PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Chopper önerisi

canboru48
15.August.2016, 13:26
Selamun aleyküm, Kendime uygun, bütçeme uygun chopper tarzı motor arıyorum, yaklasık 6 aydır arıyorum aslında ama biriktirdiğim paranın bir kısmını aciliyetten(hastalık) harcadığım için henüz bir motor alamadım suanlık maksımum cıkabileceğim sınır 3.500 TL bu fiyatta bana uygun önerebileceğiniz motor var mıdır? benim için yazdığınız her bir öneri değerlidir bunu bilmenizi isterim Çelik Motor haricinde her türlü yoruma açığım kullanan arkadaşların tavsiye etmesini özellikle istiyorum, önceliğim Regal Raptor 250 cc bir motordur, Regal içinde 250 cc olsunda taştan olsun:) Simdiden herkese teşekkür ederim, önerilerinizi/tavsiyelerinizi bekliyorum bende aranıza motorlu olarak katılmaktan zevk duyacagım..

DenizT
15.August.2016, 14:37
o fiyatlara skygo alabilirsin veya motor bölümü sağlam ama dış ekipmanları fazla bakılmamış DD250-e9 bulabilirsin, spyder bulabilirsin tabi onlarında dış aksamlarının bakımı masraflı olacaktır

Siyah Adam
15.August.2016, 15:14
o fiyatlara skygo alabilirsin veya motor bölümü sağlam ama dış ekipmanları fazla bakılmamış DD250-e9 bulabilirsin, spyder bulabilirsin tabi onlarında dış aksamlarının bakımı masraflı olacaktır

Kardeşim spyder imkansız. Bence biraz daha bekle biriktir kardeşim.

DenizT
15.August.2016, 15:25
Kardeşim spyder imkansız. Bence biraz daha bekle biriktir kardeşim.

var ömerim bi ara baktım ben ama bayağı bir masraf istiyordu

berkehrercan
15.August.2016, 16:38
Kuba keeway veya bisan lifan olabilir

HelmettolgA
15.August.2016, 20:26
bence o parayı sokaga atma acele etme ıstersen cunku o paraya saglam bır motorsiklet bulacagını sanmıyorum .kolay gelsin sana arkadasım

10Ur1903
15.August.2016, 20:53
150cc Regal raptor alabilirsin ortalama 4-4500 ama pazarlıkla 3500 a alabilirsin diye düşünüyorum diğer markalara pek bulaşma derim

MUSTAFA48
16.August.2016, 01:28
arkadaslarım bır cok onerıde bulunmus dostum aynı fıyatlarda borellı ledow da bulabılırsın v motordur. bunun yanında regal raptor e250- 9 bısan skygo gıbı markalarda alabılırsın. bana kalırsa paranı bıraz daha bırıktırıp bır japon motorlarına bakabılırsın .

canboru48
17.August.2016, 13:37
arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim bir sorum olucak sizce 150 lik Regal Raptor mu yoksa diğer çin markalarının 150 liği veya 250 liğini tercih etmeliyim sağlamlık/arıza/parça konusunda bi yardımcı olursanız sevınırım.

yenidunya
17.August.2016, 13:48
Elin tornavida, pense tutuyorsa al bir makine bin, en güzel motor altındaki motordur.

aycanblmts
17.August.2016, 14:10
Allah herkesin gönlüne göre versin.

alibaba07
17.August.2016, 16:35
Tek bir marka modele odaklanma. Borelli ledov bisan lifan regal raptor dd250e9 gibi makinaları takip et. Uygun fiyatlı bir ilan görünce götür bakit makineye.
Eğer bu makinelerden içine sinen bir model bulamaz isen 150 cc düşünebilir ya da kış sezonunda parani arttırıp uygun fiyatlı temiz makine arayabilirsin.

atay iman
26.November.2016, 13:49
bir de tanıdığın bildiğin bi motor bulabilirsen bence daha iyi olur.2500 e bi chooper aldı arkadaşım ve her hafta veriştirdi makina.

Vecihi2101
26.November.2016, 13:55
Arkadaşımda mondial mct var 250 cc kendisi sanırım motoru satıyordu. dediğin paralara sanırım verir. motoru gayet temiz ve bakımlı çocuk aşırı titiz aküsünü yağını vs daha yeni değiştirdi yağmurda vs binmez kapalı garajda saklar motoru bir araştır eğer hoşuna giderse motorun tipi vs arkadaşımla tanıştırırım sizi

centaur
26.November.2016, 14:00
Can Merhaba.. Öncelikle geçmiş olsun ,hepimizin başına hayat bazen aksilikler getirebiliyor. Motor için bütçe ayırırken ekipman ve sigortayı da bütçenin içine katmalısın. Max 3500 e 150 cc lik bir regal alman bile zor. Arkadaşlar borelli,skygo gibi diğer markalardan bahsetmişler lakin ben kendi fikrimce tavsiye etmiyorum. Alsan da cc yükseltirken geri satamayacağın yada satarken çok zorlanacağın markalar bunlar. Zaten kış sezonundayız. Bence bahara kadar kendini hazırla. Madem önceliğin 250cc bir regal, o vakit en az 7500(ekipman ve sigorta hariç) köşeye koymalısın.

acryvz
26.November.2016, 14:51
bir şekilde regal alamyı dene ... gerekirse para biriktir ... hayırlı olur umarım ... istedeğin motoru bulman dileği ile ...

Oğuzhan Ocak
26.November.2016, 15:29
Şahsi fikrim bekleyip regal alman biraz daha biriktirebilirsin sezon kış sezonu şuan zaten bahara kadar bekleyip gerek 2. el gerek 0 alabilirsin bütçeye göre tabi ama tekrar söylüyorum bence acele etme

e.erbaş
26.November.2016, 16:55
Arkadaşlar konunun tarihine dikkat edelim :)