PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil spyder sahipleri bakabilir mi ?

Siyah Adam
16.August.2016, 16:04
Merhabalar güzel ailem. Benim motor bildiğiniz üzere şuan sanayide kaza yaptıgımdan ötürü. Bana acil spyderın arka mil ile ön mil arasındaki mesafe lazım yardımcı olabilecek var mı?

MuratCmk
17.August.2016, 01:58
Merhaba işin tekniğinden pek anlamam ama anadolu yakasında isen gelip yardımcı olabilirim, veya nasıl yapılacaksa ulaşırsan öğrenmeye çalışırım
0542 680 2545

MUSTAFA48
17.August.2016, 02:22
kardeşim sanırım dıreksıyondakı yamukluktan dolayı sana kısa gelıyor motor bır de ozan abının motoruyla ölçmek lazım yada ondan rıca edıp olcebılır

DenizT
17.August.2016, 02:36
Kardeşim direksiyonda ki yamukluktan ötürü kısa geliyor olabilir sana malum bende kaza yapınca fazla yamulmamış olmasına rağmen sanki radyator ile birlesikmis gibi hissettim yolda

Ozan
17.August.2016, 02:45
olculer alinmisti die biliom ama olculeri her an verebilirim

MUSTAFA48
17.August.2016, 04:00
ozan abı omerın ıcı rahat degıl gerekırse pazargunku bulusmada yanımızda metre gedırıp olcelım senın motorla kardesımızın ıcı rahat olsun eger kı kısa ısede zaman gecmeden tekrar dogrultalım

Siyah Adam
17.August.2016, 15:56
Bundan daha fazla acamam diyo. Bana hala kısa geliyor, sanki gidon elimde kalıcak gibi hissediyorum. :sustum:

DenizT
17.August.2016, 17:27
Bundan daha fazla acamam diyo. Bana hala kısa geliyor, sanki gidon elimde kalıcak gibi hissediyorum. :sustum:

bundan daha fazla açamam ne demekmiş kardeşim :shock: motorun orijin hali daha fazla açıktı de eğer yapamayacaksa al paranı kardeşim doğru düzgün yapamıyorsa hiç yapmasın parayıda geri iade etsin