PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul muhteşem ağırladı

gokceceviker
15.August.2016, 13:55
Herkese merhaba RR ailem cunda festivalinde bir cogunuzla gorusup kaynastik sarimsakliya toplu surusumuz olsun gecirdigimiz vakit olsun benim icin cok özeldi. Festivalin son gunu Recep abi ve Ali abi nin cömert teklifi sonucuyla onlarla Istanbul a dogru yola ciktik zorlu bir yolculuk olsa da keyifliydi. Geldigimizin ertesi gunu Recep abiyle beraber Celil abiye baskin yaptik ve muhabbet ettik sagolsunlar beni hic yalniz birakmadilar carsamba gun ki istanbul bulusmasinda da cok eglendim cok guzel misafir ettiler beni burdanda onlara teşekkur ederim
Şuan izmirdeyim İstanbul benim dogdugum buyudug sehir olsa da burda daha mutlu oldugumu farkettim
Ve bir kez daha kardeşligimizin daim oldugunu İstanbulda anladim herkese cok tesekkur ederim özellikle Recep abi ve Ali abi ye

CELİL
15.August.2016, 13:58
Gökçe bizde seninle birlikte zaman geçirmekten çok mutlu olduk ayağına sağlık tekrar bekliyoruz 8)

DenizT
15.August.2016, 14:27
ailecek sohbetimiz muhabbetimiz daim olsun :)

Recep YAŞAR
15.August.2016, 15:51
Artık diger vestivallerde görüşmek üzere gökçe
( istanbula yolun düşerse gene celil abiye baskın yaparız)

10Ur1903
15.August.2016, 15:58
Gökçe aramızda olmandan bizde çok memnunduk tekrar görüşmek dileğiyle İzmir Ekibine çok selam

Kerem Düzgün
15.August.2016, 19:11
Bizde aramızda görmekten mutlu olduk yine bekleriz tekerin düz bassın her zaman 8)

FouL
15.August.2016, 20:06
Teşekkür ederiz iyi dileklerin ve temennilerin için gökçe. . Seni aramızda görmekten mutluyuz.. daim olur ve diğer bayan sürücü arkadaslarada ilham olursun.. Saygılar. .

Ali ÜNVERDİ
16.August.2016, 00:17
Abiler bazen nadirde olsa böyle jestler yapar.Önemli değildir. Önemli olan küçüklerin mutlu olmasıdır. Sen aramızda mutlu olabilmişsen ne mutlu bize; bizde sana teşekkür ederiz bize yodaşlık ettiğin için, herzaman bekleriz.

MUSTAFA48
16.August.2016, 01:33
buraya da beklerız aılemızı :)