Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eldiven kazası olur mu demeyin.

Ersen
12.August.2016, 20:26
Eldiven kazası olur mu demeyin. İlk defa eldiven giyiyorsanız oluyormuş. Zaten acemiyim, eldiveni giyip biraz dönüş manevraları çalışayım derken motoru devirdim. Akıllanmayıp, tekrar derse devam ettim ve ikincisinde de motoru devirdim. Ancak bu defa vites pedalını kırdım.
2. vitesteydi ve eve yakındım Allahtan. Eve gelip motorumu parkettim.
Eldivenleri de daha ilerde kullanılmak üzere kaldırdım.

Şİmdi sormak istediğim şu, vite pedalı 180 TL civarında internette satılıyor. Bunu ucuza alabileceğim başka bi yer var mıdır? Birde kendim takabilirmiyim.

Raptor Daytona 250E-6C motorumun modeli.

FurkanC.
12.August.2016, 20:31
Söküp takması gayet kolay bir parça sanayide argon kaynakla düzeltebilirsiniz

HelmettolgA
12.August.2016, 20:33
oncelıkle gecmıs olsun ersen motorun ustunde her turlu kaza olur.vites pedalı fıyatını bılmıyorum gv 250 kullandıgım ıcın.fakat forumdakı arkadaslar elbet en ucuz nerden bulacagını soylıceklerdır.kendin takabılırsın tabıı elin tornavıda pense lokmaya yatkınsa.tekrardan gecmıs olsun

Ersen
12.August.2016, 20:34
oncelıkle gecmıs olsun ersen motorun ustunde her turlu kaza olur.vites pedalı fıyatını bılmıyorum gv 250 kullandıgım ıcın.fakat forumdakı arkadaslar elbet en ucuz nerden bulacagını soylıceklerdır.kendin takabılırsın tabıı elin tornavıda pense lokmaya yatkınsa.tekrardan gecmıs olsun

Teşekkür ederim. Yarın sökmeyi deneyeyim bakalım.

Dalay
12.August.2016, 20:41
Geçmiş olsun öncelikle. Allah beterinden esirgesin. Istanbul'da hangi semtesiniz ?

Agahgezgin
12.August.2016, 20:47
Gecmişolsun

Ersen
12.August.2016, 21:04
Geçmiş olsun öncelikle. Allah beterinden esirgesin. Istanbul'da hangi semtesiniz ?

Teşekkür ederim. Bahçeşehirdeyim.

FouL
12.August.2016, 21:14
Geçmiş olsun Ersen abi bende acemiyim ve eldiven ile kavramak ilk başlarda kadar zor geliyor ama eldiven kullanmak hava için değil güvenlik için olduğundan bence sen yinede eldiven ile kullanmaya devam et abicim.. Saygılar. .

Dalay
12.August.2016, 21:16
Eğer bulamazsan daha ucuza kendinde yapamazsan Ali ustaya götürürsün. 200 Tl işçilikle beraber halleder diye tahmin ediyorum.

Teşekkür ederim. Bahçeşehirdeyim.

Ersen
12.August.2016, 21:18
Geçmiş olsun Ersen abi bende acemiyim ve eldiven ile kavramak ilk başlarda kadar zor geliyor ama eldiven kullanmak hava için değil güvenlik için olduğundan bence sen yinede eldiven ile kullanmaya devam et abicim.. Saygılar. .
Önce bi pedalı yaptırayım, eldiveni tekrar düşünürüm. ;)

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Can Akkuzuluoglu
12.August.2016, 22:23
Ersen çok geçmiş olsun [emoji17]

Sent from my iPhone using Tapatalk

S.Z
13.August.2016, 10:28
Geçmiş olsun. Argon kaynağını yaptırıp ta sağlıklı bir şekilde devam edenleri duydum. Araştırırsan uyguna yaptırabilirsin. Sefaköyde yapan varmış bildiğim kadarıyla.

Bypale
13.August.2016, 13:25
Ersen abi çok geçmiş olsun.. vites pedalını sökmek biraz zordur. Elin anahtar tutuyosa sökersin. Söktüğündede ali ünverdi abide bir kaynakçının numarası vardı. Fotoğraf gönderseydin dahada faydalı yorum yapardım. 534 747 41 84 numaram. Bana ulaş çözüm üretiriz.
Not. Bence ekipman önemli. Eldivenleri rafa kaldırma. Çünkü bazen düştüğümüzde yerden kalkmamıza sebep olan değerli dostumuz ekipmanlardır. Saygılar 8)8)

Ersen
13.August.2016, 22:09
Ersen çok geçmiş olsun [emoji17]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Teşekkür ederim Can. Ufak tefek sıyrıkla atlattım çok şükür. :)

Ersen
13.August.2016, 22:14
Selam Uğur.
Forum yenilendiğinden dolayı Tapatalk ile bağlanamadım. Yorumunu şimdi gördüm.
Pedal dökümmüş. Argon kaynak ile olmaz dedi kaynakçılar. En sonunda İkitelli'de bir sanayi sitesinde kaynakçı buldum. Eskisinden daha sağlam yaparım, başka yerden kırılır kaynak yerinden kırılmaz diyerek bir çeşit kaynak ismi söyledi. Hatırlamıyorum ismini kaynağın. Zaten bıraktığım yeri bile zor bulurum çünkü o kadar dolaştım ki, sanayi sitesinin yeri ile ilgili şu anda en küçük bir fikrim bile yok. :)
Pazartesi alabileceğimi söyledi ancak ben de memlekete gidiyorum. 15 gün sonra alırım diyip bıraktım. İnşallah parçalarını kaybetmez eleman.
İlgin için çok teşekkür ederim.

MUSTAFA48
14.August.2016, 04:20
geçmiş olsun kaynakla 10 20 tl arası hallettirebılırsın. 180 tl para cıkarma hıc derım