Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung GV650
MUSTAFA48
16.August.2016, 15:37
selam abılerım, arkadaşlarım , kardeşlerim ;
Raptorriders aılesı olarak motorsiklet chopper / cruiser olarak bılınen hyosung gv650 yi tüm aılemıze özelliklerini, alınırsa ne gıbı sorunlarla karsılasılır, öncü oldugu özellıklerını fiyatına göre motorun nasıl oldugunu bırbırımızle paylaşmak istedim. Sonucta bu motoru almak ısteyen abılerımıze kardeşlerimize yardımcı olmak amacıyla konuyu actım. herkes bildiklerini motorun swot analizini, bilgilerini ögrendiklerini aılemızle ellerınden geldıkce yardımcı olacaklardır.
Ben kısaca özelliklerinden bahsedeyim.
motor hacmi: 647cc
silindir adeti : 2 adet
marş : elektirikli
ebatlar : 2427/865/1120 mm.
tekerlek mes. 1700mm
yerden yüksekliği: 140 mm
ağırlık : 220kg
frenler: ön çift arka tek disk
vites: 5
lastikler: 120/70-zr 18 ön 200/70-zr arka not: lastıkler fabrıka cıkıslı olarak Bridgestone.
yakıt tankı: 17 lt
aktarma: kayış not: fabrika kayıs için 30000km kadar garanti vermektedir.
GökhanMüezzinoğlu
16.August.2016, 16:04
Hyosung genel olarak görüntü ve 2.eldeki fiyatıyla uygun gözüksede servis ve elektriksel problemleri fazlasıyla sorun teşkil etmekte. Bu konuda canı en çok yanan arkadaşımız Ekrem Özdemir gerekli açıklamaları yapacaktır.
Ekrem Özdemir
16.August.2016, 17:07
2 yıl Gv kullanmış birisi olarak en çok bana soracaksınız =)
+ 'larından başlayalım;
Kullanmaktan en keyif aldığım makina, oturuş pozisyonu,ayakları uzatarak kullanman, uzun yolda yormaması, görüntüsündeki sport'luk, makinanın dengesi, GÜCÜ, hızlanması olarak inanılmaz keyifli bir makinadır. 650 cc klasmanından ondan güçlüsü ve hızlısı yok. Modifiye edilmesi pek mümkün değil tam dolu makina zaten, ne yapsan görüntüyü bozuyormuş gibisin. ( Tamamen benim düşüncelerim)
Gelelim - 'lerine =)
2 yılda 4.000TL masraf yaptım. Makina çok nazlı, elektronik sıkıntısı sağı solu bitmiyor. Aslında tüm makinalar öyle sıkıntı çıkartıyor ama bunun en büyük dezavantajı parçaları inanılmaz pahalı :duvar: egzantrik zinciri zincir gergisi conta takımı sadece parça fiyatı 1500 tl tutuyor.30.000Km'de bir kayış değiştirmen lazım parça fiyatı 1200TL. İstanbulda adam akıllı ustası yok. ( Kimse tam olarak anlamıyor) parça bulmakta sıkıntı çekiyorsun. Elektronik aksam'da sıkıntılar mevcut.
Herkes tarafından bilinen kronik sorunlar,
Statör - Konjektör ikilisi çok çabuk yanıyor. Değiştirmen lazım. 250 TL
Depo çatlıyor, kendin tamir ettirmek istersen 500 tl sıfır alayım dersen 1250 tl ( oda çatlıyor)
Statör'e bağlı olarak benim dijital ekran yandı sıfırı 800 tl idi misal.
Yani kafan rahat bir şekilde yola atamıyorsun kendini, hep bir acaba soru işareti var.
En güzel cevabı Alper başkan vermişti aslında Gv 650 ile ilgili,
Makinanın ağır bakımı için servise götürdüğümde 4 tane Gv650 vardı.
" İstanbulda zaten 5 tane var 4'ü serviste"
Rednexi
16.August.2016, 18:13
valla alınmaz anlaşıldı :)
MUSTAFA48
17.August.2016, 02:20
ekrem bey oncelıkle makınayı sıfır mı aldınız yoks 2 el belırlı bır kılometredekı makınaya mı sahıp oldunuz bu konu hakkında bılgılendırırsenız daha acıklyacı olacaktır tesekkurler
Ekrem Özdemir
17.August.2016, 10:07
2007 Model 21.000Km'deydi.
Agahgezgin
17.August.2016, 13:44
Gv 250 de ondan cok farklı deyil Aycan abi makinasına binemiyor parca aramaktan
MUSTAFA48
18.August.2016, 02:43
fazla da degılmıs model ve kılometresı fakat bıraz da sans ısı bu işler 2 el pazarında en ıyısı sıfırını alıp denemekten gecıyor
Coctailozer
14.September.2016, 18:52
bence kağıt üstünde özellikleri okunduğunda gayet güzel alınabilir ve parasına hadi değer diyosun ama lakin öyle değildir diyosun sonra :) bir diğer şey yıl olmuş 2016 650cc lik bi motor çıkarmış acaba düzeltmemiştir kendisini diye düşünüyorum. eğer böyle masraf edeceksek ikinci el modeli düşük japon almakta fayda var diye düşünüyorum
+ 'larından başlayalım;
Kullanmaktan en keyif aldığım makina, oturuş pozisyonu,ayakları uzatarak kullanman, uzun yolda yormaması, görüntüsündeki sport'luk, makinanın dengesi, GÜCÜ, hızlanması olarak inanılmaz keyifli bir makinadır. 650 cc klasmanından ondan güçlüsü ve hızlısı yok. Modifiye edilmesi pek mümkün değil tam dolu makina zaten, ne yapsan görüntüyü bozuyormuş gibisin. ( Tamamen benim düşüncelerim)
Gelelim - 'lerine =)
2 yılda 4.000TL masraf yaptım. Makina çok nazlı, elektronik sıkıntısı sağı solu bitmiyor. Aslında tüm makinalar öyle sıkıntı çıkartıyor ama bunun en büyük dezavantajı parçaları inanılmaz pahalı :duvar: egzantrik zinciri zincir gergisi conta takımı sadece parça fiyatı 1500 tl tutuyor.30.000Km'de bir kayış değiştirmen lazım parça fiyatı 1200TL. İstanbulda adam akıllı ustası yok. ( Kimse tam olarak anlamıyor) parça bulmakta sıkıntı çekiyorsun. Elektronik aksam'da sıkıntılar mevcut.
Depo çatlıyor, kendin tamir ettirmek istersen 500 tl sıfır alayım dersen 1250 tl ( oda çatlıyor)
Yani kafan rahat bir şekilde yola atamıyorsun kendini, hep bir acaba soru işareti var.
Siyah Adam
15.September.2016, 12:14
Çine festivalinde bir adet gv650 vardı. Sahibiyle oturup muhabbet ederken motor 4 mt arkamızdaydı benzin kokusundan duramıyorduk neden diye sordugumuzda bir yerini elletiyorsun başka bi yerden başlıyo onu geçtim 2011de aldım hala daha elektrik sıkıntısını hallemedik demişti abim.
atay iman
26.November.2016, 13:45
+ 'larından başlayalım;
Gelelim - 'lerine =)
karbüratörlü versiyonu ile enjeksiyonlu versiyonu arasında güç ve tüketim anlamında bariz farklar var mıdır?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.