PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Egzoz Delinmesi İçin Geçici Çözüm #DD150

ORION
14.August.2016, 13:36
Egzozlar zamanla ısı, titreşim gibi etkilerden deforme olarak inceliyor ve deliniyor. Buna sebep, yolda sıçrayan ufak taş vb. cisimlerde olabilir. Deliğin yerine göre de rahatsız edici ses açığa çıkabiliyor. Egzozlar genelde pahalı ve komple tek parça sattıkları için ufak delik için değiştirmek mantıksız olabilir. Kaynak tutmayacak kadar büyük deliklere uyguladığım geçici çözümü videoda paylaştım. Umarım yararı dokunur.

https://www.youtube.com/watch?v=VAYEO10eIeA

Siyah Adam
14.August.2016, 14:46
Güzel akıl edilmiş, kolay bir çözüm 8) Girmişken abonede oldum bekliyorum daha başka şeylerde :)

DenizT
14.August.2016, 14:51
gerçekten mantıklı bir çözüm olmuş :)

benimde başım şuan öyle bir dert var. O delik yerden görünen boru varya içeride benim egzozlarda o boru iyice çürümüş devamlı kaynak yaptırmak zorunda kalıyorum acaba ona bi çözüm çare bulabilirmiyiz :D

ORION
06.September.2016, 16:12
gerçekten mantıklı bir çözüm olmuş :)

benimde başım şuan öyle bir dert var. O delik yerden görünen boru varya içeride benim egzozlarda o boru iyice çürümüş devamlı kaynak yaptırmak zorunda kalıyorum acaba ona bi çözüm çare bulabilirmiyiz :D

o boru susturucu için ve tam büküm noktasında olduğu için çıkarması zor cidden. iyice çürümüş ise kaynakta işe yaramaz. eğer ses dışında bir sıkıntı yaratmıyorsa gittiği yere kadar kullanmak mantıklı gibi :soru?

ORION
06.September.2016, 16:15
Güzel akıl edilmiş, kolay bir çözüm 8) Girmişken abonede oldum bekliyorum daha başka şeylerde :)

çok teşekkür ederim :)

D e m i r
19.September.2016, 01:18
o boru susturucu için ve tam büküm noktasında olduğu için çıkarması zor cidden. iyice çürümüş ise kaynakta işe yaramaz. eğer ses dışında bir sıkıntı yaratmıyorsa gittiği yere kadar kullanmak mantıklı gibi :soru?

Benim boru çürüdügu icin attim ama sağ eksoz bu sefer cok titriyor; ne yapabiliriz orjinal egzoz yok piyasada; ağzı kesik eski kasa egzozum

ORION
21.September.2016, 13:37
Benim boru çürüdügu icin attim ama sağ eksoz bu sefer cok titriyor; ne yapabiliriz orjinal egzoz yok piyasada; ağzı kesik eski kasa egzozum

içindeki susturucuyumu attın?