Orijinalini görmek için tıklayınız : Aman Dikkat ! Dolandırıcılar Iş Başında
Dalay
12.August.2016, 17:32
Dostlar 1 saat önce internetten banka hesaplarımı incelerken kredi kartımdan dün 1.457 TL'lik harcama yapıldığını gördüm. Ayrintılarına baktım hemen bekleyen provizyon işlemlerinde rentalcars.com adlı internet sitesinden çekildiği gözüküyor. Girdim internet sitesine ingiltere merkezli bir araç kiralama sitesi. Türkçe de var ama aranabilecek bir telefon numarası yok. Iletişim bölümünden yazdım durumu yolladım. Henüz bir geri dönuş olmadı. Bankayı aradım. Kartı iptal ettiler dilekçe yazmamı istediler. Yazdım yolladım. Bakalım nolucak. Yoktan yere canım sıkıldı bu şerefsizler yüzünden. Alper başkan sen bilirsin ne olur süreç sence ?
ckaraca
12.August.2016, 17:35
Geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda çözülür.
gabriel cash
12.August.2016, 17:39
Geçmiş olsun.
ekşi sözlükte de benzer bir olay bir yazarın başına gelmişti. belki yardımcı olur diye linki aşağıya atıyorum.
https://eksisozluk.com/1-agustos-2016-akbank-dolandiricilik-rezaleti--5162404
aycanblmts
12.August.2016, 17:48
çok geçmiş olsun. umarım hallolur.
evocan(aj)
12.August.2016, 18:07
Çok geçmiş olsun umarım en kosa zamanda bu sorun hallolur :(
EVREN
RaptorRiders Bodrum
Gezgindelikanlı
12.August.2016, 18:56
Çok geçmiş olsun banka sorumludur bence onlar cozerler
Hang
12.August.2016, 18:58
Geçmiş olsun... Mağduriyet kısa sürede çözülür umarım
Rednexi
12.August.2016, 19:57
aynısı benim başıma geldi 20 25 gün olmuştur bakalım bekliyorum bende hala
alibaba07
12.August.2016, 20:07
Geçmiş olsun. Çok kötü bir durum. İnşallah kısa sürede olay çözülmüş olur
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Agahgezgin
12.August.2016, 20:54
Gecmişolsun umarım bir an önce cözülür
Ali ÜNVERDİ
12.August.2016, 21:52
Şifresiz kullanım nedeniyle veya ordino ise "imza sahtekarlığı" kimlik kontrolu zorunludur.Satıcı tamamen sorumludur.şifreni biliyorlar ise sen sorumlusun kartın sigortalı ise sigortadan tasfiye edilir borç kayıtları.1 ay içinde belli olması lazıM eskiden böyle idi..
Coctailozer
13.August.2016, 12:16
geçmiş olsun onur. umarım iadesi gerçekleşir ve sorun çözülür
DenizT
13.August.2016, 12:20
öncelikle geçmiş oldun dilerim umarım en kısa zamanda hallolur
MUSTAFA48
13.August.2016, 12:52
onur abı selamlar ben araç kırlama fırmasında calısıyordum rentalcarsdan arac kıralayanlar bızden araba alıyordu evet herhangı bır telefon numası turkıyede yok yurtdısı numarası olması lazım. araba kıralmaya calıstın mı hıc onur abı rentalcars sana bır maıl atmıs olması lazım karttından para cektıyse otomatık bır sekılde atıyor o maılı kontrol et hangı sehırden arac kıralanmıs da bu tutar kartından cekılmıs ve hangı fırmadan aracı alman gerekıyormus bunları bana yazabılırmısın yardımcı olurum abı
Bypale
13.August.2016, 13:04
Yaklaşık bir ay önce benimde başıma geldi. 780tl lik bir alışveriş yapılmış. Cep telefonuma gelen bilgilendirme sayesinde bekleyen provizyonumda 3 adet işlem vardı. Bankayı hemen aradım kartı kapattım. Ve ertesi gün şubeye giderek işlemler bilgim olmadan yapılmıştır diye bir dilekçe yazdım. O ayki ekstreme yansıttılar ödedim. Ama bu ayki ekstremde iade gerçekleşti. Problem olacağını sanmıyorum. Geçmiş olsun kardeşim. 50milyon kişinin bu konuda mağduriyeti olduğunu banka temsilcisinden öğrendim. Dilerim başka kimseler yaşamaz
Dalay
13.August.2016, 19:55
onur abı selamlar ben araç kırlama fırmasında calısıyordum rentalcarsdan arac kıralayanlar bızden araba alıyordu evet herhangı bır telefon numası turkıyede yok yurtdısı numarası olması lazım. araba kıralmaya calıstın mı hıc onur abı rentalcars sana bır maıl atmıs olması lazım karttından para cektıyse otomatık bır sekılde atıyor o maılı kontrol et hangı sehırden arac kıralanmıs da bu tutar kartından cekılmıs ve hangı fırmadan aracı alman gerekıyormus bunları bana yazabılırmısın yardımcı olurum abı
Dostum ilgin için öncelikle teşekkürler. Herhangi bir mail gelmedi. Ama kredi kartıma parayı geri yatırmışlar. Şuanda sorun halloldu gibi.
aycanblmts
13.August.2016, 21:00
Onur kardeşim iade gerçekleşmiş. haydi geçmiş olsun umarım tekrarlanmaz
Legend of universe
13.August.2016, 21:04
Çok geçmiş olsun umarım çözülür problemin
TuBiş
13.August.2016, 22:13
Hadi geçmiş olsun sorun çözülmüş adına sevindim..
Ersen
13.August.2016, 22:17
Hemen ilgili bankanın Harcam İtiraz Formu'nu doldur. 6 ay içinde yapılan itiraz neticesinde banka paranı iade etmek zorunda. Kaldı ki, senin kartından dolandırıcılar işlem yapmış. İade eder banka. Geçmiş olsun.
MUSTAFA48
14.August.2016, 04:16
gecmiş olsun abı kısa cozum mail order a kapat k. kartını ınternetten alısverıs yapacagın zaman tekrar actırırsın surelıde actırabılırsın.
aslantürk34
30.August.2016, 23:24
Gecmis olsun biran once cozulur insalla
Peder
31.August.2016, 00:09
Haydaaa. Geçmiş olsun umarım kısa sürede düzeltilir yanlışlık
centaur
31.August.2016, 13:12
Geçmiş olsun,çok dikkatli olman lazım. İnşallah en kısa sürede düzelir..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.