PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : regal raptor tavsiye

brhmyldrm
19.August.2016, 02:35
arkadaşlar herkese merhaba.
ben konya ereğliden beden eğitimi öğretmeni ibrahim yıldırım.
şu ana kadar hiç motorum olmadı. başlangıç motoru olarak regal raptor düsünüyorum.
ancak 250 - 350 cc ve spyder yada daytona
6 - 6c - e6 - 9b - e10 gibi farklı alt modeller olduğunu gördüm.
bunlar arasındaki farklılıklar nelerdir. hangisini almalıyım karar veremedim.
tarz olarak çok hoşuma gittiler.
tavsiyelerinizi bekliyorum......

alibaba07
19.August.2016, 10:47
Dd250e6 Daytona ve dd250e10 Spyder modelleri motor olarak birebir aynı . 350 cc olan modelleri de birbiriyle aynıdır. Sadece kasa farkı var yani ön maşa arka çamurluk gibi.
Dd250e9 klasik model biraz daha farklıdır. Konfor yönünden daha iyi olduğu söylense de bir Daytona yada Spyder cazibesine yaklaşmaz bence.

spue
19.August.2016, 11:05
İbrahim,
Aramıza hoş geldin. 8)
Dilerim gönlündeki makineye kavuşur ve kazasız sorunsuz yine gönlünce sürersin. Ali kardeşimiz makineler için yazmış, model seçiminde yüreğini dinle, deneme seçeneğin varsa, ikisine de bin hangisinin üzerinde işte bu diyorsan, odur. Sadece artçı ile kullanacaksan ve ekonomik durumun müsait ise tercihin 350'lik olsun. Alıp devam et. Konya bisiklet diyarıdır, fazla yokuş rampa yoktur. Şehir dışına çıktığında lazım olur.:)

Bradiaga
19.August.2016, 11:09
Sizede merhaba . Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.Daha önce motor tecrübeniz yoksa clasik modelleri tavsiye ederim yani 250 e9 yada 250 e9b. Birde 150 lik olanları var tabii. Diğer modeller görüntü olarak müthiş fakat sürüş konforu olarak clasik daha uygun olduğunu düşünüyorum.Herşey gönlünüze göre olsun.

CELİL
19.August.2016, 12:53
Merhaba İbrahim Konya'dan aramıza hoş geldin
Bir bayi'ye uğrayıp modelleri inceleyip sana hangisinin rahat geldiğine bak alacağın modele karar ver kararsız kalırsan modeller arasındaki farklılıkları yazalım 8)

Gezgindelikanlı
19.August.2016, 13:39
Merhaba aramıza hoşgeldin bende yeniyim başlangıç motoru olarak 250e 9 clasicc aldım bana sorarsan ilk bakışta aşk la alakali bir durum allah ayırmasın ama ben motorum a bağlıyım ilişkimiz iyi gidoyor uzun yolda da tecrübe ettim çok memnunum not : aramızda kalsın hanım duymasın :) :)

Siyah Adam
20.August.2016, 02:12
Merhaba abi aramıza hoşgeldin. Regal Raptor 5 modele ayrılıyor.
1- Klasik
2- Spyder - gidon uzundur
3- Daytona - spyderın kısa gidonlusu derim her zaman
4- Bobber - 350 olarak var tek koltuktur
5- Cafe racer
Klasik iyidir konfor açısından rahat sürüm açısından çabuk kavrarsın ama diğer modellere göre görünüş kötü.
Spyder gidon uzun olduğu için dönmelerde sıkıntı yaşayabilirsin belli bir süre.
Daytona görünüş ve rahatlığı iyidir kolay alışabilirsin
Bobber görünüş olarak harikulade yalnız tek tabanca geziceksen
Cafe racerı sadece model diye yazdım :)

brhmyldrm
20.August.2016, 03:11
Arkadaşlar hepinize yorumlariniz için tesekkur ederim. Tercihleri ikiye indirdim. Spyder yada daytona. 250. Hepinize güzel sürüşler.

Gezgindelikanlı
20.August.2016, 11:52
Merhaba abi aramıza hoşgeldin. Regal Raptor 5 modele ayrılıyor.
1- Klasik
2- Spyder - gidon uzundur
3- Daytona - spyderın kısa gidonlusu derim her zaman
4- Bobber - 350 olarak var tek koltuktur
5- Cafe racer
Klasik iyidir konfor açısından rahat sürüm açısından çabuk kavrarsın ama diğer modellere göre görünüş kötü.
Spyder gidon uzun olduğu için dönmelerde sıkıntı yaşayabilirsin belli bir süre.
Daytona görünüş ve rahatlığı iyidir kolay alışabilirsin
Bobber görünüş olarak harikulade yalnız tek tabanca geziceksen
Cafe racerı sadece model diye yazdım :)

http://i.hizliresim.com/9GValN.jpg http://i.hizliresim.com/0y7RXY.jpg öncelikle detaylandirman güzel ama kötü nedemek lütfen bakış açısı diyelim güzellik görecelidir ;)

Ali ÜNVERDİ
20.August.2016, 12:09
İbrahim aramıza hoş geldin.

Rednexi
20.August.2016, 12:34
eski kasa klasiklerden bahsetmiştir abi Kerem abi büyük ihtimal :D

Gezgindelikanlı
20.August.2016, 13:24
Bak bu olabilir ama eski kasa clasicc olan arkadaşlarımızda var bence her motorun kendine göre bir seveni var kimseyi kırmamak gerekir maksat rüzgara karşı sürmek teşekkürler

Guven
20.August.2016, 17:27
Hayret!!! nedir yani arkadaş ha classic ha spider ha daytona sekil isimleri degissede çinin malina biniyon sanki bana Harley Davidson u var da burda classic raptor a laf ediyor.

Guven
20.August.2016, 17:30
Konyadan İbrahim hoca aramizada hoşgeldin bu arada. Benim caylakta olsam sana tavsiyem motorun tüm özelliklerine bak öyle karar ver ben öyle yaptim ve classic 250 aldim. Sunu unutma aldigin bir chopper rahat kullanim keyifli sürüş ve bel agrisi istemiyorsan ki beden eğitimi ogretmenisin belin sana lagzim olacak buna gore bir araştırma yap.

Guven
20.August.2016, 17:38
Valla tamirhaneler ölü daytonalar dolu :)))

centaur
20.August.2016, 19:44
Öncelikle hoşgeldin dostum. Aklımda öne çıkan bir kaç hususu yazmak istedim. Spyder da arka süspansiyon sistemi yoktur. Daytona kullanıcıları bu yüzden pek rahat bulmazlar. Lakin ben hiç yadırgamadım. Memnuniyetle kullanıyorum..Uzun yol yapacaksan ilk birkaç seferinde kaseyi hissetmekte zorlanırsın,alıştın mı sıkıntı kalmaz.Ön teker açısı biraz fazladır zaten o yüzden spider deniyor ve ilk başlarda düşük süratte hareket zorluğu kısmen yaşanır alışana dek.. Sonrasında bir sıkıntı kalmıyor. Daytona mı Spyder mı dersen gözüm kapalı Spyder derim. Görseli,bana hitap etmesi ve daha iri görünmesiyle hem gözümü hem gönlümü doyuruyor.

Siyah Adam
20.August.2016, 19:58
Öncelikle klasige laf ettiğimi zannetmeyin abilerim, kardeşlerim diğer modellere göre görünüşü kötü dedim bence benim düşüncem bu herkesin düşüncesine saygı duymalısınız. Siz spyder sevmiyor olabilirsiniz bende spyder var diye size birşey demem. Dediğiniz gibi maksadımız burda hep beraber olup bir saygı, sevgi çatısı altında aile ortamı oluşturmak.

centaur
20.August.2016, 20:06
Hayret!!! nedir yani arkadaş ha classic ha spider ha daytona sekil isimleri degissede çinin malina biniyon sanki bana Harley Davidson u var da burda classic raptor a laf ediyor.

Güven öncelikle hoşgeldin -ki sanırım hoşgeldin deme fırsatım olmamıştı. RR Ailesi olarak birbirimizi bazen nezaket kuralları çerçevesinde sertçe de eleştirdiğimiz olur lakin kırıcı bir üslubu kullanmaktan kaçınırız. Az önce bahsettiğim sertlik fikir ayrılıklarının doğduğu noktada olur ve asla kişisel noktalara taşınmaz. Sanırım bir yanlış anlaşılma sözkonusu ve arkadaşımız gerekli düzeltmeyi yapmış. Biz chopper-cruiser motorları kullananların oluşturduğu sürmeyi ve birlikte olmayı seven bir grubuz.Çin ,Macar yada Japon malı gibi ayrımlar yapmıyoruz kaldı ki herkesin kişisel zevki,alım gücü, imkanları yada beklentileri aynı değil. Dediğim gibi hepimiz bu ailenin bir ferdiyiz ve fikirlerimizi beyan ederken birbirimizi de kırmadan yapmalıyız.Tekrar hoşgeldin,yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle..

Gezgindelikanlı
20.August.2016, 22:40
İlker ve ömer kardeşim açıklama için teşekkür ederim konunun bu kadar uzayacagini bilseydim yaz maz dim bir clasicc kullanıcısı ve sevdalısı olarak kötü demene takılmış olmakla birlikte kesinlikle seni rencide edici ve kırıcı olmak için yazmadım ben şahsen spyder ve daytona modellerini de çok beğeniyorum sadece çok sevdigim motorum için kötü demen beni üzmüştür bu grubu okadar çok benimsedim ki şahsen tanımasam da bir sürü abim arkadaşım ve kardeşim oldu tekrar söylüyorum seni üzdüysem hakkını helal et birlikte uzun yıllar sürmek dilegiy le

Siyah Adam
20.August.2016, 22:54
Estağfurullah abim benim. Biliyorsun ki bende midtown buluşmasında klasik alıcam demiştim 8)

MUSTAFA48
21.August.2016, 03:32
merhablar herkese ben de classıc kullancısıyım motorum pıyasadakı 250lık regallerın chopperlarına kafa tutucak durumdadır hız ve konforluk bakımından bazı oynamalarla bunu kendıne gore degıstırıp motoru guclendırebılırsın. ama bana klasık mı yoksa daytona mı dersenız herzaman daytona derım cunku benım gorunusum motor ırı duruyor herkese kendını baktırıyor ha bırde 350lık alırsn bınme garajda sakla o derece guzel bır motor. ama çin oldugunu asla unutmayalım parçası ucuz dıger japonlara gore bırazda nazık. goruntusune aldanıp hor kullanmamak gerek dayanmıyor nazlı bıraz bu makınalar. eger maddı ımkanın varsa honda ve yamaha suzukı modellerının 250lık olanlarına bakmanı tavsıye ederım

brhmyldrm
21.August.2016, 05:08
arkadaşlar tüm yorum ,görüş ve fikirleriniz için teşekkürler.
birkaç gün sonra elime beklediğim biraz para geçecek. bunun içinden 10.000 tl sini alıp gerisini hatuna teslim edeceğim. öyle anlaştık. o da motor almama sonunda razı oldu. (kaza yapmamdan endişe ettiği için! :) )
spyder e karar vermiştim ama manevra kabiliyetinin azlığı beni birkez daha düşündürdü. Daytonalara baktım. mat siyahları çok hoşuma gitti.
bildiğiniz satılık spyder yada daytona varmı. temiz , bakımlı , güvenilir ve extraları olan.
varsa lütfen burdan bekliyorum.
hepinize selamlar......

CaNeR
21.August.2016, 18:39
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Bütün tarzlar ve görünüşler zevk meselesidir, motorların kaliteside kullanıcıya göre değişir unutmayalım. Spyder biraz daha asi ve chopper ruhuna daha yakın bi tarz, daytona biraz daha spor ama klasik modeli adını yansıtıyo ve daha rahat. Herkes bütcesine ve gözüne hitap eden motoru seçiyo zaten benim de seçimim hep spyder olmuştur. Temiz motor düşünürsende spyderım satılıktır linki aşağıda 8)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-ilk-sahibinden-temiz-spyder-322400854/detay/

WOLF
21.August.2016, 19:18
Benim şahsi tercihim. Beyaz Daytona 350 dir.