PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hakan ve Furkan Arkadaşlarımız

Ali ÜNVERDİ
11.August.2016, 16:39
Hakan ve Furkan arkdaşımızın bu gün öğrndiğimize göre işten ayrılmışlar geçmiş olsun diyoruz. Arkadaşlar motor satmak için acele etmeyin zaman kazanmaya çalışın.

FouL
11.August.2016, 16:43
Zor durum.. geçmiş olsun.. Makina satmak dertleri çözmez.. umarım yeni işinize kavusursun uz biran önce. .

Eray Gürman
11.August.2016, 16:51
geçmiş olsun, mesleklerinizi öğrenme imkanımız olursa ona göre herkez elinden geldiğince yardımcı olur , daha öncede dediğim gibi onca insanız biyerden muhakkak bişey çıkar

bronks
11.August.2016, 18:06
Geçmiş olsun kardeşler. Allah yardımcınız olsun. Umutsuzluğa kapılmayın bir kapı kapanır diğeri açılır.

Siyah Adam
11.August.2016, 19:25
Her şerde vardır bir hayır aceleci olup gözünüz gibi baktıgınız makinalarınızı satmayın. Birde işiniz konusunda bilgi verirseniz herkes elinden geleni yapacaktır ����

CELİL
11.August.2016, 19:40
Hakan ve Furkan inşallah kısa sürede güzel birer iş bulup durumu toparlarsınız :(

frknulas
11.August.2016, 20:25
geçmiş olsun, mesleklerinizi öğrenme imkanımız olursa ona göre herkez elinden geldiğince yardımcı olur , daha öncede dediğim gibi onca insanız biyerden muhakkak bişey çıkar

Valla çağrı merkezinde çalıştım, kargoda çalıştım, mağazada satış danışmanlığı yaptım, motokuryelik yaptım, saha satış, süpervizör, merchandise yaptim. En sonda motosiklet servis bakım çalıştım son 8 aydır. Kısacası böyle

erdmynr
12.August.2016, 09:08
Çok geçmiş olsun..

10Ur1903
12.August.2016, 09:25
Arkadaşlar geçmiş olsun inşallah kendinize uygun daimi bir iş bulursunuz

megisback
12.August.2016, 09:47
Valla çağrı merkezinde çalıştım, kargoda çalıştım, mağazada satış danışmanlığı yaptım, motokuryelik yaptım, saha satış, süpervizör, merchandise yaptim. En sonda motosiklet servis bakım çalıştım son 8 aydır. Kısacası böyle

Hocam merhaba, anadoluda otursaydın palladiumda seni bi mağazaya sokardık ama avrupada olduğun için malesef. Hayırlısı olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gezgindelikanlı
12.August.2016, 11:43
Bi kapı kapanır bi kapı açılır herseyin hayırlısı inşallah en kısa zamanda işlerin yoluna girmesi dileğiyle

Agahgezgin
12.August.2016, 12:00
Gecmişolsun hakkınızda hayırlısını dilerim gebzede fabrikadayız siviniz varsa yardımcı olabilirim

DenizT
12.August.2016, 13:17
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum ve az beklemenizi tavsiye ederim en ufak bir zorlukta elinizdekileri satmayın derim ki bunlar gözünüz gibi baktığınız çocuğunuz gibi sevdiğiniz makineleriniz ise zorluklara göğüs germenizi beklerim

WOLF
12.August.2016, 13:20
arkadaşlar geçmiş olsun. ani karar verip motorları satmayın. etraftan, mükelleflerden iş durumlarına bakacağım.