PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosiklet yardimi

Flith
18.August.2016, 19:44
öncelikle merhaba forumda yeniyim ve konuyu yanliş yere açtiysam özür dilerim. 09.12.2000 doğumluyum 1.90 boy ve 85 kiloyum ve chopper tarzi motosiklet almak istiyorum boyumdan dolayi racing ustune bindigimde pozisyon olarak hic rahat edemedim ve buda beni choppera yönlendirdi hayalimdeki motosiklet harley davidson iron 883 ama iron 883 ile basliyamiycağim için sizden başlangiç motoru tavsiyesi almak istedim kuzenim bu sene ehliyete yazildi ve ehliyeti aldiktan sonra regal raptor 125 alicak ama bana çok küçük geldi gerek boyum gerek kilom ve güç olarak 200-250 kilo civari bir motoru kullanabilirim ve bütçe olarak 8-10 bin arasi bir butcem var ve tavsiyelerinizi bekliyorum

FouL
18.August.2016, 20:35
Hosgeldin aramiza işallah kısa zamanda kavusursun istediğin makinana.. ben size Spyder modelini öneririm hem tarz olarak size daha uygun olur hemde suanki butcenizlede baslangic yaparsiniz.. zaten 8 - 10 liraya iron 883 alamazsınız

Siyah Adam
18.August.2016, 22:46
Kardeşim aramıza hoşgeldin öncelikle. Daytona, spyder bakabilirsin ama soyder boya ve kiloya on numara gider ��������

HelmettolgA
19.August.2016, 00:06
aramıza hosgeldin kardeşim sana gv 250 önerecektim ama vazgectim cunku sana kucuk gelir.Arkadaslarım dedigi motosikletler sana en uygun olanlardır.umarım diledigin motosiklete kavusursun.

DenizT
19.August.2016, 00:14
kardeşim aramıza hoşgeldin yukarıda arkadaşlarında dediği gibi spyder senin için biçilmiş kaftan diyebiliriz :) ve ayrıyetten aklına takılan herhangi bir sorunda çekinmeden bizlerden yardım istebilirsin bilgisi olan herkes sana yardımcı olaraktır :) forumda aktif olman dileğiyle

Flith
19.August.2016, 00:55
Tam anlamıyla hoş buldum gerçekten çok yardımcı oldunuz bana kafamdaki seçenekleri elemek için spyder'a baktım bana çok uzun geldi istediğim motor daha geniş ve kaslı spyder ince ve uzun geldi biraz eski hd ci kafası var sanırım bende daha yüksek torklu oturaklı ve olduğunca gösterişden uzak aşırı parçası olmayan daha sade ama kaslı birşey istiyorum anlattığım motor tam olarak hd iron 883 ama başlangıç yapmam onunla imkansız hem ehliyet hem deneyim hem para olarak :cheesy:

Siyah Adam
19.August.2016, 01:41
Tam anlamıyla hoş buldum gerçekten çok yardımcı oldunuz bana kafamdaki seçenekleri elemek için spyder'a baktım bana çok uzun geldi istediğim motor daha geniş ve kaslı spyder ince ve uzun geldi biraz eski hd ci kafası var sanırım bende daha yüksek torklu oturaklı ve olduğunca gösterişden uzak aşırı parçası olmayan daha sade ama kaslı birşey istiyorum anlattığım motor tam olarak hd iron 883 ama başlangıç yapmam onunla imkansız hem ehliyet hem deneyim hem para olarak :cheesy:
Eğer kullanım açısından spyderın gidonunun uzunluğu sıkıntı yaratır diye düşünüyorsan 1 hafta içinde alışıyorsun benimde ilk motorum spyder 1 ay önce aldım gayet memnunum. Evet biraz tıfıl gözüküyor ama 1 2 ekle muhteşem bir görünüm yapabiliyorsun. Benim tavsiyem fotoğraf yerine gerçekte bi gör otur üstüne 8)

Rednexi
19.August.2016, 02:04
İron'un bire biri bi gidon ile daytona ^^

Flith
19.August.2016, 02:59
Telefondan yazdiğim için fotoğraf atamiyorum ama istediğim tür kasa olarak regal raptor dd 250e-6c yani spyder kadar uzun değil gidonu yani bobber gidonlu aşiri uzun değil daha düz yani daha doğrusu bobber chopper arasi birsey istiyorum ve hangi motosiklet modifikasyonla istediğim hali alir

alibaba07
19.August.2016, 10:41
Telefondan yazdiğim için fotoğraf atamiyorum ama istediğim tür kasa olarak regal raptor dd 250e-6c yani spyder kadar uzun değil gidonu yani bobber gidonlu aşiri uzun değil daha düz yani daha doğrusu bobber chopper arasi birsey istiyorum ve hangi motosiklet modifikasyonla istediğim hali alir
Bence sen Daytona ' nin kartal gidonlu değil düz spor gidonlu olan şeklini arıyorsun. Ama mutlaka git bir spyder gör, fotoğrafta gordugunden çok daha hoşuna gidecek.

CELİL
19.August.2016, 12:38
Merhaba Furkan Ankara dan aramıza hoş geldin
Daytona spor gidon senin istediğne yakın bir model bir de RR Bober modeli var birde onu incele
Bunlar dışında 16 yaşında olduğun için alacağın A1 ehliyele 125 cc üzeri kullanamazsın yazdığımız tüm modeller malesef 250 cc ve üzeri