PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : hararet

mak
19.August.2016, 11:28
merhabalar cümleten... ben mersinden soruyorum bende daytona 350 var. Alalı 3 ay oldu, motorun hararet göstergesi sürekli yanıyor fakat hararet yaptığı falan yok fan devreye giriyor ama lamba sürekli açık ve uzun yola çıkacağım çıkamıyorum gerçekten hararet yapıp yapmadığını anlayamıyorum. burda (mersin) bizim motorların servisi de yok ne yapacağımı bilmiyorum birkaç güne yola çıkmam lazım, yardımcı olursanız çok sevinirim... (bir de tanışma sayfasında nasıl yazacağımı bilemedim kendimi tanıtmak için kusura bakmayın...)

Bypale
19.August.2016, 12:16
merhabalar cümleten... ben mersinden soruyorum bende daytona 350 var. Alalı 3 ay oldu, motorun hararet göstergesi sürekli yanıyor fakat hararet yaptığı falan yok fan devreye giriyor ama lamba sürekli açık ve uzun yola çıkacağım çıkamıyorum gerçekten hararet yapıp yapmadığını anlayamıyorum. burda (mersin) bizim motorların servisi de yok ne yapacağımı bilmiyorum birkaç güne yola çıkmam lazım, yardımcı olursanız çok sevinirim... (bir de tanışma sayfasında nasıl yazacağımı bilemedim kendimi tanıtmak için kusura bakmayın...)

Mustafa aramıza hoşgeldin. Muhtemelen hararet müşürün arızalanmıştır. Egsozların motor bloğundan çıkışında iki egsozun aradında tek kablolu müşür hararet müşürüdür. İnternetten demirtaş motorsiklet ali ustayı arayıp sipariş verebilirsin. Kargoyla yollar. Elin anahtar tutuyosa kendin bile değiştirebilirsin. Fan açıyosa zaten sıkıntı yok demektir. Suyunu kontrol ettinmi bişey olmaz. Ama tabiki değişmende fayda var. Yaşadığın bölge bildiğim kadarıyla çok sıcak oluyor. Nolur nolmaz sen tedbirini al. Geçmiş olsun. Kolay gelsin.

mak
19.August.2016, 12:34
Uğur dostum çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için... evet kendim de yaparım fakat bir ya da iki güne yola çıkacağım mecburen o yüzden kargoyu bekleyemem korktuğum konu yolda gerçekten hararet yaparsa nasıl çıkacağım işin içinden... ya da yapmaz mı?...

Bypale
19.August.2016, 12:56
Fanın çalışıyosa ve suyunda tamsa hararet yapmaz. Hararet müşürü açıkta olduğu için motor falan yıkatırken su alıyo. Bazen bozulabiliyo. Seni yolda bırakmaz. Korkma bence. Yolun açık olsun

mak
19.August.2016, 13:38
Tamamdır... Çok teşekkür ederim..

Siyah Adam
19.August.2016, 14:22
Merhaba aramıza hoşgeldin ���� Uzun yola cıkıcaksan ve değiştirme imkanın yoksa en güzeli hem senin hem motor açısından dinlene dinlene gitmek. Ne motoru zorlarsın ne de hararet yapıcakmı acaba gerçekten diye aklında soru işaretide kalmaz. Her 1 buçuk 2 saatte bir mola ver derim.8)

mak
19.August.2016, 15:54
Aynen Siyah Adam ben de öyle yapmayı düşünüyorum.Teşekkür ederim tavsiyen için...

MUSTAFA48
19.August.2016, 16:18
mustafa kardesım aynı sorun bende de vardı sorunun ne oldugunu sana anlatayım. hareret musurunde bır arza yok arıza olsa fanlar calısmaz. hareret musuru bır yerden şaşe yapmıs sadece tazıklı suyla motorunu yıkadın mı yıkadıysan eger hareret musurun oraya su kaçmıştır bu ısıgı yakabılır hareret musurunu sokturup temızlettıgınde boyle bır sorunun kalmayacaktır. milastan selamlar

mak
20.August.2016, 01:36
Mustafa48 çok teşekkür ederim... Evet motoru tazyikli suyla yıkadım ertesi gün bu sorun başgösterdi fakat bugün hararet müşürünü kendim söktüm ve temizleyip taktım. Evet ışık söndü sorundan kurtuldum yalnız bu seferde fan açmamaya başladı. Senin anlıyacağın bir sorunu çözdük başka bir sorunla karşılaştık...:)

mak
23.August.2016, 20:51
Arkadaşlar merhaba... Benim motorumun (daytona350) fanı ve hararet müşürü bozuldu. Bugün servise götürdüm bana parça sıkıntısı olursa garantinin karşılayacağını fakat servis ücreti alacaklarını söylediler. Bu böyle midir? Servis ücreti vermek zorunlu mudur? Sonuçta ben sıfır motor aldım ve sorun benden kaynaklı bir sorun değil... Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Agahgezgin
23.August.2016, 23:00
Arabalarda böyle bişiy yok bence başka biyere daha sor