize hoşgeldin :) öncelikle bi ehliyetini ekipmanlarını vs. onları tamamla sonra az daha biriktirip 250cc lik bi motor alabilirsin. 150 cc başlangıç için güzel bir motordur ama kısa zamanda seni tatmin edecektir ve onu satıp 250cclik bir motor alacağın zaman biraz zorlanabilirsin. Ancak tercih yinede senin ucuz motoru güzel bir 250cc'lik bi makine alıp kendi isteğine göre dış görünüşünü toparlayabilirsin ve o seni uzun süre götürecektir :) umarım herşey hayal ettiğin gibi olur ve senide yollarda görürüz
CELİL
01.August.2016, 00:24
Merhaba Ali Kayseri'den aramıza hoş geldin inşalah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
Hiracan
01.August.2016, 05:52
Kardeşim hoşgeldin. Kendi paranla alman gerçekten takdir edilesi bir şey. Umarım her şey gönlünce olur8)
CaNeR
01.August.2016, 09:14
Aramıza hoşgeldin ali küçük bi başlangıç yapıp kendi emeğinle kazandığın parayla 150 lik bişe bakabilirsin 8) daha sonra ilerde ihtiyaçların artınca kendine daha yüksek cc bi makine bakabilirsin 8)
Eray Gürman
01.August.2016, 10:05
aramıza hoşgeldin, hızlı gitmen sadece ama sadece azrailin hoşuna gider, sen gel bizleri sevindiir yollarda ve aramızda aktif olman dileğiyle tekerin düz bassın, alacağın motorda allah kazasız belasız mor sevdası yaşamanı nasip etsin inşallah
Ömer
01.August.2016, 12:30
Ali hoşgeldin
Tugay Güreşen
01.August.2016, 23:18
Aramıza hoşgeldin ,senin gibi genç kardeşlerimizi aramızda görmek güzel. Herşeyden önce ehliyet ve ekipmanını ayarla kalan bütçe ilede motorunu al. Bir dd150 kullanıcısı olarak sana önerebilirim çünkü benim ilk vitesli motorumdu ve tecrübem yoktu buna rağmen ilk gün gayet rahat kullandım motoru, tabiki bir süre sonra banada olduğu gibi yetmeyecektir 150 cc ama en azından trafiğe alışır motora hakim olmayı düşünmektense trafiği düşünürsün, zaman iöerisinde mutlaka yükseltirsin :cool:
evocan(aj)
01.August.2016, 23:39
Hoşgeldin:)
Legend of universe
05.August.2016, 19:18
Aramıza hoşgeldin kardeşim benim sana nacizane önerimdir asla ve asla gaza gelme motora bindiğimiz anda önceliğimiz kendi güvenliğimiz ve trafikteki diğer insanların güvenliği fevri hareketler ya bize yada diğer araçlara zarar verecektir bunu asla unutmaman dileğiyle
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.